Pereca :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Uzelac
    CBC Senator XXL
    • 03.12.2006
    • 1717
    • munZe

Re: Pereca

Originally posted by cameleon
    Ok...,hvala na tako brzom odgovoru..., nesto sam permutovao....Pozzz !
    Postoji WRX STI slicnog godista na strane table.
    Taj je imao i nitro i ozbiljnu opreu, bio malo cukan sada je skroz sredjen i ofarba. Presao je ozbiljnu kilometrazu ali je i motor zamenjen, nitro mu je dosao glave.
    Trenutno se prodaje, i dalje na strane table, Svica.
    work in progress

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Auto je oduvek na BG, kakav je kupljen takav je i sada, apsolutno nista nije menjano osim sto je dodat Prodrive paket.

Ovakav tip auta (mehanicki komplikovan, skup za odrzavanje, stvoren za gazenje i samim tim mamac za probleme) jednostavno NE kupuje a da nije u besprekornom stanju. Sacekace vas toliko gluposti i kvarova da vam nece biti ni do cega pokusate li da ustedite pa kupite neki koji je eto malo jeftiniji ili za koji znate da je imao ozbiljniji problem...izaci ce skuplji, garantovano.

Evo na besprekornom autu, ja sam do sada zamenio lezajeve tockova (jer su poceli maaaalo da krckaju), diskove i plocice (mogli jos, ali ne kod mene ), set kvacila (zamenjen pre 2000km, meni bio previse mekan i slab), i jos par sitnica koje prethodnom vlasniku nisu smetale jer se u voznji apsolutno nisu manifestovale kao kvar, ali ja nisam mogao to da gledam...Ceka me jos par sitnica koje mi smetaju, tipa novi shortshift, zamena nosaca motora i menjaca (nije da su crkli, ali umorilo ih 5 godina na 4x4 autu pa malo popustaju), nove gume...itd itd.

Znaci ako ovoliko stvari moze da se nadje kao zamerka na odlicno odrzavanom autu, sta mislite da vas ceka kao 5-6 vlasnika auta koji ima istorijat drndanja, zamenjen motor, N2O na motoru koji to NE trpi a da nije SAVRSENO odradjeno - cak i da jeste, na nasem gorivu to jednostavno NE ide?

Motor je, ako se pravilno odrzava i ne glupira se sa home made tuningom, poslednja stvar koja ce otici na ovom autu.
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

daj uzelcu stare diskove i plocice, sevap je... kod njega ce to da trajeeeee
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Sumnjam. Diskovi otisli ispod mere, a plocice...hm, pa nema ni njih bas mnooogo. A i sto im je mera, novi diskovi 20mm, donja granica 18mm Al' im je fora...
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• cameleon
            CBC Senator XXL
            • 30.01.2008
            • 315
            • Obrenovac

Definitivno sam utvrdio da je ta na koju sam mislio imala ekonomske table..., cudi me da je niko nije pomenuo do sada..., jednom je video na Banovom Brdu pre dve godine i vise nikada, vozio je neki momak..., malo se potezali , nemam obicaj, al dodje samo od sebe kada se dva japosa zaustave pred zaustavnu liniju na semaforu u dve razlicite trake, pa makar i dosta razlicitog potencijala i snage...

@206

Ne znam mnogo o Imprezi, ali znam da je uvek bila i ostala stara, dobra, komplikovana..., ali i neodoljiva igracka..., koja vredi svakog ulozenog dinara, jer to ume i da nagradi....na veoma zabavan nacin...

Comment

• cameleon
              CBC Senator XXL
              • 30.01.2008
              • 315
              • Obrenovac

Originally posted by 206
              Sumnjam. Diskovi otisli ispod mere, a plocice...hm, pa nema ni njih bas mnooogo. A i sto im je mera, novi diskovi 20mm, donja granica 18mm Al' im je fora...

...vrednosti, brojke, preciznost..., to im je glavna fora...

Comment

• Uzelac
                CBC Senator XXL
                • 03.12.2006
                • 1717
                • munZe

Originally posted by zverko
                daj uzelcu stare diskove i plocice, sevap je... kod njega ce to da trajeeeee
                Ne pasu diskovi, nisu istih dimenzija, nisu ista klesta. STI ima Brembo, WRX u EDM verziji Sumamoto.
                A i da pasu, je dobio nove prednje diskove i plocice + ceo veliki servis pre manje od 800 km .
                work in progress

Comment

• Uzelac
                  CBC Senator XXL
                  • 03.12.2006
                  • 1717
                  • munZe

Originally posted by cameleon
                  Definitivno sam utvrdio da je ta na koju sam mislio imala ekonomske table..., cudi me da je niko nije pomenuo do sada..., jednom je video na Banovom Brdu pre dve godine i vise nikada, vozio je neki momak..., malo se potezali , nemam obicaj, al dodje samo od sebe kada se dva japosa zaustave pred zaustavnu liniju na semaforu u dve razlicite trake, pa makar i dosta razlicitog potencijala i snage...
                  Obican WRX, srebrn, far pasuljko, ovaj sto ima i 206, tu neko godiste?
                  Zveknuo motor, ima o tome i na forumu, znam da je popravljan, ali nikad ga nisam video u zivotu ponovo.

Ako je klasicna plava, WR Mica Blue onda ko zna, ima ih podosta, a i slabo ljudi razlikuju STI od WRX-a. Aj sto neki farbaju WRX-u felne u zlatno i kace crvene bedzeve i vece spojlere, ali masa cesto ne provali ni koji je far u pitanju, da li je STI ili WRX.

Mene su "vidjali" (zovu drugari "e, sad si tu i tu prosao) i u atmo verzijama, nema veze sto nema spojler i napred usis na haubi .

Valjda ljudi ne pretpostavljaju da to i nije tako redak auto, ima u gradu makar 10tak turbo Impreza u GD karoseriji. I vecina je plava, najbolja.
                  Mislim...World Rally Mica Blue... treba li ista dodati
                  work in progress

Comment

• cameleon
                    CBC Senator XXL
                    • 30.01.2008
                    • 315
                    • Obrenovac

Nasao sam tog sa ekonomskim tablama na cbc-u ciji je motor bio u problemu,bilo nesto 2006.-te, ali nije bio silver..., jedino ako je taj trkac francuz nakon toga pribavio drugu vozilicu plave boje..., ne bih se iznenadio

Bio je bas kao taj o kome je rec u ovoj temi...,zbog toga pitao za table...

Ovo sam video:

Comment

• Uzelac
                      CBC Senator XXL
                      • 03.12.2006
                      • 1717
                      • munZe

Ovakav je Saletov.
                      work in progress

Comment

• cameleon
                        CBC Senator XXL
                        • 30.01.2008
                        • 315
                        • Obrenovac

...da, da ...dobro ga se secam....pa sam bio malo zbunjen, kad videh temu...

Comment

• starac vujadin
                          CBC Senator XXL
                          • 27.08.2005
                          • 2617
                          • Stari grad

Ima trenutno na prodaju dva odlicna primerka, 2007 godiste - jedna je crna STI, na E table, druga je WRX...WRX je prakticno sa 0km na satu!

Comment

• mirdza
                            CBC Senator XXL
                            • 14.03.2005
                            • 2437
                            • Katowice (PL) / Banja Luka
                            • AGP / W126

Originally posted by 206
                            A i sto im je mera, novi diskovi 20mm, donja granica 18mm Al' im je fora...
                            Sta je tu cudno? Moj davni Rover, koji nema nikakve slicnosti sa STi, je imao istu toleranciju
                            Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• sule
                              CBC Početnik
                              • 08.10.2009
                              • 9
                              • Novi Sad

Pozz,

Vidjenje-Celica CS

Imam takodje WRX STI, samo 2,5l.
                              Zanima me gde je, ko i kad uradio PPP.
                              Tih godina garancija je vazila samo u UK. Sta vise, nigde osim u UK nije radjeno fabricki.
                              Sto je i radjeno, sve je RHD.

Receno je da je auto oduvek Bg table, pa me zanima kako je ostvarena garancija u Srbiji za modifikovan auto?

Comment

• vracarac
                                CBC Senator XXL
                                • 04.11.2007
                                • 364
                                • Beograd
                                • Opel Astra G

Mislim da je prodrive paket uradjen 2004 godine...
                                Prodrive kit je kostao 3.800 Evra i obuhvata: Vece dizne (brizgaljke), benzinsku punpu, izduvnu granu
                                sa sportskim visokopropusnim katalizatorom i naravno izduvom na kraju, i kompletan ECU sa mapiranjem.
                                Sa tim kitom, snaga je povecana sa fabrickih 265Ks na 305Ks. Prodrive je oficijalni (zvanicni) Subaruov tjuner,
                                tako da ukoliko ugradis neki njihov kit u nov' auto Subaru ti i dalje priznaje garanciju.
                                Krajnja brzina mu je porasla na 260Km/h (po satu), kao i broj obrtaja do blokade i obrtni momenat.
                                Pored Prodrive kita, zamenjeni su mu amortizeri i opruge. Eibach stelujuci amortizeri i progresivne opruge su placeni
                                1.800 Evra i auto zaista osetno bolje lezi. Auto moze da se spusti za jos (neverovatnih) 7Cm, ali sam visinu podesio
                                po preporuci Eibach-a sto je najoptimalnije za svakodnevnu gradsku voznju (odnos performansi i sigurnosti - ivicnjaci, sahtovi, rupe...)
                                Nadam se da se 206 ne ljuti za ove citate, a verovatno ce ti odgovoriti josh detaljnije shta i kako...
                                Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

Working...
                                X