Video sam ti chaleta u tom autu jedan dan, vozio ga polako ko baba
Verovatno je auto bio hladan, tata jako vodi racuna o tome. A drugo, ovde nema ni sa kim da se trka. Sta, da se trka sa stojadinima? Sve serpe... To je kao kad bi tukao dete od 3 godine...
Uh, bas lepa sedista, ova kozna su "normalna" bez "kifli" sa strane! Pa ne sprema mi jos nista, ali uzeo bih BX sa benzinskim motorom, najjacim koji ima! On ima sve i svasta, ima CX-eve, obicne i karavane, ima BX karavan i jos nekoliko obicnih, ima delove trapova i motora za DS, za GS i za XM i cela dva XM-a, ima, hidraulike, vrata i krila za sve navedeno i ko zna sta jos, nisam uspeo sve ni da pogledam a kamo li da zapamtim. Ima jednog lepog braon metalik BX-a, taj mi je zapao za oko ali nije kompletan, medjutim sedista i unutrasnjost su mu super, ima i siber...
Uh, bas lepa sedista, ova kozna su "normalna" bez "kifli" sa strane! Pa ne sprema mi jos nista, ali uzeo bih BX sa benzinskim motorom, najjacim koji ima!
Eh, da je to tako da mozes da uzmes kad hoces, ja bi imao 3 do sada!
Nego, daj mi na pp broj tvog tasta, vidim da ima dosta delova.
Moja tetka iz Danske je takodje veliki ljubitelj citroena..vozila je u Slavonskom brodu Citroen visu jos 1988 i do dan danas izmenila je jedno 7 kola iste marke..sada u Danskoj vozi ovaj neki nov model C5.. i neverovatno neskida se sa Citroena!
Ali ja mislim po statistici da se u tom nekom periodu devedesetih najvise zadrzala oko tog tvog modela bx ..secam se kao klinca kada me vozila u trzni jako mi je nesto bio komforan taj bx
Nebi bilo lose da mu nakacis neke bezobrazne felne
Drago mi je sto ovde ima jos ljudi koji vole Citroene!
Felne necu stavljati, jer su ove orginal, pa bi voleo da tako ostane...
E sad sto se tice utiska o voznji ovim autom, tesko je to opisati. Toliko mocan auto, stabilan, opasno dobro koci, komforan je, ubedljivo pruza najvise komfora u klasi, udoban je, a o neponovljivom zvuku sportskog motora i pri malim obrtajima ne treba zaista govoriti. Da ne pricam kako se cuje na 5000+ obrtaja... Pre ovog BX-a, Citroen u familiji (ova kuca nikada nije bez ijednog Citroena) je bio CX GTI Turbo 2, benzinac od 2500ccm sa turbom i interkulerom, koji po papiru ima 168ks (mada verujem da ima manje), i voziti ovog BX-a i onog CX-a nije ni blizu. Koliko je samo BX manji potrosac... A koliko je tek sigurniji auto... BX mnogo bolje ide i licno mislim da bi ga BX mnogo ostavio, kako od semafora do semafora, tako i od 100-200. I CX je super isao, bilo je potezanja sa pasatom (ne najnovijim, ovim prethodnim) 2.5 TDI V6 4 Motion koji iako je ranije krenuo, CX ga je stigao. Da me neko ne shvati pogresno, trkanje, potezanja, navlacenje na velike obrtaje, pravljenje majmunarija i glupiranja me ne zanimaju, jer prvenstveno volim ovaj auto, volim sebe, znam sta je saobracaj, samo hocu da kazem koliko je moj BX mocan automobil!
Ja nisam neki fan citroena ali ne osporavam udobnost i prednosti hidropneumatskog ogibljenja kao i citroenovih vecitih inovacija! Ipak mislim da od kako je Peugeot preuzeo citroen, dosta je ogranicena citroenova inovativnost! Tuzno ali istinito!
U potpunosti si upravu! Od kada ih je Pezo preuzeo inovacijama je dosao kraj! Ko zna sta bi Citroen sva novo uveo u svoje automobile da se narod nije plasio inovacija... Nijedan auto nema DIRAVI sem Citroena... Danasnji "Citroeni" su samo pezoi u malo slobodnijem odelu...
Zvuk je uzivo jos lepsi, ipak je ovo snimano telefonom.!
Veceras je jedan sa renoom 5 u Novom Sadu "Izrazio zelju" da se kaci sa BX-om i bio je elegantno olesen... Bio je tu i jedan Tuareg TDI koji je takodje olesen...
A vece pre, odnosno preksinoc kad sam snimao ono nisam imao telefon pri ruci bas kad je bilo najzanimljivije! 2 Mercedesa E klase, jedan novi, jedan stariji model su se trkala, a od nazad se umesao jedan francuz i obisao i jednog i drugog...
Finansijski portal Kamatica. Detaljan prikaz svih bankarskih proizvoda. Stambeni krediti, Keš krediti, Krediti za refinansiranje, Krediti za renoviranje i adaptaciju, Dinarska i štednja u evrima, Kompletan prikaz kursne liste svih banaka.
Comment