Rooki aj okaci snimke da vide deca sta je jtd a kad se vratim sa mora zovem kanarica i hondasa da se probamo....
CORRADO 1.8 16V Turbo 2XX hp . . .
Collapse
X
-
Hehehe sta ti je bre kolega sta si se uspalio, da nisi ti neki novi chip stavio,a?Originally posted by Fiat stiloRooki aj okaci snimke da vide deca sta je jtd a kad se vratim sa mora zovem kanarica i hondasa da se probamo....
Ja ti rekoh, moras prvo HGT-a da skines pa kod mene da dodjes, a ako i mene smaknes onda na ove "azdaje"!
Comment
-
-
Ja ne znam ko je kome ovde srushio sneshka.
Prvo sam rekao shta mi ilegalac rekao preko MSN-a a to je da je type r otresao corrada kad ono nije tako.
E sad shto se zeldija tiche moracesh vrbas da chekash jbg.Ne bi bash da upadam u ochi nikome.
Roberte a ti vidi da se javish pa da vidimo shta ne valja na autu.Da sredish te dechije bolesti i vidi skupi 30 evra da ga izmerish chisto da znash gde si.
Comment
-
-
E lepo si to rekao batice...a tek kada sve to omlati moze i meni da se javi posto je skoro i onaj abartov stilo gledao u moju zadnju cevku...Originally posted by shonsyHehehe sta ti je bre kolega sta si se uspalio, da nisi ti neki novi chip stavio,a?Originally posted by Fiat stiloRooki aj okaci snimke da vide deca sta je jtd a kad se vratim sa mora zovem kanarica i hondasa da se probamo....
Ja ti rekoh, moras prvo HGT-a da skines pa kod mene da dodjes, a ako i mene smaknes onda na ove "azdaje"!

Za novog corrada verujem da dobro ide,i da je cakum pakum, a sto bi rekao boki gti, necemo sada o tome ide vatra iz izduva, mali veliki tockovi, lose kocnice, nije nastelovan, turbina zavrnuta...itd...a i onaj celavi j.jane jos uci da vozi tako da...
Mess with the best, die like the rest!!!
Comment
-
-
Brate neces mocinikom da upadnes u oci bicemo samo ja ti ni roki cisto da ti pokazem sta radi dizlo...aj javi se pa za vikend da zacadim malo kumodrasku....Originally posted by KanarinacJa ne znam ko je kome ovde srushio sneshka.
Prvo sam rekao shta mi ilegalac rekao preko MSN-a a to je da je type r otresao corrada kad ono nije tako.
E sad shto se zeldija tiche moracesh vrbas da chekash jbg.Ne bi bash da upadam u ochi nikome.
Roberte a ti vidi da se javish pa da vidimo shta ne valja na autu.Da sredish te dechije bolesti i vidi skupi 30 evra da ga izmerish chisto da znash gde si.
Comment
-
-
he he, ova tema je sve zanimljivija
Ajde snimajte to da i mi (sitna boranija) vidimo taj spektakl!
Bas me interesuje odnos Corrado - Stilo (kad je vlasnik toliko siguran u svoj auto)"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
... evo zeldi ja cu sa tobom na crtu , ne mora katarinac

Comment