Pa dobro moram priznati kad sam sjeo u auto dosta me privukla kontrolna tabla,volan,djeluje dosta sportski a opet je limuzina,samo je gepek mali,ili mi se ucinilo,meni ovaj sto prodaje kaze da je potrosnja oko 8-8,5 litara, primjetio sam u posudici za vodu neke plavicaste muzge kao od praska,ali ovaj kaze da je to od te rashladne tecnosti,to mi je malo sumnjivo,trazicu mu servisnu knjizicu i odvest kod majstora da ga pregleda, i ovo je uvoz iz italije,nisam pametan,vise puta sam se opeko sa tim italijanskim kolima da neznam sta da radim....
Alfa 156 2.4 JTD
Collapse
X
-
Gepek jeste relativno mali, u odnosu na Passatov, ali je meni dovoljan, nije mi problem.
Sto se potrosnje tice, ona mi je za litar veca kad vozim na srpsko gorivo. Pa mi umesto 6.7-7 na konstantno 160 trosi oko 8l. U gradu ga ovde skoro i ne vozim, tako da neznam kolko bas trosi, ali u srbiji trosi 9-9.5 po slobodnoj proceni, ali se vozi jako brzo
Comment
-
-
Vjerovatno bi se ja manje razmisljao da imam kes kod sebe,cekam da mi vrati jedan pare sto sam mu pozajmio (4000 eur),to bi mi taman bilo jer je ovaj pristao na zamjenu za punta + 5000 eur, moram mu to spustit jos za makar 300 eur za registraciju,pusticu nek jos malo odstoji,sumnjam da ce mu neko dat te pare sto on trazi jer je kriza nevidjena kod nas,a auta ima ko go**na i to dosta jeftinih jer su svi pokupovali na kredit,rate se gomilaju a plate se ne primaju pa poceli da prodaju posto poto,u budvi u prosjeku kasne plate po 3 mjeseca,uzas
HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
-
-
-
Vidjecemo mozda zatreba kad se pokvari
Nedaj Boze.... nisam je jos ni kupio a pricam o kvarovima
Jos se nista nezna, ko zna kad cu dobit pare,valjda bude do nove godine,ako ovaj ne proda to auto.... u svakom slucaju ako je sudjeno kupicu je
HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
Ma Sale, nemas brige. I sam znas da kad sedne u Alfu i pritisne gas, u tom trenutku se oslobadja virus na koji niko nije imun... i kad-tad postaje pravi Alfista.....Originally posted by Sasha
znaci apsolutna zabrana pristupa It. sekciji!

Pogledaj Brabusa...posmatraj mu komentare, i videces kako mu polako ali sigurno Alfa dolazi na prvo mesto
.:Cuore Sportivo:.
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`
Comment
-
-
Originally posted by NikolaOriginally posted by Sasha
znaci apsolutna zabrana pristupa It. sekciji!

Pogledaj Brabusa...posmatraj mu komentare, i videces kako polako ali sigurno Alfa mu dolazi na prvo mesto
Ne veruj mu Maki, to se nece desiti
Comment
-
-
he he vidi i ne zna da je za zarazen
Originally posted by BRABUSDo sada nisam imao ama bas ni jedan problem, i prezadovoljan sam autom stvarno.Originally posted by BRABUS....ne mogu da ti opisem osecaj kad izadjes iz auta, pa te nesto tera da pogledas na auto ponovo i onda se odusevis, kao prvi put kad si je video

.:Cuore Sportivo:.
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`
Comment
-
hehe
Comment