Kad god, imam jedan ili dva para nekih 13tica, ali su tolikolose da mislim da dva potpisa nece izdrzati.
Nego, onaj Lakijanovic samo kuka kako je zauzet, odvuci ga od obaveza i okrenite telefon
Danas smo skockali izduv, konacno vise ne lupa i ne nervira. Jednog dana ce tuda ici prohrom, ali to ce da saceka.
Tokom sledece nedelje lezu branici pa ce padne i temeljno pranje i slikanje neko, moram vidim gde je Gdin Vili .
Sasvim slobodno mogu reci da auto ide jaaako dobro, osecaj nije toliko upecatljiv koliko pariranje sa strane. Odlican posao, koji ce tek dobiti grande finale!
Ide dobro, ravnomerno vuce prakticno na svim obrtajima mada mislim da to moze jos bolje.
Zanimljivo da na JP gorivu znacajno manje klikce.
Mora se proba Mol i OMV, mozda Eko i jos poneka pumpa u potrazi za najboljim gorivom. Mozda i onaj skuplji JP Evro BMB, kako god ga zovu. Kad se ustanovi najbolje, jos cemo malo cackamo PGM-FI da se dobije jos koji stepen.
Sasvim slobodno mogu reci da auto ide jaaako dobro, osecaj nije toliko upecatljiv koliko pariranje sa strane. Odlican posao, koji ce tek dobiti grande finale!
Mora to još bolje.. Daleko je ovo od punog potencijala - mapa je mnogo ubijena zbog sumanute kompresije i lošeg benzina.
Comment