@Scirocco
Otkud ti znas da nema remus izduv, k`o da sam te pregazio pa si video? JA samo mogu da kazem da li ima ili nema: dakle NEMA! =]
I Mato, budimo realni, niko ovde nije ****o vesla. Izbacivanje srednjeg lonca i navarivanje kardana umesto katalizatora ne moze se smatrati kvalitetnim izduvom. Zato sam i menjao skorije sve cevi i ubacio srednji lonac da bude sve to normalno.
Drugo, licno mislim (iako je to moj auto i svaki ciga svog konja hvali) da stavljanjem chipa auto nista bolje ne ide jer ima suzen usis zbog plina. A ne znam gde je radjen chip, kupio sam ga takvog.
a otkud uopste znas da imas cip i koliko si konja dobio njime?!
a ako ima plin onda mora ici 4oo km/h! to je naravno neki minimum!
Sta li sad ti pricas? Jel` ovde ljudi citaju samo zadnji post i odmah komentarisu?
Prvo da razjasnim: Mata i ja smo dve razlicite osobe. Mata je bio prethodni vlasnik, ja sam sadasnji. Mata je ugradio chip i plin, a ne ja. Mata tvrdi da ima oko 150ks, i da moze da ide 240km/h, ja nisam prelazio sa njim preko 180km/h jer nisam osetio potrebu da izvlacim maximum iz njega, a da li ce da izgura 200km/h ili 215km/h totalno mi je nebitno i sto bi po ovim putevima stavljao glavu u torbu samo da bih nesto dokazao?
Ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim nista sto nisam ja uradio, pa tako ni za chip, ali znam da nema blokadu motora i znam da se auto drugacije ponasa sa fabrickim i sa mojim kompjuterom. Ali k`o sto sam malopre rekao ja ne racunam da uopste imam chip jer mi je suzen usis zbog plina, tako da verujem da ide isto, ako ne i malko slabije od fabricke 19-ice 16v.
I nema potrebe za sarkazmom kao sto si napisao da na plin ide 400km/h, niti sam napaljeni klinac niti prosipam ovde neke price da bi tako pisao.
Zloco, tesko on ide 240 na sat... Nije ni bitno, malo je preterao prethodni vlasnik, osim ako mu nije radio nesto vise pa da ima vise od 150ks... Nemas gde ni da nateras preko 200 uvek se nadje neka serpica koja te usporava, nije bezbedno uopste, a i brzo je jako, nema potrebe za tim...Milance, Zloca nije rekao da taj auto ide 240, to je prethodni vlasnik rekao, mozda i ide, zavisi sta je radjeno, i da li je cajger ok....
Pominjao sam vec. Naleteo sam na jednu lanciu deltu `99, 1.8 16v koja mi se svidela pa rekoh ako prodam renaulta mozda je i pazarim ako se ne proda dotle.
ako na benzinu nema blokadu, onda to nema nikakve veze sa time sto nema blokadu na plinu, jer on na plinu nema blokadu, pa nema... inace ako na benzinu ima blokadu, na plinu je nema...
BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Comment