Nista ne kupujem za sad. Najverovatnije cu od marta meseca da idem na praksu u Mercedes Benz Indonezija....tako da necu da mi auto stoji bez veze. Sad mi ovde auto i ne treba nesto mnogo, posto bas ucim...pa rekoh, sto da ga ne ostavim u Nis da se prodaje. A uz to, videcu sta cu sa kesom, kad ga dobijem, gde da ga ulozim.
A postoji i opcija - i posle Alfe - Alfa
To bi u slucaju da moj cale hoce da je zadrzi, a da proda Omegu
Tad bih mogao da ga vozim kad dodjem kuci..hehe
A sta cu posle, videcu, nemam nikakvu jasnu viziju sto se konkretnog automobila tice. Zavisi od toga kako se bude uvecavao novac i kakve cu potrebe za autom da imam.
A postoji i opcija - i posle Alfe - Alfa
A sta cu posle, videcu, nemam nikakvu jasnu viziju sto se konkretnog automobila tice. Zavisi od toga kako se bude uvecavao novac i kakve cu potrebe za autom da imam.
Na celu tu avanturu (3 kaisa + spaner + majstori) sam puko oko 350e, ali pomirio se s tim...prva stvar koja crkava, jebiga. Odmah cim je namontiran, cuo se mnogo vise nego pre, majstor kaze da ce da "nalegne", ovaj se pravi lud u radnji, ja morao da palim za Nemacku nazad. Nakon toga ostavio auto, i cale morao da menja ponovo sve, posle 15.000 km. Srpska klasika - majstor tvrdi da ga nije namestio, prodavac da ga nije prodao. Ostalih primedbi na motor nisam imao, mada sam osetio da ce i turbina morati da se menja uskoro, malo mi je popustila.
Naime, prilikom prolaska preko poprecnih neravnina nesto skripne, ne jako, ali iritira. Buka se progresivno povecavala i pocela da se javlja na drugim mestima. Uglavnom, posle zamene svih stabilizatora i svega sto je imalo lufta...ono sranje se jos cuje. Najebao se keve svim majstorima koji su ucestvovali u toj akciji, otiso kod drugih, na jos boljem "glasu", da ne imenujem servis, posto vidim da se neki ovde kunu u njega.....posle celodnevnog pipanja i cudjenja, ocigledno nesto podmazali, buke nestalo, uredno naplatili (odrali)....i posle prve kise isto sranje. Nisam imao zivaca da dobar deo svog kratkog boravka provedem jureci razne majstore i sedeci s njima u kanalu i juriti delove po gradu, kao da trazim nesto za Discovery Space Shuttle....resih da se oslobodim auta. 

.
Comment