White SAXO VTS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishio
    CBC Senator XXL
    • 29.05.2007
    • 1204

bas to, da mu ****m sve, sutra ujutro picim do glass servisa, pa da vidim, i da muljam posto slepac nisam osigurao stakla, da pokusam sad ..

Comment

• shonsy
      CBC Senator XXL
      • 11.05.2007
      • 1391
      • London/Beograd
      • Honda CBR 125R

ako imas pukotinu (liniju) onda bi trebalo da odes sutra ujutru do njih da zaustave njeno dalje sirenje. Meni je na cliu tako bilo... pukao kamencic i rasprsla se pukotina od sredine do kraja, ali su me iz glass servisa uverili da su soferke toliko jake, da je skoro nemoguce da to bude opasno. Rekose mi da su skakali po soferkama i da nisu uspeli da ih slome vec samo popucaju i izviju se, nema sanse da se rasprsnu. Dakle, mozes da odes da zaustave dalje sirenje, a ako je kruznog oblika, mislim da i to uklanjaju... samo zavisi kolika je dubina. Eto idi, pa pisi sta su ti rekli(uradili), posto se i meni slicno desilo pre par dana... E,da, najblizi su ti dole kod Vizure.

Comment

• mishio
        CBC Senator XXL
        • 29.05.2007
        • 1204

tackica je i nije da nije duboka, nije se rasirilo, sad sam ustao pa cu odem do njih.

ps. znam kod tih sam i bio pre

Comment

• shonsy
          CBC Senator XXL
          • 11.05.2007
          • 1391
          • London/Beograd
          • Honda CBR 125R

Sta bi, jel da idem i ja na popravku ili nema potrebe?

Comment

• mishio
            CBC Senator XXL
            • 29.05.2007
            • 1204

evo sad sam dosao, uradio sam, znachi skoro da se ne poznaje, 10x je manje nego sto je bilo, sad je mali kruzic samo ostao ali bas bas malo tako da je smesno, traje nekih 35min, 1500din je.

ja sam bas zadovoljan, ali ovo sam sad uradio da nisam osigurao stakla i nikad vise.

Comment

• Manfred
              CBC Senator XXL
              • 04.08.2007
              • 905
              • Beograd

Video sam tebe i auto pre neki dan kad sam se vracao iz NS-a.

Lepo izgleda, pogotovo crne folije na beli auto. Iako ne volim zatamnjivanje, ovo izgleda lepo.

Comment

• mishio
                CBC Senator XXL
                • 29.05.2007
                • 1204

haa fala fala .. inache saxoman bi trebao u sredu da dobije neku novinu, tj. malo zavrsno ulaganje pa se javljam sta sam uradio da ne malerisem

Comment

• stefan148
                  CBC Senator
                  • 17.09.2007
                  • 228
                  • beograd-zvezdara-lion

oho zatamnio si stakla! lepo, bas super. ja se jos razmisljam sta da radim sa mojim staklima nego, super saxo

Comment

• mishio
                    CBC Senator XXL
                    • 29.05.2007
                    • 1204

uh na sierri je pozadi sigurno zahebano uraditi zadnje, a ostala deluju ravno, probaj sam prvo ako ide ide

Comment

• shonsy
                      CBC Senator XXL
                      • 11.05.2007
                      • 1391
                      • London/Beograd
                      • Honda CBR 125R

Jooooj ajde kazi koju novinu treba da dobije saxoni, necu moci da spavam???

Sta bi sa zadnjim trapom i katalizatorom?

Comment

• mishio
                        CBC Senator XXL
                        • 29.05.2007
                        • 1204

sta ti je nas narod, danima sam zvao za zadnji trap otpade, ima da se nadje medjutim jedini taj iz krnjace koji je pricao na sva zvona o perfektnom trapu sa diskovima, kao nov itd, odem tamo ono starudija zardjala odjednom nista on ne moze da garantuje jer sta ako ja spicim rupu itd, moj trap na oko deluje bar jedno 6-7god mladje ..uzas da bi dao para za tako nesto

e sad okrecem sabac, i jos ostale opcije da vidim da zamenim to, jer mi je zadnji trap jedini i ostao sve sam zivo menjao do sad ode saxo daleko iznad 6k e po mom dzepu

Comment

• shonsy
                          CBC Senator XXL
                          • 11.05.2007
                          • 1391
                          • London/Beograd
                          • Honda CBR 125R

Pa dobro, sad si bar siguran 100% i mozes da uzivas u svojim kolima, a da ne mislis da li ce izdrzati i kako ce se zavrsiti! Uradis i zadnji trap i imaces nov auto!
                          Da nisi video mozda po tim otpadima, imaju li prednje maske za nas?

Comment

• mishio
                            CBC Senator XXL
                            • 29.05.2007
                            • 1204

nema nista za saxa, sve sami otpadi za 106ice ... evo jedan trap sam u sapcu nasao sa diskovima, sajlama i ugradnjom 280evra, pa cu videti sta cu ..

sve to jeste ja sam ovog saxa samo sa trapom jos doveo u fabricko stanje totalno ali me ubi u pojam glupost francuskog trapa jebo ga onaj ko ga izmisli, slosi mi se kad ga neko spomene koja je to patnja ..

Comment

• shonsy
                              CBC Senator XXL
                              • 11.05.2007
                              • 1391
                              • London/Beograd
                              • Honda CBR 125R

A sto uzimas taj polovni za 280 kad je nov za 300?

Comment

• mishio
                                CBC Senator XXL
                                • 29.05.2007
                                • 1204

di nov za 300 ? odmah da uzmem daj broj di to ima

Comment

Working...
                                X