Rooki aj okaci snimke da vide deca sta je jtd a kad se vratim sa mora zovem kanarica i hondasa da se probamo....
CORRADO 1.8 16V Turbo 2XX hp . . .
Collapse
X
-
Originally posted by Fiat stiloRooki aj okaci snimke da vide deca sta je jtd a kad se vratim sa mora zovem kanarica i hondasa da se probamo....
Ja ti rekoh, moras prvo HGT-a da skines pa kod mene da dodjes, a ako i mene smaknes onda na ove "azdaje"!
Comment
-
-
Ja ne znam ko je kome ovde srushio sneshka.
Prvo sam rekao shta mi ilegalac rekao preko MSN-a a to je da je type r otresao corrada kad ono nije tako.
E sad shto se zeldija tiche moracesh vrbas da chekash jbg.Ne bi bash da upadam u ochi nikome.
Roberte a ti vidi da se javish pa da vidimo shta ne valja na autu.Da sredish te dechije bolesti i vidi skupi 30 evra da ga izmerish chisto da znash gde si.
Comment
-
-
Originally posted by shonsyOriginally posted by Fiat stiloRooki aj okaci snimke da vide deca sta je jtd a kad se vratim sa mora zovem kanarica i hondasa da se probamo....
Ja ti rekoh, moras prvo HGT-a da skines pa kod mene da dodjes, a ako i mene smaknes onda na ove "azdaje"!
Za novog corrada verujem da dobro ide,i da je cakum pakum, a sto bi rekao boki gti, necemo sada o tome ide vatra iz izduva, mali veliki tockovi, lose kocnice, nije nastelovan, turbina zavrnuta...itd...a i onaj celavi j.jane jos uci da vozi tako da...Mess with the best, die like the rest!!!
Comment
-
-
Originally posted by KanarinacJa ne znam ko je kome ovde srushio sneshka.
Prvo sam rekao shta mi ilegalac rekao preko MSN-a a to je da je type r otresao corrada kad ono nije tako.
E sad shto se zeldija tiche moracesh vrbas da chekash jbg.Ne bi bash da upadam u ochi nikome.
Roberte a ti vidi da se javish pa da vidimo shta ne valja na autu.Da sredish te dechije bolesti i vidi skupi 30 evra da ga izmerish chisto da znash gde si.
Comment
-
-
he he, ova tema je sve zanimljivija
Ajde snimajte to da i mi (sitna boranija) vidimo taj spektakl!
Bas me interesuje odnos Corrado - Stilo (kad je vlasnik toliko siguran u svoj auto)"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
Comment