ako je sa servom ima odlican majstor za remont letve ali je u Mladenovcu. meni za letvu Alfe 155 uzeo 150e (12 meseci garancija, overena) uracunate demontaza i montaza. ako ti treba javi
Javljam se
Ne da mi treba nego
Mora?u izgleda lagano prednji pa zadnji trap
Pa u Mladenovcu je i ovaj lik gde sam bio za delove...
e ljudi sad sam video da je nacia izbacila novi znak (logo)
i downloadovao sam ga u poprilichni velikoj rezoluciji
da li negde moze da se napravi znak od tog fajla sto sam ja skinuo sa neta
i pitanje br.2 da li neko zna shta mogu da radim sa maskom na haubi auta koja je pocheka da se ljuspa. znachi to je ona srebrna maska sa znakom lancie na njoj (na engleskom je grill). primetio sam da na strancu ta maska ima naprsline i da je pochela da gubi tu srebrnastu foliju ????
shta moze da se uradi po tom pitanju, chisto me interesuju vashe ideje kako bi se neki od ova dva problema mogao reshiti
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
e ljudi sad sam video da je nacia izbacila novi znak (logo)
i downloadovao sam ga u poprilichni velikoj rezoluciji
da li negde moze da se napravi znak od tog fajla sto sam ja skinuo sa neta
i pitanje br.2 da li neko zna shta mogu da radim sa maskom na haubi auta koja je pocheka da se ljuspa. znachi to je ona srebrna maska sa znakom lancie na njoj (na engleskom je grill). primetio sam da na strancu ta maska ima naprsline i da je pochela da gubi tu srebrnastu foliju ????
shta moze da se uradi po tom pitanju, chisto me interesuju vashe ideje kako bi se neki od ova dva problema mogao reshiti
Neka se ljusti, glupo bi bilo da nema ni jednu tackicu....to je radi malera!
A ako bas toliko hoces znas ko moze da ti nabavi drugu, vozi malu zatamnjenu, crnu f...........
bem ti odmor u maju sve izpomerash 10 dana i onda te sve docheka pa ne mozesh da dignesh glavu od obaveza
NO na moru je bilo do JAAAAJAAAA slike i galeriju trenutno pravim
i to se oduzilo poprilichno
elem KAPPA je ofarbana videlo je par ljudi palo na ****, full je ofarbana u perlu i lepo joj stoji, nijansa je slichna ali nije ista, mada je idalje plava....
motori bi trebalo sutra da se seljakaju do majstora a kappa najkasnije u petak popdne...
onda chekamo 2 boga da se smiluju, a to su bog majstor, i bog grmljavine MOTOR heheheh
poz i vidimo se uskoro na nekom skupu
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
motori stigli uspeshno do majstora i naravno propratne zajebancije
sutra cu najverovatnije ipak uzeti shlep da bi prevezao i auto do majstora
jer momci sa kukom se plashe jer je auto mnogo tezak i mnogo vole svoje lamele
shalim se naravno drugari su mi mnogo pomogli, ali ipak nemam koga pa cu da ugovorim neki jeftiniji shlep i da teram shta da radim ipak je preko mosta i ne rade mu kochnice.....
hehe pa ivanche ti chim si zatvorio radnju odma na komentar
ali boja je stvarno perverzna nije shto je moj ali je dobar
ali nesha je lood motorni prostor ofarba u perlu hehehh to nema nigde i josh se pita zashto nema farbe hhaah
ja sam idalje uzdrzan dok se ne raskupusa sve i pretrese sve shto fali
pa da podvuchem crtu i kazem isplivao sam ili u dugovima sam
eto toliko od mene za sada
nadam se da ce biti neka slika glupi aparat mi je riknuo jbg moram da ga opravim
e da
jedino shta ce mi najverovatnije trebati je pomoc oko sredjivanja elektro instalacije, zato shto je Ratja super mehanicha, i ok elektrichar
ali ako se neko razume i moze malo vremena da odvoji da razvrstamo kablazu i zamenimo ono shto je neupotrebljivo, nek se javi da poguramo to sastavljanje auta.
pomoglo bi poprilichno i da neko ko ima kappu svrati da mi snimimo shta je gde da bi mogli da vracamo polako nazad
i to bi bilo od velike koristi jer su instalacije porpilichno zamrshene i ima je dosta
Ljudi,MOTOR konachno "upao" u shasiju...Lanee,ajd' da te iznenadim malo,a i ostale chlanove foruma,koji zeljno ischekuju da vide kako ti je ispao "autic" (a tebi kao bas sad CRKAO DIG. APARAT ,baraboooo jedna) :
Comment