White SAXO VTS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishio
    CBC Senator XXL
    • 29.05.2007
    • 1204

evo sad cu da perem, omasio sam i pijac uspavao se jbga kacim posle

a za folije, sta znam, ja sam hteo da uzmem i skuplje u centruS, medjutim drugar ovaj me odgovorio, sad sa ovim novim zakonom mozda krenu da cimaju za folije, a drugo ovako ne zalis da cepas i bacis foliju ako ne ide, a ovo je 1700din jedno pakovanje, pa te izadje kao u servisu da radis

Comment

• mishio
      CBC Senator XXL
      • 29.05.2007
      • 1204

Comment

• reaper_HGT
        CBC Senator XXL
        • 05.09.2007
        • 888
        • Beograd

opako opako
        i like!

Comment

• shonsy
          CBC Senator XXL
          • 11.05.2007
          • 1391
          • London/Beograd
          • Honda CBR 125R

Pa fino, bas je mracno! Sad ne bi bilo lose da uradis vizir, ofarbas stopove u crno... a i farove. Izgledao bi vrh! Pogledaj kod mene kakvi su stopovi, tako nesto bi ti leglo fantasticno. I jos kad bi ga spustio...jaoo...

Comment

• mishio
            CBC Senator XXL
            • 29.05.2007
            • 1204

e vizir smo i hteli ali nestalo folije, e sad dal cu raditi spolja sa debelom trakom ili iznutra sa klasicnom poluprovidnom ne znam, sta vi kazete ?

sutra koliko vec treba se isimam po foliju za b stubove na vratima u mat crno da ide, stopovi idu kao kod tebe na cliju, samo jednu ruku manje, a za farove to bih radio ali samo ako taj jedan ortak je volja da se igra sa time, jer ja to nemam pojma. a za masku isto bih je radio, jer je vec 1 zabica ona otisla pa nije bas fixirano. e to neam pojma kako uraditi, sa crnim mrezicama ili belim .. kad dodjem do toga pisem ovde da cujem misljenja.

a za spustanje iskreno, i ja se sve vise primam za to, samo da prodje sad neka frka, pa cu videti, da se spusta ali bih morao da vidim i da menjam gume negde za pravu dimenziju jer sa ovima nema sanse da ga spustam. spustanje mu ne gine, a koliko vidim i auspuh mora da padne. samo polako bitno da je onaj krsh od ladnoce prosao, ubi zima nisam nista mogao da pipnem.

e da, u koju boju kocnice da farbam ? i na koliko je saxu blokada rpm ?

Comment

• milosVTS
              Banovan
              • 25.05.2007
              • 53
              • zemun

ako hoces da spustas imas u mr-u momo opruge crvene za nas auto oko 100e ako nisu prodali.. i imam 4 gume za tebe ako hoces ozbiljan profil na kolima

Comment

• mishio
                CBC Senator XXL
                • 29.05.2007
                • 1204

pitanje za saxomane ..

kod kucista za filter vazduha ispod ima znachi rupa ona za dovod vazduha, a od hladnjaka, tj. maske ide ono debelo crevo slicnog promera kao ta rupa, koje dolazi do filtera.

e sad, juche sam primetio da to kod mene nije spojeno, a izgleda i ne treba da bude pa samo da proverim da ne idem do majstora za tako nesto.
                Naime kad sam crevo i kuciste filtera uglavio, i probao auto se gusio odmah na leru, pa sam ipak vratio kako je bilo. E sad cisto da cujem, jel to treba da bude otkaceno ili sta vec ?

Comment

• SAXO
                  CBC Senator
                  • 16.12.2007
                  • 251
                  • Meljak

Lepo izgleda,jeste li skidali prednja stakla kad ste zatamnjivali i da li je to folija Dark Black?

Comment

• mishio
                    CBC Senator XXL
                    • 29.05.2007
                    • 1204

pazi prednja su ispala brutalno, samo ce zadnje da se radi opet jer mi zafalilo folije pa smo iz par komada, ali se ne primecuje.

prednja se ne skidaju, skines tapacirung, kedere dole, sa strane nemoj jer su lepljeni i nema potrebe. ide jako jako lako, samo lepo da iseces. Bocna se skidaju na srafove, medjutim ja sam jedno skinuo normalno a drugo je vidim 2006to god, menjano, i neko je umesto 3xtorxa stavio na jednom neki razvaljeni imbus, tako da nismo uspeli da skinemo pa smo radili na monitranom staklu sto je teze dosta. Zadnje skines plastiku okolo, ono stop svetlo i to je to, spojler nema potrebe da se skida, jer se to i ne vidi spolja.

folija nije dark black, i nije toliko tamna kao na slikama, ovde je verovatno zbog sunca tako, black je folija, ali propusta lepo, ne smeta uopste dok vozis

Comment

• GoranBG
                      CBC Senator
                      • 29.04.2007
                      • 282
                      • Beograd
                      • TU5J4

Na koje od ovih creva mislis

Comment

• mishio
                        CBC Senator XXL
                        • 29.05.2007
                        • 1204

e ovo 70to ! na slici je kao da treba da bude ubaceno sto mi je nekako i logicno, a ja to kad sam ubacio auto se gusio, cim sam skinuo kako je i bilo, normalno sve

Comment

• milosVTS
                          Banovan
                          • 25.05.2007
                          • 53
                          • zemun

ako ne znas da ti kazem da ces imati problem sa kederima na vratima grebace ti foliju zato sam ja skinuo....Keder onaj sto dihtuije uz samo staklo..ja sam je smirglao da ne bude hrapavo ali opet dovoljna je truncica i kroz foliju ne mozes nista da vidis

Comment

• mishio
                            CBC Senator XXL
                            • 29.05.2007
                            • 1204

a bio bi bedak, koliko vidim ima razmaka izmedju kedera i stakla, a videcu sta ce biti

nego jel znas ti sta za ovaj dovod vazduha sto sam pisao kako treba inace da bude, jel spojeno ili odvojeno tu

Comment

• Nezki
                              CBC Senator XXL
                              • 04.01.2007
                              • 409
                              • Beograd

Lepo je ispalo! Za vizir stavi izunutra providnu samo dovoljno tamnu, jer ako stavis mat ima da se izgrbavis na semaforu
                              Opel Corsa C by Nezki

Comment

• shonsy
                                CBC Senator XXL
                                • 11.05.2007
                                • 1391
                                • London/Beograd
                                • Honda CBR 125R

Originally posted by mishio
                                nego jel znas ti sta za ovaj dovod vazduha sto sam pisao kako treba inace da bude, jel spojeno ili odvojeno tu
                                To treba da bude spojeno, mora da bude spojeno da bi imalo funkciju, ako je odvojeno onda mozes slobodno da uklonis sve te ostale cevi, a da ostavis samo kutiju. Ta creva sluze za dovod svezeg vazduha u kuciste filtera, ako ga odvojis, automatski se rasipa i dospece deo tog vazduha do filtera ali nije to to. Znas sta mi pada napamet... da ti je neko od creva zapuseno i da cim spojis u sistem dodje do zagusenja. Cak sam skoro uveren, jer mi je to jedino logicno objasnjenje. On bi trebao samo bolje da radi sa vecim dotokom svezeg vazduha, a ne slabije. Do duse to sto trokira na leru mozda je i do iberlaufa, da ne zakacis mozda njegovo crevce kad cackas oko u****(nalazi se na poklopcu kutije)?

Comment

Working...
                                X