Re: Citroen Saxo VTS 1.6 16V by SchoneNK
koje si ti god?
koje si ti god?
Dakle, Shonsy, GoranBG i moja malenkost smo odmerili snage i rezultati su na moju zalost ocekivani. Ipak, kao prvo, zutko je izdrzao 100 km nemilosrdnog maltretiranja bez zalbi
), tako da smo najrelevatnije rezultate dobili "letecim startom" iz prve. Goran me je ostavio skoro dve duzine, a mozda i toliko, a Shonsy barem 4-5. Kasnije je bilo zanimljivih momenata sa Shonsyjem i ivicnjacima
iz prve sam odradio ravno 9.0 do 100 km/sat i 16,5 400m. Sledeca dva su bila bezveze 9,3 i 16,7 i vec sam postajao ocajan, pa sam zamolio saputnika da izadje.
Napisao sam: "S obzirom da su momci bili brzi od mene ja racunam da (ONI) mogu ici ispod 8". Opet, zavisi koliko dobro mogu da odrade start.
, ja sam sa ubrzanjima zavrsio. Ostaje jos kasnije da izmerim elasticnost. Ja od ovog automobila trazim vise od ubrzanja na pravcu, koje je uzgred zaista impresivno za automobil ove snage. Svidja mi se kako lezi u krivinama. Tako je neutralan i tesko je i sa ovim fabrickim ogibljenjem naci granicu. Led, klizav asflat i rupe nije naravno, ali ja govorim o idealnim uslvima
Pitao sam se kako to momci testiraju i moram reci da je bilo jako kulturno, ako se može upotrebiti taj izraz. Merenja su bila na nekom mestu kada nije bilo nikoga zivog na vidiku, a po gradu smo bili uzdrzaniji od 80% vozaca. Cesto ne mogu da odrzim prikljucak ni sa najslabijim automobilima A klase i pikapovima, jer voze kao da sutra ne postoji.
Jedan mini skup sa jos par saksonija bio bi prava mala atrakcija.
Comment