ocigledno nisi procitao sve postove od pocetka,radi se o kompenzaciji ja njemu dajem auto+pare, e sad on trazi da mu doplatim 5000,a to je previse,znaci treba da se spusti ispod 5000 ta doplata.
Citao sam vrlo pazljivo i znam da ti ti trazi 5 za doplatu ali kad mu kazes da ti je Audi u srcu a Alfica fasada siguran sam da ce ti je dati i za manje od 4...
Ljudi bre....za mene se zna koja marka je na prvom mestu i tu ce da ostane, to mesto je nedostizno
Alfa se probila na drugo, i to od kad je imam, mada je i ranije bila u vrhu.
....ne mogu da ti opisem osecaj kad izadjes iz auta, pa te nesto tera da pogledas na auto ponovo i onda se odusevis, kao prvi put kad si je video
Ovo je ono zbog cega volim neki auto. Jednostavno recima ne moze da se opise. Evo...sad sam bacio pogled s prozora na auto i odmah kez na licu Isti osecaj sam imao kad sam imao VW Corrado, al to je bio moj prvi auto (znate kako je, prvi tvoj auto ti je posebno drag, bilo koj bio)
Paaa, u sluchaju GTV-a bismo morali da glasamo na ustavotvornoj skupshtini za tvoje chlanstvo, a lako se mozhe desiti presedan tipa da auto bude primljen, a vlasnik ne! (chitaj: auto mora biti prisutan svakom okupljanju chlanova, dok bi vlasniku bila zabranjena ista opcija).
Upravo sam bio do ovoga na placu ali nije njega bilo nego mu neki rodjak koji je i moj neki dalji rodjak kako se ispostavilo na kraju,pa mi je reko da ovaj glavni dolazi u 4 tako da tada dodjem.
Vidio sam cijenu za kredit je 8300 eur(prosli put kad sam bio to je bilo za kesh). nesto brzo pada .U 4 idem opet da je povedem kod majstora pa ako bude sve u redu mozda se i dogovorimo
Comment