Interesuje me ona tezina vozila od 980kg. Da li je to tezina u trenutku merenja sa vozacom i verovatno suvozacom?
Jos o jednom yugicu DejanV
Collapse
X
-
Da. Vozac, mozda suvozacica, i teret u gepeku. Sve je to procena naravno, ali krajnji rezultat je u svakom slucaju oko 140ks. KAd budemo rpebacivali motor jos malo cemo da cacnemo nesto pa znaga mzoe da skoci za par konjica, mada cemo se bazirati na popravljanju niskih obrtaja. Inace snagu odmah mozemo da dignema na oko 150 opkretanjem bregaste, ali onda bi ispod 4000 bio bukvalno neupotrebljiv.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Originally posted by M-powerInteresuje me ona tezina vozila od 980kg. Da li je to tezina u trenutku merenja sa vozacom i verovatno suvozacom?
Na to treba dodati moju masu od 115 kg, pa sina od 75 kg, pa jos malo materijala u kolima, i eto tebe na (820+115+75) 1.010 kg efektivne mase, plus recimo 4-5 kg tereta (kabl za vucu, kablovi za struju, krst, kilo ulja, kilo rashladne tecnosti, itd).
Realno, bez preteribanja, masu treba posmatrati kao 1.015 kg i neces pogresiti.
A onome ko mi je skinuo 35 kg pa dobio 980 kg, placam rucak zato sto je tako stravicno precizno pogodio koliko bi trebao da izgubim.
Pozdrav,
DVVBrzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?
Comment
-
-
Originally posted by DavorPodaci su za veliko postovanje,stvarno extra je izvuceno iz motora.
Svo postovanje i cestitke izvolite uputiti Urosu Piperskom i Nikoli Radenkovicu, jer taj motor je 100% njihovih ruku delo, bez ograde.
Mada, moram i ovo da kazem: inicijalno, ja sam hteo "Maseratini", dzepni maserati po ponasanju, ali sam umesto toga dobio "Ferrarini", dzepni Ferrari po ponasanju. Ovo ne ogvorim na pamet, vozio sam jednom jedan Ferrari pre mnogo, mnogo godina u Italiji, i ovo je isto to po ponasanju, ali naravno na nizem nivou.
Ovo samo konstatujem, jer sam ja hteo vise snage; oduvek je Ferrari imao vise snage od Maseratija, ali je Maserati oduvek imao smirenije motore vece zapremine. Ne moze se sve, Nikola i Uros su zaista uradili sve sto je bilo do njih, pa je i red da i ja progutam poneki kompromis.
Nego Urose, oko onog turba sa vozila Lancia, ...
Pozdrav,
Comment
-
-
Originally posted by mirdzaYUGO reloaded
ko se jednom navuce na oktane nema mu vise lijeka!sa srecom!
A crnjak je u tome sto mi je za svo to vreme ovo JEDINI udes u kome sam bio sam, svi do sada su bili kada je mene udario neko. Istina, nisam ja prosuo ulje po drumu.
No, nema veze, idemo dalje.
Pozdrav,
Comment
-
-
Originally posted by DejanVA onome ko mi je skinuo 35 kg pa dobio 980 kg, placam rucak zato sto je tako stravicno precizno pogodio koliko bi trebao da izgubim.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Dobro, ja cu da srcem jedan dupli espresso ...
... ali u principu da, ja cu da uzivam u njegovom uzivanju.
Mada, posto se radi o Nikoli, ni njemu ne bi smetalo 5-6 kg manje. Jedini manekeni u drustvu su Uros i moj sin Dusan, svi ostali imaju za izvoz.
Pozdrav,
Comment
-
-
Ogromno postovanje za Yugica!
Sreca pa niko nije ozbiljno povrijedjen.
ps Koliko si visok kad imas 115kg? Ja sam uspjeo sa 110 da sidjem na 105kg (i tu da ostanem ako Bog da). Jebi ga, ubih se od trcanja, taman da uletim spreman za sledecu sezonu (u februaru).I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Comment
-
-
Originally posted by DejanV189 cm poslednji put kada sam se merio. I objektivno najmanje 25 kg suviska. Ubi me sedeci posao, na kraju ce mi oci postati cetvrtaste kao ekran ...
Pozdrav,
DVV
Zvuci smijesno al 25kg nije mala stvar. Nek ovi mrsaviji natovare extra jedan dzak brasna od 25kg. Pa nek stanu na crtu jel tako Deki.I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Comment
-
-
Napravi neki program za uvecanje profita, 'bes dijetu.citat iz danasnjeg internet izdanja blica :
prodao 120 grama heroina. Dejan V. se tereti za posredovanje između Nenada M. i narkomana sa područja Batočine i Kragujevca. Policija je prekjuče u neposrednoj blizini autoputa Batočina-Jagodina u njegovim ustima pronašla iscepanu najlonsku kesicu sa tragovima tog opijatasorry Dejane, ali kad sam procitao i setio se ove teme, jednostavno sam morao da prenesem
)))
http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Originally posted by ale944[prodao 120 grama heroina. Dejan V. se tereti za posredovanje između Nenada M. i narkomana sa područja Batočine i Kragujevca. Policija je prekjuče u neposrednoj blizini autoputa Batočina-Jagodina u njegovim ustima pronašla iscepanu najlonsku kesicu sa tragovima tog opijatasorry Dejane, ali kad sam procitao i setio se ove teme, jednostavno sam morao da prenesem
)))[/quote]
Comment
-
-
Originally posted by KarboHehehe i ja sam tu, samo malo izvrnes brojke. 198cm
Zvuci smijesno al 25kg nije mala stvar. Nek ovi mrsaviji natovare extra jedan dzak brasna od 25kg. Pa nek stanu na crtu jel tako Deki.
Ja sam bre godinama radio na tome, silne pare potrosio, u znoju lica svoga sve to navukao ...
A sto se dzaka tice, ma ne moraju, idemo i ovako. Malo da sredimo motor, nova karoserija, pa ce da se pitamo cija nana crnu vunu prede.
Ranije je bilo samo dranje, sada ce da bude dranje sa ponizenjem.Sto rece moj drug Krca (Zeljko Krstic, vlasnik Radio kluba), sedimo i pricamo, neki gledaju utakmicu, kad Krca skoci kao oparen i drekne: "Tako je! Udri, jebi, ponizavaj!" Pomrli smo od smeha, i eto, usao je u legendu.
Zivot je jedno veliko zezanje.
Pozdrav,
Comment
-
Comment