cini da temperaturne oscilacije budu smanjene. Samim tim cini da se materijal siri i skuplja prebrzo, namenjeno prvobitno za prohromske cevi da produzi zivotni vek extraktora koji ima tanke zidove te samim tim i da neoscilira previse sa temperaturom prilikom voznje. U isto vreme poboljsava spoolup turbini kad se izduvna grana zagrejala.
Neke od ovih mogucnosti mozes iskoristiti na tvojoj originalnoj grani, neke ne. Verujem da si u stanju sam da razaznas koje.
To sto cini da tvoja varena grana puca opet je prebrzo zagrevanje iste.
Ili vozis sa siromasnom smesom i visokim EGTom ili nabodes po gasu na relativno gladnu granu.
Prvenstveno trazis krivca u jednoj od ove 2 teorije.
Pozz / Boost
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
za pochetak fala BOOST, nisam znao sve to bash do detalja, u svakom sluchaju vrlo korisno
pa ajmo redom...
@GadGet
znam nashta mislish, to je kao neka keramika koja se natopi na krpicu pa fiksira mrezicom, za popravku auspuha...
hvala u svakom sluchaju, nisam na to mislio
Vocko
pitao.... cekam odgovor
@BOOST
nazalost ili na srecu (u svakom sluchaju smara) nije pukla na vec varenom mestu...
hmmm, nije iskljucheno za ono stiskanje gasa po ladnoj grani, to vishe necu raditi...
e sad siromashna smesha ili ne, veliki EGT ili ne ???
mnogo pitanja za mene maloga, znam sve o chemu prichash i u pravu si ima logike, ali ne znam kako te parametre da znam ili da saznam...
i shto je najgore ne znam kako sem sa ovom trakom da utichem na njih...
ok smeshu mogu da sredim kad se sastanem sa gumetinom i najzad stavim drugi chip (ako odgovara heheh)
a sa EGTom predstavu nemam shta da radim...
p.s. grrr nadam se da to nije slika negde kod tebe iz podruma nego iz radnje... jer sam se onda u najavi smorio shto nisam pisao ranije... a brundam sa granom vec neko vreme, mogla je da stigne i sa marsa da sam se setio na vreme glupe trake...
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
nazalost ili na srecu (u svakom sluchaju smara) nije pukla na vec varenom mestu...
Varene stvari skoro nikad ne pucaju na mestu vara, vec pored, jer su varenjem povecani sopstveni naponi u materijalu oko vara, pa je potrebna manja sila da tu pukne.
U prevodu, oslabljen je materijal oko vara.
A da je skines i gurnes u rernu na ne znam koliko stepeni, pa pustis da se ohladi, a onda je umotas u traku...
Ovo prvo su savetovali jednog lika koji je uzeo "tuning" granu za Audija, da obavezno uradi, pre nego je ubaci u auto, kako mu se ne bi desavalo to sto se tebi desava.
nego tek pre 4 dana kod IvanT-a zahvaljujucu Marku, koji je sve zivo rasturio...
jedno crevo je bilo nagnjecheno ali nishta vishe, videla se mala pukotina ali ne sa obe strane...
najveci problem je bila ugradnja samog termostata i stavljanja neke diht mase koja je bila losha pa je propala za manje od mesec dana...
iz "nepoznatih" razloga auto na benzinu opet ide ko azdaja... a na plinu, samo kad je pritisak na pupmi extra dobar ili kad dunem malo pritiska u bocu kompresorom...
u suprotnom ni ne pokushavam
trenutno je plin KRSH
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Comment