@sasa13: naci cu ti ja original opruge. znam jednog koji bi menjao.
@kani: cuj bio, dao pare za JR i naravno kad sam vido sta sam kupio oma otiso i trazio pare nazad. ne da ne vredi 9500 + 2x1500 za alu reducire nego je njesra neopevano. plasticna kutija(satro kevlar) u kojoj je pecurka koja btw nije fixna nego landara. a taj sparko... za 200e mi covek nudi da mi napravi air box kakav ocu i to od carbona. ipak cu ja da pricekam jos malo i onako ovaj ortak ide svake druge nedelje za tursku. Kazem ti ima u GL super stvarcica nego mi je veza problem tj Fi.
@vocko: a sto bi pisalo PUG kad je auto CIT a momo imam podosta stvarcica na autu. neka ga malo vako pa cemo da promenimo. a vis tek sam sad skapiro da je auto upadnjiv do 00 ali nije mi to bio cilj, keve mi...
Pipercross Viper Induction Kit. To imam, doduse bez creva, ali to je ono sto trazis otprilike?
Nov, nekoristen, iskreno malkice je izgreban na par mesta, ali zaista nista strasno - zato mu je i cena malo niza nego nov Karbonsko kuciste, penasti filter, kompletno zatvoreno.
150EUR
Ako te interesuje, PP.
The difference between men and boys is the price of their toys
@kani: na e-bay trenutno nema, a bilo je bas ono sto mi treba. doduse ne znam koliko se isplati posto su ovi nasi idijoti krenuli da deru sa carinom i pdv-om + sto se naso neko pametan pa naplacuje i spediciju. Ipak cu da se strpim i sacekam ovo:
Ako hocesh da naruchujesh sa ebaya imash sandokana pa preko njega.Nema shpedicije,carine,poreza i sl.Ako hocesh dacu ti br pa ga okreni.Ovaj yad mi nije bash od nekog poverenja, jbg kolko para tolko muzike.
@206: sale fala na ponudi, imacu u vidu nego i da kupim cev od inoxa ko ce da mi je savije pod 90c?
@kani: to si u pravu, uvek bilo, i onako sam mislio da promenim pecurku unutar tog boxa. nego daj sibni mi na PP broj od tog lika. fala u napred.
poz
Kupis dve ravne prohromske cevi i hamburski luk odgovarajuceg precnika i zavaris zajedno. Ili samu ravnu cev zagrejes brenerom i savijes, to makar nije problem...
The difference between men and boys is the price of their toys
Comment