lancia k 20v Turbo by lanee
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
pa nisam bezao nisam mislio da se trkemo mi nego ti i punto...
ja nisam stiskao gas nishta posebno, ali ti si golfa zato oshurio do poslednje karike, samo sam gledao kad ce ti izleti menjach napolje HEHEHE
bem ti sunce al si ga sprzio...Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Comment
-
-
bechka pricha
Kreno ja za bech
kad tamo na 350 kilometru na oko 160 ja primetim da auto malo slabije vuche
tu meni krene da nestaje i plina i stanem ti tako ja na pumpu kad imam shta i da vidim... auto trese ko blesav
vidim ja koliko je sati, mreo jedan cilindar...
mic pi mic provalim ja po diznama da ne radi 3. cilindar a da plinska dizna dobija signal i da radi, ali nema varnice...
iridujmske beshe svecice, malo preshle a puno vrede, moram proverim ispravnost sutra...
zamenio bobinu i stavio rezervnu idalje isto...
iskljuchim ti ja diznu, prebacim na benzin i krenem dalje za bech
mirna noga, smorna voznja, potroshnja benzina ako je verovati za kazaljki i navigaciji je 10L...
i tako veliki pozdrav iz becha od mene i mikija mazde, i kappe na 4 cilindrda... fala bogu pa ima vishak cilindara pa nije tresao da mi ispane motor...
a za kappu videcemo sutra shta se deshava i da li je signal (problem oko zica oca im ****m ) ili je svecica (neko je izdrkao iridijum sa svecice u nadi da je shteluje... majstori majstori HEHEH)Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Comment
-
-
Niterra ist der weltweit führende Hersteller der Marken NGK Ignition Parts und NTK Vehicle Electronics. Niterra ▶ beste Zünd- und Sensortechnik
bezbolno nije jer Lane ima kljuc za svecice koji ne odgovara,pa onda smo dosli do toga da svecice nisu iridijumke,jer po oznakama ono je ili V-line ili nesto drugo..ajde sada nam dajte za ovu plinaruoznaku pravih svecica da to mogu coveku da uzmem u cetvrtak..
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Platinumske svećice su bile dok je auto bio kod mene, PFR6Q , mislim da ih Laane nije menjao, nema gapovanja inače ćete da ih shebete.
Comment
-
-
ok onda su to te..platinum znaci..prvo sto sam ga pitap je da li su gapovane..on covek kaze da ne zna...
inace kako je izgorela neke dobre temperature su se tu odigravale..
nista preci ce na IX ili mi ti predlazes da mu narucim ipak platinumke?"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
Comment