E36 V8 - Bojan Kurbalija ver. 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SchoneNK
    CBC Senator XXL
    • 17.04.2006
    • 564
    • Beograd
    • Honda Accord CL7

Re: E36 V8 - Bojan Kurbalija ver. 2010

Drift je vrhunski, samo se ne mogu oteti utisku da fali malo eksplozivnosti i brzine? Snimak je losiji pa mozda gresim.
    www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Prvi utisci varaju

Novi auto se mnogo brze prebacuje sa strane na stranu nego stari, bolje slusa na volanu, lakse se kontrolise i mnogo je brzi kroz krivinu - sto je presudno u celoj prici i glavni razlog zasto je auto i zamenjen.
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• 206
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Cekaj, bre, cekaj, stani, polako - CBC nalepnice licno lepim

Comment

• 206
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

http://www.automagazin.rs/vesti.php?id= ... ja%20VIDEO

Comment

• Cp6uH
              CBC Senator XXL
              • 22.09.2008
              • 553
              • Beograd
              • Corolla TSn

Extra izgleda !
              koliko je teska ta hauba ?

Comment

• 206
                • 09.12.2004
                • 9548
                • Beograd
                • 206

"Teska" uopste nije rec koja treba da stoji u istoj recenici sa "hauba". Nemam pojma ali je jako lagana. Ceo poklopac gepeka sa sve spojlerom, doduse to je radjeno ranije od fiberglasa i nije ni priblizno kvalitetu haube, tezak je jedno 2kg.

Comment

• M-power
                  Moderator
                  • 10.01.2005
                  • 10060
                  • Bg; Banovo Brdo
                  • CorsaC, astra H,

A koliko je auto presao
                  Extra drift, vidi se da sve ide glatko i tecno i da ga lakse drzi pod kontrolom od kockice.
                  To date there has never been a faster car built for the public road and,
                  it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• 206
                    • 09.12.2004
                    • 9548
                    • Beograd
                    • 206

Samo kaze da mu je bio problem sto nije mogao dugo da se navikne i uvoza, tek tamo oko drugog kruga na Huji je sve leglo kako treba

Nije bitno koliko je presao nego koliko je dugo goreo, ali opet, nije puno.

Comment

• kilson
                      Moderator
                      • 09.10.2004
                      • 3216
                      • NoviBGD
                      • AR 75 GT

Koliko ja vidim, Huja mu je prespora za vezbanje - dodje na onu shikanu i treba mu padobran...
                      Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• 206
                        • 09.12.2004
                        • 9548
                        • Beograd
                        • 206

Nema veze konfiguracija staze za vezbu, bitno je malo steci osecaj za auto.

Comment

• Zloca
                          CBC Senator XXL
                          • 21.12.2005
                          • 510
                          • Novi Sad
                          • Astra bertone turbo

Originally posted by 206
                          Mislim da bismo pre izvukli zub zivom bengalskom tigru, nego vanbilansne gume ovom nasem pirotskom, ljudi su za ne poverovati. Ne trazimo pare, ne trazimo ni nove gume, vec one koje su felericne izasle iz proizvodnje, ne mogu u prodaju, svejedno ih bacaju i vode kao skart, a nama zavrsavaju pricu. Ali naravno, oni i slepi i gluvi da vide sami ili da puste da im se objasni kakav moze biti njihov interes u tome da se reklamiraju na evropskom takmicenju u disciplini koja favorizuje gume, i to da ih ne kosta maltene nista.
                          Krivo mi, kasno sam poceo da pratim temu. Danas sam zvao poznanika iz Tigra sa kojim sam saradjivao ranije i pitao ga za te gume. On kaze da takve gume recikliraju i ja mu predlozim da se preracunaju, mozda im se vise isplati ovo o cemu prica 206. Obecao mi je da ce me spojiti u ponedeljak sa nekim ko je zaduzen za taj deo. Ja sam predlozio da posalju nekog predstavnika za vikend u KG kako bi na licu mesta video o cemu se tu radi i eventualno sklopio neki dogovor. Nazalost, kaze da je mnogo kasno za to, da sam rekao pocetkom nedelje mozda bi nesto i uradili.
                          Mene sad zanima da li vam je i dalje interesantna ta prica, kao i neki detalji sta ste pricali, koga ste kontaktirali i kako, sta bi vi zeleli i sta oni konkretno dobijaju zauzvrat.
                          Mozemo o tome i u KG-u.
                          MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)

Comment

• 206
                            • 09.12.2004
                            • 9548
                            • Beograd
                            • 206

Naravno da nam je interesantna prica, Kragujevac je prva od 7 trka ove sezone, a gume se trose pa se trose.

Sto se tice pregovora, dogovora, tu sam kad god druga strana nadje vremena da sednemo i vidimo sta se moze uraditi. Do sada je drugar iz tima pricao sa nekim likom koji bi trebalo da je direktor proizvodnje guma, Vlada Nikolic, koji je do skoro valjda bio na putu, te kontaktirace nas kad se vrati, trte, mrte. Mislim, ljudi, ako nije interesantno, recite nam da vas ne smaramo, ako jeste dajte da se dogovorimo, nije problem ni jedna ni druga varijanta, samo da znamo na cemu smo. Postenije tako nego da nas vozate okolo, te moze ali menadzer nije tu, ili mi bismo ali eto nikako da nadjemo vremena...Cenim potencijalne sponzore, postujem njihovo vreme i obaveze, ali isto tako cenim i nase vreme i obaveze i necu po svaku cenu dozvoliti da me neko zamajava nedeljama, mozemo i sami ako nema druge varijante. Isto tako znamo koliko ovakva ciljana reklama u takmicenju gde su gume SVE moze da znaci, i da ono sto nudimo itekako vredi, pa ako to neko prepozna super, saradnja na obostrano zadovoljstvo - ako ne, nikom nista, hvala na paznji, prijatno. Ali bitno je reci da SVI znacajniji evropski drifteri imaju neku firmu za gume koja stoji iza njih, i to mnogo manje nego Tigar. I itekako im se isplati ta vrsta medijske izlozenosti.

Sto se nas tice, nama trebaju gume da izdrzimo sezonu - za Kg smo zavrsili pricu, ostaje jos 6 trka, ne manje od 10 guma po trci, dakle oko 60 komada. Zauzvrat dobijaju reklamno mesto na autu, kombinezonu, satoru, promotivnim spotovima (nasim i zvanicnim KoE) - gde i koliko, to sami biraju, gde vec ima mesta, a ako nema mesta tamo gde ih interesuje ili to postavljaju kao striktan uslov, napravicemo, sve varijante su moguce. Ne mogu da dobiju jedino mesta gde pise DP i Design Performance, sve ostalo moze da se pomeri negde drugde. Uostalom, videces auto.

Lepo od tebe ako mozes da pomognes, tu sam u Kg, pa mozemo da sednemo i vidimo sta se da napraviti.

Comment

• Uzelac
                              CBC Senator XXL
                              • 03.12.2006
                              • 1717
                              • munZe

Ne mogu se oteti utisku da su uglovi neubedljivi ?!
                              Svidja mi se sto deluje lako, drift je tecan i predvidljiv. Sto neko rece, mozda fali i malo eksplozivnosti.

Kapiram da je sve to posledica uhodavanja, steta sto ima tako malo vremena.
                              work in progress

Comment

• LEZA
                                CBC Senator
                                • 10.08.2007
                                • 280
                                • Beograd

Sto se tice guma, idite na varijantu da im vratite gume koje istrosite, ako ih vec recikliraju, da li ce da ih recikliraju sa gazecim slojem, ili bez njega nije toliko bitno, dobice za nijansu manje seckane gume, ali ce zicani i vlaknasti kord ostati, koji se isto dobija reciklazom, a takodje ce imati i reklamu na evropskom takmicenju koja im mozda otvori novo trziste. . . Inace, pakleni narandzomobil je ekstra i jedva cekam da ga vidim uzivo u KG

Comment

Working...
                                X