a daj bre covece po tvom pisanju ljudi ce pomisliti da imas 50 godina i 100 kg.
A inace u letecem startu drugom sa 2 krpm do 7, ne moze nikako vozac da utice na ishod, vec se tu tacno vidi sta je i kako je. Vozacevo umece se najvise primecuje u startu, saltanju i obrtajima. Tako da je po meni najmerodavniji leteci start sa istih obrtaja do istih obrtaja. Naravno ako se tezine vozaca ne razlikuju za vise od 10 kg i ako je kolicina goriva priblizna.
Pa dobro, moram malo sebi napraviti odstupnicu. Ja sam ti od onih sto kazu necu, ne mogu i cim se okrenes ja "noz u ledja" Servis je dogovoren i ide u subotu pa cemo da vidimo sta tu jos treba dotegnuti. Do tada cu pustati troilindrase da zvrce kraj mene, jer ne bih sa ovim zvrkom da se zakucam negde.
Inace je milina voziti ga po gradu samo da nema te crne kazaljke goriva Pravi mali francuscic, lagan volan i menjac, provuces ga, okrenes i parkiras gde hoces. Do 3,5 - 4 k kao da vozis 1.4 75ks, a onda
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Moze mini medjunarodno, da nam dodju i gosti iz Bih Ja cu verovatno sutra na kosutnjaku poslepodne (oko 18) praviti mini foto sešn pa ko bude imao vremena neka navrati i eventualno uleti u kadar Jebg, nemam nijednu krstenu fokicu, a ovih dana nije bilo vremena.
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Kolega cestitam jos jedan lep primerak
Nadam se da ces biti zadovoljan saxonijem,
na slikama lepo izgleda
mozemo organizovati neko druzenje ako ima zainteresovanih
pozz
VTS
Originally posted by QV lale
Jos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
Elem, ja sam danas ponovo pravio gluposti Napravio sam foto sešn kod arene, a u procesu upalio sva svetla (bice super fotki). I reko, ajd sad jos samo jedno panovanje oko arene kad cvrc, nece upali. Zovi Zverka, zovi Shonsyja, sta ste mi ovo prodali? Dakle, akumulator je sledeca stavka, htedoh veceras jos, ali nisam mogao da nadjem koja je amperaza. Nus produkt guzve koju sam napravio jesu dve super fotke pored Shonsyjevog saxonija. Ja sam ih krstio kao lepotica i zver, a vi podelite uloge
ps
Ko vozi plavog saxa sa belim felnama?
Comment