Moja suzana, Kadett 2.0
Collapse
X
-
Danas sam sredio par stvari na autu uspesno hvala bogu. Namestio sam osigurac kljesta kocnica koji mi je falio. Kupio sam nove zvucnike, Pionner 10cm 25w rms
Napunio sam gume azotom, i pored toga naravno morao je da se javi jedan problem. Pre 2, 3 meseca kupio sam nove amortizere gepeka u zvoncetu kod bogoslovije, i jednostavno jedan amort mi je procureo i nie ni za q... Ja otiso da reklamiram kao ja tu nista ne mogu, kao probacu da ti zamenim ali slaba vajda... El moze nesto da se uradi sa njim ili moram opet da kupujem nove?milion miles from reality no care for you no care for me
Comment
-
-
Evo malo novina. Uz pomoc ortaka ulepsa ja malo branik...
Ovako je pocelo:
Pa malo seckanja:
Da bi se dobilo ovo:
Pa zatim gitovanje, smirglanje
Oblikovanje mrezice:
Pa samo se tu bas bas namucili dok smo postavili mrezicu... I na kraju je ispalo:
Daleko je od savrsenog, vide se malo risevi od gita i jos to treba sve lepo da se uklopi, ali u svakom slucaju ce branik da ide na preradu pa ce sve to da se uklopi.. Meni se mnogo svidja ovako
Usput vratio sam plastike na vratima u crno:
Dok je ortak seckao sve ono ja sam se zanimao sa plastikom kod sibera
I suzana posle kupanja:
milion miles from reality no care for you no care for me
Comment
-
-
Ispalo je super.Evo ti mali predlog
Ovakav nastavak ili navlaka na braniku je za stari tip branika(kao sto je tvoj),nema ove rupe za maglenke i uklapa se u milimetar.Imao sam ja na kadetu i lepo je izgledalo.Kostao je oko 20e.Imao sam cak i slicne maglenke kao tvoje i ubacio sam ih u ove otvore za vazduh na dnu nastavka.toliko slepaca imamo a nijedan nije Homer
Comment
-
Comment