Vidi koja je razlika izmedju tvog motora i onog od 160ks!Idi u peogeot i citroen servise i raspitaj se..Mozda je Ecu,mozda je sekvent..dizne..ko zna sta! Ja zaista nepoznajem tvoj motor ali eto,to je najednostavnije!
Tvoj auto nije preterano popularan,pa sumnjam da bi mogao negde da narucis naturpijane bregaste ili kovane,titanijumske klipove,klipnjace...mada to je i malo puno paja..
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Nitro ne dolazi u obzir, kao ni neka veca prepravka... Da tako nesto zelim dobio bi turbinu Nego samo tih 15-20ks... Razlika izmedju onog motora od 160ks i ovog je u katalizator... Dobice on K&N i Chip... Koliko ja vidim... Provozacemo se, nema problema, ali polako, bez jurnjave
Ne kazem da nije lose,ali bas zato sto ih malo ima kod nas treba mu sacuvati tu originalnost,bolje te pare ulozi da ga limarijski sredis posto si rekao da ima nesto sitno,i ako imas neke sitnice.
O udobnosti citroenovih vozila ja nishta ne sporim, probao sam dosta njih od chuvenog cx, a i vozio bx [dodushe dizel]
Sve je to lepo dok ne probash da vozish oshtrije. Onda tu dolazi chuvena udobnost kao glavna falinka. Shta mi vredi auto koji ima 140 konja pod haubom [koje stalno istichesh] kad je neupravljiv zbog te udobnosti.
A zamisli jedna alfa 155 koja za iste pare moze da se nadje nije toliko ruzna, neudobna i neupravljiva [chak je i jeftinija za odrzavanje].
Zato kazem, kad budes u prolazu, dodji, da vidis kako je upravljiv i kako prati svaki pokret vozaca... 150ks + savrseno lezanje na putu ga zaista cini zanimljivim za voznju... Samo jedan primer koliko je BX upravljiv. Pre par godina je BX spasao mogu tatu... Pri brzini od nekih 130km/h (ne secam se tacno), odjednom se pojavio neosvetljen traktor ispred. E sad da je bio bilo koji drugi auto, ne smem da pomislim.... Tata je samo naglo cimnuo volan ulevo svom silinom, jer je za kocenje bilo prekasno kad se u mraku odjednom pojavi plekani zid ispred i zahvaljujuci hidraulici i savrsenom lezanju citroena niti je sleteo sa puta niti se prevrnuo, niti je ne daj boze udario u prikolicu traktora! Ostao je u suprotnoj traci, srecom, pa niko nije naleteo na njega. Dolazio je jedan mercedes 123 iz suprotnog smera, ali je covek iz mercedesa na vreme shvatio sta se desava i maksimalno se sklonio sa puta da i BX prodje! Malo je prednje desno krilo bilo zakaceno od tocka prikolice, i desni stub kod soferke je malo dobio udubljenje(ali nije pomeren) Bio je to BX turbo dizel A sto se tice alfe, to je auto koji lezi najbolje na svetu medju automobilima bez hidropneumatskog vesanja. U garazi kod nas je bila jedna 75-ica 2.0 (nije T.S.), i taj auto je savrseno lezao!
Evo slike sa probne voznje u Zabarima, nakon cega je auto kupljen....
I ovaj nikad prezaljeni do kraja... Doduse, velikim delom prezaljen kupovinom sadasnjeg ljubimca, u dosta boljem stanju od ovog... Ali cena crvenog je bila smesna! A jos smesniji je nacin na koji je "Uspeo" da ne zavrsi kod nas u garazi! Znam da je ova slika nepotrebna, ali i dan danas mi je taj auto u glavi jer su zaista retki...
Comment