Bice ako bog da dobro odrzavan. Kad ja volim taj auto.... Meni zao kad neko juri sa autom... To ne prija motoru... Taj motor je tu da obidje sleper brzo i da se vrati na svoju voznju...
Citroen BX 16V
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sheta_Junior50% ljudi u srbiji vozi zastavu. 30% ljudi u srbiji vozi VW. ostalih 10% su drugi automobili. To sto na forumu ima dosta jakih automobila, ne znaci i da ih svuda na ulici ima... Verovatno sam preterao, ajde da kazem... 70% vozila u srbiji ne moze da se kaci njim... Kao sto rekoh, nemam nameru da se trkam sa njim... On ce biti mazen i pazen kako francuzu i dolikuje...
Comment
-
-
Originally posted by QV laleDodji sutra ili danas,zavisi kad procitas,uglavnom u Petakiza nove pijace na parking! Negde oko 22,22:30... Dodji da se upoznamo,a i da vidimo auto...bice tamo neka ekipica!
p.s- Ovo je koliko toliko ozbiljan forum!I ljudi su vec vodili polemiku o tome i veruj mi nema 'leba ni od chipa ni od K&N! Pa sta mislis da ljudi ovde nisu probavali sve to? Jesu i te kako! I videli su da je to kita lastina! Zamisli sad 10ks na K&N!???braaate pa to bi bio onda najefikasniji tuning! Za 60e -10ks! Nemoguce!Moze i cip i kajen da rade dobar posao,ali za to ti treba mnogo ozbiljnija masina!
Eto zamisli da stavis "ka jen" na ficu i dobijes 10ks!?? Nemere! Taj cip majstor ima da ti obeca sve i svasta! A pitaj ti njega jeli moze on tebi da garantuje eto 7ks! Ali 100% da ti garantuje!??Nema sane!
Nemoj da se ljutis...cisto da te posavetujem!Znam da to automobilu nece skoditi,ali hoce novcaniku! Waste money! Moze bolje da se ulozi i da ima jaci efekat!
Comment
-
-
Originally posted by Sheta_JuniorNpr pokazuje 140 a ide brze.
Originally posted by Sheta_JuniorA to za tih 15-20ks je tata dao ideju, jer i ovako ide kao zver, a tih +20ks bi ucinilo da 90% autova u srbiji ne moze da mu pridje.
EDIT: Filter kao filter ti ne daje snagu, snagu ti daje vazduh koji taj filter propusta.Taj vazduh ne sme da bude vreo, jer ako je vreo auto ce ti ici slabije.Da si citao moje postove gore, bilo bih ti jasnije.
P.S.Koliko ti je tezak BX?shuto-expressway.com
Comment
-
-
Tezak je 1070kg. Pa nakon 1.500.000 predjenih kilometara dobije se neka svest o brzini... I jasno je da nam sat laze, jer sa 140 retko preskaces automobile tako da samo proletis pored njih....... Svima laze da vise ide, nama laze da ide manje, i sad ne znamo koliko smo ga vozili! I majstor koji svaki dan vozi probne voznje automobila, je sam priznao da to nije 140 nego vise. Ima ta kazaljka neke "Frasove" Skakuce do 60 na sat, posle se smiri, ali pokazuje manje...
Comment
-
-
Originally posted by Sheta_Juniorjasno je da nam sat laze, jer sa 140 retko preskaces automobile tako da samo proletis pored njih
A ko je presao tih 1500000km?shuto-expressway.com
Comment
-
-
[quote=Sheta_Junior]Originally posted by "QV lale":2bqfoojnDodji sutra ili danas,zavisi kad procitas,uglavnom u Petakiza nove pijace na parking! Negde oko 22,22:30... Dodji da se upoznamo,a i da vidimo auto...bice tamo neka ekipica!
p.s- Ovo je koliko toliko ozbiljan forum!I ljudi su vec vodili polemiku o tome i veruj mi nema 'leba ni od chipa ni od K&N! Pa sta mislis da ljudi ovde nisu probavali sve to? Jesu i te kako! I videli su da je to kita lastina! Zamisli sad 10ks na K&N!???braaate pa to bi bio onda najefikasniji tuning! Za 60e -10ks! Nemoguce!Moze i cip i kajen da rade dobar posao,ali za to ti treba mnogo ozbiljnija masina!
Eto zamisli da stavis "ka jen" na ficu i dobijes 10ks!?? Nemere! Taj cip majstor ima da ti obeca sve i svasta! A pitaj ti njega jeli moze on tebi da garantuje eto 7ks! Ali 100% da ti garantuje!??Nema sane!
Nemoj da se ljutis...cisto da te posavetujem!Znam da to automobilu nece skoditi,ali hoce novcaniku! Waste money! Moze bolje da se ulozi i da ima jaci efekat!
NE! Tu je jer me mrzi da ga skinem i da vratim kuciste filtera i ostale zahebancije! 21.sep. je skup alfista,do tad ima da ga skinem i da ga bacim u prvi jendek! Stavljen je cisto iz zahebancije,da vidimo hoce biti nekog zvuka,ali od remusa nazad necujem ni suvozaca tako da je njegova svrha da nema svrhu!
btw. video sam ti auto u onom servisu kod teniskih terena!Ja sam bio parkiran nekih 10-ak metara...lep je stvarno!Ali boja je jaaako smor!
A sto se tice okupljanja iza pijace- dodji sa Seniorom! Nije bitno! Ali dodji da vidimo auto! Svakog petka smo tamo tako oko 22!
pozzOriginally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
Originally posted by AlekreKoliko vam nerealno zvucano, kataloski ''BX16v'' ide 7.4 do 100km/h a maksimalna brzina je 220km/h.
Taj auto ide, ne lici da ide ali ide kao djavo
I pisalo je 8,9 sec...a isto takvo ubrzanje je pisalo i za mi16,stim da je mi16 imao jedno zdrebe manje 147 ,a bx 148ks
Prosto mi je neverovatno,zaista da to moze tako da ide! Razumem lak je i dosta snazan,ali...jbt.pa to je samo 0,4sec. slabije od primer dajem 155q4!??
Jedino da ima neki zestok menjac i da je sve to ukomponovano lepo pa da tako ide,inace nikako mi neide u glavu!Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
Nemam razloga da vas lazem kako auto ide... Ko hoce moze da dodje da se provozamo... Istina je da stereotipi o Citroenima ne daju nikome da mirno prihvati da taj auto ide tako, ali ovo nije obican citroen... Ni u najmanju ruku... Jeste da ima hidrauliku, da je udoban itd... Ali on spada u jedne od najbrzih citroena ikada napravljenih... Voziti njega i bilo kojeg drugog BX-a je kao nebo i zemlja... Kao da nije isti auto... Moze on da se vozi kao i svaki drugi BX, ali svaki drugi BX ne moze da se vozi kao on...
Auto je bio kod Sase Nadjalina, coveka koji nase automobile odrzava u ispravnom stanju. Boja je takva kakva je... I kad bih ga farbao jedan dan, isao bi u istu boju...
Comment
-
-
Originally posted by Milorad90a xsara vts,saxo vts,xm 3.0 v6?
Sve su to automobili u razmaku od pola sekunde od 0-100 i u 5-15 km/h razlike u maksimalnoj brzini. Jedinu prednost ima taj V6 od 200ks koji ide oko 240.... Ali ubrzanje je u dlaku isto...
XM-a ne mozete porediti sa ovim automobilima, pre svega zbog puno skuplje odrzavanje i registracija... Saxo je jedna klasa, Xsara i BX su druga, a XM sasvim treca klasa.... Neuporedivo...
I docicemo cim tata bude mogao, prvi petak kad bude slobodan...
Comment
-
Comment