Originally posted by hagor
Renault 19 1.8 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Evo, u subotu majstor zamenio zadnje plocice, 1800 dinara + ruke.
Uvece sam malo rasturao enterijer. Keder oko vrata je bio pocepan na pojedinim mestima, a takodje i tapaciri pozadi su poceli da se cepaju oko piksli.
Tapaciri su sa mladjeg modela, i sada enterijer izgleda ovako:
Tapaciri napred su imali neke dve extra rupe kojih ja nemam, pa su ostali stari.
Keder je sada kako treba
MESTO ZA VASU REKLAMU!
Za samo 1000 din mesecno! :-)
Comment
-
-
Ma mali obozava da visi u autu. Iako jos nema dve godine, samo mu kazes upali svetla i slicno i on upali, sve zna gde je sta. Skorije mi je asistirao dok sam namestao poziciju u farovima, palio i gasio po potrebi. Ali, zna i gde je sirena i veoma mu je zabavno da svira kad sam ja pod haubom.Zna i da ubaci kljuc i da kontakt, kada bi samo znao koliko je blizu da ga startuje...
Tapaciri su dobro ispali, krivo mi je jer sam hteo da stavim i napred ali ne znam sta cu sa ona dva otvora.MESTO ZA VASU REKLAMU!
Comment
-
-
Pa jedino da mu smislis neku foru kojom bi prekrio rupe.
Ili da ide celom duzinom ili samo preko rupa... To ti je lako, a mozes da smislis nesto sto ce em resiti problem em jos ulepsati enterijer.
A mali je haos...Nejmu jedan clio sport za 18ti.
Comment
-
-
Re: Renault 19 1.8 16v
Evo, da cuknem u drvo, nije bilo kvarova sve ovo vreme, ali dosao je na red redovan servis koji me je "izuo"...
promenjeno ulje sintetika ELF Excellium 5 litara - 40eur
filter ulja - 5eur
zupcasti kais - 40eur
spaner - 32eur
stavljene nove solje amortizera 2x98eur (mamu mu, a za lagunu 40eur komad) - 196eur
rad majstora - 50eur
Ukupno otislo preko 36oeur . Mogao sam da ga ofarbam za te pare...
Mozda je najzanimljivija zamena solja, posto sam primetio da je retko koji vlasnik R19-tice menjao iste, najcesce se vare i to nije nizasta. I ja sam kupio auto sa varenim soljama koje su do sada toliko pukle da je svaka ostra voznja bila prilicno rizicna. Evo par slika, mada sam sugavo slikao pa se i ne vide bas pukotine.
A evo i novih:
MESTO ZA VASU REKLAMU!
Comment
-
-
Punu sintetiku mu sipas?
Doveo si ga u red, super je Reno.
Moram da napomenem nesto sto mi je palo u oci koliko si ti dao para za tvog renoa ja nisam toliko za 5 godina za mog renoa,ali dobro tvoj ima jaci motor,drugi je tip auta, ali nebitno,vredi u svakom slucaju.
Comment
-
-
Cista sintetika, 16v voli da se vrti i ulje mora da prati te njegove ambicije!
R19 16v je prilicno skuplji za odrzavanje od drugih R19. Sve zivo mu je ojacano, trpi veca opterecenja, ovo-ono i sve mu skuplje bar 50%. Evo danas, kao sto sam pomenuo, za mene solja 9300 din, a gledam kod majstora u radnji stoji u rafu solja za lagunu 3500 din. Ja mu kazem kako bre limuzina, veci, skuplji auto a duplo jeftinija solja? A on: Je*i ga, hoces da vozis trkacki auto! Tesi me sto i on vozi 16v samo mladji.MESTO ZA VASU REKLAMU!
Comment
-
-
Originally posted by ZlocaR19 16v je prilicno skuplji za odrzavanje od drugih R19. Sve zivo mu je ojacano, trpi veca opterecenja, ovo-ono i sve mu skuplje bar 50%.Ali su im zato performanse van klase!
Comment
-
-
Zloca je ipak preplatio to zadovoljstvo. Iako je to super auto i stvarno se uziva u njemu, kada se sve sabere mogao je da kupi mnogo bolji primerak za vise para i manje bi ga kostalo na kraju dana. Jos jedan nauk da se ne kupuje sporstki auto na prvu loptu. Sada ce neko drugi posle njega mnogo bolje da prodje sa tim istim autom, nego sto se Zloca mucio da dotegne 19-icu.
Comment
-
-
U principu si u pravu, jeste to dosta para na gomili, ali na nesrecu nisu bile na gomili vec ih skupljam zadnje 2 i po godine i sredjujem malo po malo auto. Tja, neko pare ispusi, neko popije, ja ih ulozim u auto.MESTO ZA VASU REKLAMU!
Comment
-
Comment