Reci mi molim te kako si montirao plinsku bocu u korpu za tocak?
Nisam ja. Kupio sam ga sa plinom pa nisam ni zagledao.
U principu, jesam ja dosta izmenjao stvari, ali dosta i prelazim kilometara, po putevima svi znamo kakvim, tako da je brze habanje i normalno. Mozda ovako kada pisem deluje da se 19-ca samo kvari, ali nije tako. Prvo, prethodni vlasnik ga je slabo odrzavao, ja sam pojeo g*vno i uzeo auto jer mi je zapinjalo. Zato sam u startu imao dosta investicija dok ga nisam doveo u dobro i pouzdano stanje. Kad sam zaokruzio celinu i izmenjao sve sto nije valjalo, sada laganica. Na redu je zamena ulja na 15000km (ovih dana), zatim dve zadnje gume letnje, pa cu kaiseve pred more, ali to je sve normalno sto bi kod svakog auta radio.
U pocetku me nervirao, sada sam zadovoljan sa njim. Moram samo da mu zamenim prednji branik, stalno mi bode oci...
Gledajuci po jednoj radnji sa bojama, lakovima i slicno, naisao sam na ovaj aluminium filler i dosao na ideju da njime mogu da popunim ostecenja na felni, na ovu moju ideju prodavac me samo bledo gledao. Uzeo sam ga, dobio i ucvrscivac u tubici, cela tuba ide na kantu, tako da sam otprilike pravio neki odnos za male kolicine. Uzeo i 2-3 spreja za felne.
Zatim sam resio da postavim zadnje tockove, dok prednje necu jos dok ne prodje ovaj hladan talas koji najavljuju. Pa kad sam vec skinuo tockove da malo sredim klesta. Kupio sprej za klesta i bacio se na posao.
U globalu sam zadovoljan. Problem je sto ja imam zelju da nesto uradim ali nemam vremena (vidi datume na slikama i sve je jasno). Tako mi se i ovo oduzilo pa sam morao da ubrzam pa nije bas idealno ali mnogo bolje izgledaju nego pre. Sada na ove zadnje treba da legnu nove gume, posto na postojecim gumama iglu da spustim ima da se otkotrlja.
Comment