lancia k 20v Turbo by lanee

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TAZZ
    Banovan
    • 30.05.2005
    • 1409
    • NBGD,SERBIA

ma jok uroshe ...
    Fen...

Comment

• Lanee
      CBC Senator XXL
      • 30.11.2006
      • 488
      • Beograd

vidim da forum nije izubio na forama

naravno fali motor......... za brisache, shta vi mislite da padne neka kisha pa da krpom brishem vodu sa shoferke
      Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
      To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino

Comment

• Rendjo
        CBC Senator XXL
        • 26.06.2006
        • 340
        • Zadar HR

E lanee da znaš da mi je drago što se privodi kraju skoro kao da ću ga ja sutra voziti a ne ti Želim ti sreću u potrazi za djelovima koje je pogubio prijašnji majstor Brzo češ sve zaboraviti kad zaurla elektrana pod haubom

Comment

• Lanee
          CBC Senator XXL
          • 30.11.2006
          • 488
          • Beograd

desilo se pre par dana ali sam tek sad ugrabio vremena da napishem...

nadjen majstor za vracanje motora i komplet instalacija WOOOHOOO (extra majstor a relativno jeftina cifra ugovorena)

nadjen i majstor da osposobi letvu volana i sitnu mehaniku... kum od mog drugara

i the best on the end
          Nadjen i ugovoren GASNI UREDJAJ za turbo "elektrenu" pod haubom
          naravno special thanks to IvanT (AC Rasic)
          Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.

Comment

• srle1
            CBC Senator XXL
            • 08.02.2005
            • 320
            • Beograd

Ja moram da sredjujem letvu upravlja?a jel ume neko od tvojih majstora to da odradi...?
            Ko leti vredi, ko ne leti ne vredi!

Comment

• dekideki
              CBC Senator XXL
              • 26.07.2005
              • 1914
              • Beograd

ako je sa servom ima odlican majstor za remont letve ali je u Mladenovcu. meni za letvu Alfe 155 uzeo 150e (12 meseci garancija, overena) uracunate demontaza i montaza. ako ti treba javi
              .

Comment

• Lanee
                CBC Senator XXL
                • 30.11.2006
                • 488
                • Beograd

pa ako iz nekog fenomenalnog razloga
                ne bude mogla da pasuje letva sa stranca
                i ako je ona originalna sjebana

eto mene da servisiram

Comment

• vujke
                  Admin
                  • 29.09.2004
                  • 1673
                  • Mladenovac
                  • Daewoo Lanos 1.5SX

Originally posted by dekideki
                  ako je sa servom ima odlican majstor za remont letve ali je u Mladenovcu. meni za letvu Alfe 155 uzeo 150e (12 meseci garancija, overena) uracunate demontaza i montaza. ako ti treba javi
                  Buca?
                  while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• dekideki
                    CBC Senator XXL
                    • 26.07.2005
                    • 1914
                    • Beograd

@Lanee: izvini sto sam uleteo s off-om, poruka nije bila upucena tebi, vec odgovor na poruku ranije (by srle1)

@Vujke: nemam trenutno kontakt kod sebe, ali mislim da nema drugog, svi znaju za njega. mlad decko, skoro preuzeo posao od caleta. inace imam i vizitku i overen racun+garancija. ne znam ga licno. dobio sam najbolje moguce preporuke bas za njega i nije mi bilo gadno za 100e ustede da odem cak tamo da mi srede letvu koja je bila gadno propiskila, odjednom. (u Bgd (bez preporuke) su mi trazili 250-350. pitao na tri mesta)
                    .

Comment

• Lanee
                      CBC Senator XXL
                      • 30.11.2006
                      • 488
                      • Beograd

nije frka za off jer je jako dobra informacija

ako bi neko mogao da mi sazna
                      da li je na lanciji kappi menjan dizajn (chitaj deo) letve volana i da li se menjala od 94 ili je korishcena ista svo vreme

ako nije i ako postoji razlika izmedju letvi iz 99` (kappa turbo) i 96` (stranac) onda imam poveci problem

Comment

• dekideki
                        CBC Senator XXL
                        • 26.07.2005
                        • 1914
                        • Beograd

ako nemas ePER, da ti narezem. tamo sve lepo pise. ukucas broj jedne kape i pogledas, zatim broj druge i uporedis. nema greske. ovako, mogu sto ljudi da ti daju potpuno kontradiktorne informacije. moja letva, npr. je jedinstvena sto se 155ca tice. da moram da je menjam, morao bih da nadjem istu seriju ako nisam raspolozen za budzenje... a pricali mi ma da to je ta, kao - i u ePER-u proveravali. a ono nema veze s mojom. ni nalik!
                        .

Comment

• Lanee
                          CBC Senator XXL
                          • 30.11.2006
                          • 488
                          • Beograd

uf uf uf
                          to me i plashi sada

da ako su razlichite bice problema

jer ne znam u kakvom je stanju ona na turbo kappi
                          a ako ne pasuje od stendzera
                          bice sex

ePer imam

sad cem bunarim

Comment

• Lanee
                            CBC Senator XXL
                            • 30.11.2006
                            • 488
                            • Beograd

ufff
                            lakshe cu da spavam
                            iste su i letve volana i pushka volana i nut i sve sve sve

jer je isti deo

Comment

• dekideki
                              CBC Senator XXL
                              • 26.07.2005
                              • 1914
                              • Beograd

samo napred!
                              (nema sad nazad)

pratim ovu temu. nisam imao do sad puno saveta da bih se aktivnije ukljucio a ovu originalnu malu sam pratio dok je jos kod IvanaT bila. a video sam je i posle sudara na sta je licila. sve cestitke (na volji prvenstveno) da isteras stvar do kraja!

sto se tice letve, odlicne vesti!!! treba i malo srece imati...

(zar ona nije vec imala gas, btw? nesto sam bio skoro siguran da jeste...)
                              .

Comment

• Lanee
                                CBC Senator XXL
                                • 30.11.2006
                                • 488
                                • Beograd

imala gas, ali je gas ostao kod ivana

to sad deluje kao extra troshak (ugradnja sequenta) ali tada mi je auto bio jeftniniji kad sam ga kupovao od ivana

i pritom je taj squent sistem pao za blizu 400 evra
                                tako da je to sad ustvari ushteda shto nisam kupio plinski uredjaj

btw. u nekoj od predhodnih poruka sam napisao da se je nadjen savrshen plin za azdaju i da se najbolje do sada od svih uredjaja pokazao kao extremno dobar za turbo motre, a pritom je cena STVARNO prava sitnica (sobzirom da je landirenco bio 1200 eura za 5 cilindara, ovaj bi trebao da bude vishe od 400 evra jeftiniji !!! pa vi rachunajte a da imam jedan cilindar manje imao koshtalo bi 650 jura, ali onda ne bi imao zvuk petaka heheh)

hvala na podrshci ponekad bash padnem u bedak, pa onda brzo na forum da vidim shta rade ljudi po godinu, dve pa mi bude malo lakshe
                                ali ponekad se stvarno zapitam da li je svo ovo vreme moralo ovako da se protraci...

p.s. ne mora sve u ovoj temi da bude pametno kao savet pa bi mi ipak bilo drago da se napishe, ako nishta barem onako kao drugarska podrshka

Comment

Working...
                                X