ovo je epidemija sredjivanja kadeta, koliko vas je kod limara, jos samo comi
izvini comi morao sam
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Danas sam bio kod majstora i gledao sam kako se farba... Rekao mi je u cet 100% ga preuzimam ako ne i sutra. Videcete vi kad COMI odveze kadzu kod limara pa bude bolji od svih
milion miles from reality no care for you no care for me
ja sam pre par dana uzeo zenin auto od limara, pa moram da pitam , da nema malo mnogo gita na zadnjem krilu?
doduse ja sam uzeo nova vrata pa je samo isao spric git?
sto se comija tice, ja mislim da on voli sto mi je kadet sve laksi i laksi, em je brzi em manje trosi.
aj slike sa zavrsnom sminkom
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Sve sam hteo da prikrijem to bolno secanje... Salim se naravno bila je glupost totalna, krenuo sam lepo da se parkiram idem u rikverc i vec desnim delom sam celim usao i nabije mi se dzib sa bul barovima ja gledo desno ne levo, i levim krilom ga roknem, pukla mi stopka i krilo se malo ulubilo, njemu naravno nista. Tad sam jos vozio malo bez dozvole pa sam samo se sklonio i on prodje nie ni stao... Al jbg sta je tu je kriv sam sto sam vozio bez dozvole...
voznjom bez dozvole ugrozavas bezbednost u saobracaju...
JBG svaka se skola palca.
Hehe ma sta ugrozavam, vozio sam tad bolje nego pola njih na ulici . Hehe salim se naravno jbg sta cu kad volim da vozim, al sad sam miran roze kartonce je u novcaniku...
Comment