Pa dobro, kvarilo se, popravljalo i sada se sve manje kvari,i sve bolje radi. Sada razmisljam da ga oteram u servis za autogas da ispregledaju celu instalaciju jer sam primetio da vlazi na jednoj racvi, pa nek` izmenjaju te spojeve i filter za plin i sta vec treba.
Renault 19 1.8 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by SciroccoOriginally posted by mata16v, i jos malo na auspuh, neki %,
Ako se izduv odradi kvalitetno, da je od prohroma, da se stavi idealan f i urade krivine kako mu najvise odgovara u odnosu na to sta je prethodno radjeno, a pogotovu kad se radi izduvna grana i port maching, e onda se dobija!
To je dokazano!
Takodje ako posedujes katalizator kojem se sace poptuno raspalo, onda umesto da vrsi funkciju samo gusi motor. Njegovim vadjenjem se opet postize boljitak ( dakle ne u odnosu na fabriku vec u odnosu na raspadnutost)
Evo, bas sam juce bio kod Zileta i gledao Dikinu 206icu koja ima potpuno odradjen izduv (ceo od prohroma i specijalno projektovan za njega), a o njegovim rezultatima se mozes lako raspitati!
Tako da je greota da kazes da ne moze nista da dobije izduvom kad moze...
Comment
-
-
da, al taj auto kad je stigao kao nov, imao je 15o ks, a ne 170 ks koliko bi trebalo! i cenu tog izduva bolje da ne znas!i ti rezultati postignuti su samo na pezou 206 RC. na dikinom i jos jednom!
Originally posted by M-powerПа да, ти си тај пекар а ја тркач.
Comment
-
-
Originally posted by mata16vja sam napisao 150ps, auto fabricki ima 136ps, +10% chip, i jos malo na auspuh, neki %, a i bio je radjen blok i glava, tako da je verovatno imao toliko, ako ne i vise, 4tom sam vozio 200km/h, ja sam ga max vozio 220km/h, nisam preko jer mi se palili jbni brisaci preko 200, a mogao je garant svih 240, ako ne i 250 to smem da garantujem)
Originally posted by M-powerПа да, ти си тај пекар а ја тркач.
Comment
-
-
Shonsy kralju...na njegovom autu koji vredi oko 3000-3500e sigurno ne stoji remus (ili neki drugi od boljih izduva) od izduvne grane pa do kraja koji bi sigurno vredeo kao pola auta, ako ne i vise...pa da cak i ima celu takvu granu (a nema) opet je pitanje da li bi dobio nesto...Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment
-
-
@milanche - znam celu pricu za Dikinu 206icu.Stigla sa 150, a sad ima oko 190.
@Scirocco - hehehe pa covece to ti i ja pokusavam reci. Nem ozes reci da se izduvom ne dobija nista. Vec ako zelis da mu skrenes paznju, kazes, ako je stavljen kompletan supersprint (ili neka od vodecih firmi u tom polju) onda si u pravu i dobio si. A sad koliko, to zavisi od motora do motora, ali si DOBIO sigurno!A ako si samo poskidao nesto i sam muljao onda verovatno nisi dobio nista! E tako!
Comment
-
-
Nego vidim u polovnim automobilima da se prodaje ovaj auto...
Shonsy...Ma kakav supersprint...remus je remus......inace ako ti treba imam jednu zadnju loncinu na prodaju...hehe
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment
-
-
Originally posted by mata16vja sam napisao 150ps, auto fabricki ima 136ps, +10% chip, i jos malo na auspuh, neki %, a i bio je radjen blok i glava, tako da je verovatno imao toliko, ako ne i vise, 4tom sam vozio 200km/h, ja sam ga max vozio 220km/h, nisam preko jer mi se palili jbni brisaci preko 200, a mogao je garant svih 240, ako ne i 250 to smem da garantujem)
Comment
-
-
@Sheta_Junior - sve sam lepo napisao gore i objasnio, ne kapiram cemu to pitanje? Procitaj lepo, nema potrebe da ti ponavljam sve!
@Scircco - daj na pp sve o loncini!Ako ne za mene onda za skijasha sigurno!
Comment
-
-
@Scirocco
Otkud ti znas da nema remus izduv, k`o da sam te pregazio pa si video? JA samo mogu da kazem da li ima ili nema: dakle NEMA! =]
I Mato, budimo realni, niko ovde nije ****o vesla. Izbacivanje srednjeg lonca i navarivanje kardana umesto katalizatora ne moze se smatrati kvalitetnim izduvom. Zato sam i menjao skorije sve cevi i ubacio srednji lonac da bude sve to normalno.
Drugo, licno mislim (iako je to moj auto i svaki ciga svog konja hvali) da stavljanjem chipa auto nista bolje ne ide jer ima suzen usis zbog plina. A ne znam gde je radjen chip, kupio sam ga takvog.MESTO ZA VASU REKLAMU!
Za samo 1000 din mesecno! :-)
Comment
-
-
Naravno da neznam da li imas ceo remus izduv ili nemas...ali po nekoj logici niko ne bi bilo lud da na auto od 3200e i jos sa plinom stavi takav izduv kao sto sam naveo koji kosta blizu 2000e...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment
-
Comment