Johnny...nisam se ni trkao sa njim tada...ali sa tobom cu rado da stanem na crtu...sto se mene tice moze i krug oko ade huje...pa da vidimo ko ce bolje vreme da napravi... ...mozda nemam jaci motor od tvoje azdaje...ali mi je auto 12 puta stabilniji...u to sam gotovo siguran...
Slatko si nasmejao sve ljude koji su procitali ovo!
Te prazne ribolovacke price prebacite za drugi sto!!!
Ja znam da je fabricki sve na autu,pricao sam sa predhodnim vlasnicima i sve u detalj znam sta je odradjeno... a ta lupanja da je glava od b18...titanijumski podizaci kovani klipovi itd itd...ccc stvarno lupetanja...
ako neko ne moze da se pomiri sa tim da auto ide tako kako ide i da je sve fabrika na njemu, to je druga stvar onda...
sta vise sve selnice na crevima su fabricke, creva, izduvna grana...cak i katalizator jos stoji...panelni filter...o cemu vise da pricamo...end...
Nisu fabricke felne, i nije fabricki spusten...sve ostalo je japaaaaaan....
Kad smo kod panelnog filtera, radim sebi nalepnicu, pa cu ti poslati fajl u vektorima, pa ti izradi dimenzije koje hoces, jer ja stavljam na vrata, a to sigurno nije dimenzija koja tebi treba..
Te prazne ribolovacke price prebacite za drugi sto!!!
Ja znam da je fabricki sve na autu,pricao sam sa predhodnim vlasnicima i sve u detalj znam sta je odradjeno... a ta lupanja da je glava od b18...titanijumski podizaci kovani klipovi itd itd...ccc stvarno lupetanja...
ako neko ne moze da se pomiri sa tim da auto ide tako kako ide i da je sve fabrika na njemu, to je druga stvar onda...
sta vise sve selnice na crevima su fabricke, creva, izduvna grana...cak i katalizator jos stoji...panelni filter...o cemu vise da pricamo...end...
Nisu fabricke felne, i nije fabricki spusten...sve ostalo je japaaaaaan....
A kako to da se niko ne zapita, da li su ostali VTI-jevi, rastureni, ulenjeni ili sl., a da Saletov ide kako treba tj. kao fabricki VTI!!!
Cinjenica je da NIKO od nas ne zna kako stvarno ide stock-fabricki VTI!!!
A to nikad necemo i ne mozemo saznati!
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
Pa nije tako nemoguće. Moguće je kupiti nov B16A2 i dalje .
A i s kim se to sale poterao ? S timijem ne znam. Sa mnom nije takođe. Sa srijem plinadžijom ne znam.
Takođe mi nisu jasne priče o B18 glavi. Drugari moji, upravo se suprotno radi... stavlja se B16 glava na B18 blok, a ne obrnuto ...
Da ima integrin motor onda bi drao džesija bez problema.
Da ima motor kao u ja VTIu onda pitanje da li bi dobio neke performanse... da ima i menjač sa sve šperom.
Samo se opustite... sale je verovatno brži jer ima osetno lakšu karoseriju, znamo da jako kvalitetno (skupo) održava auto i redovno ga gazi...
Da se ne lažemo razlike između auta koji se slabo vozi, ima staro i loše ulje, loše svećice, kablove, filtere vazduha i goriva, ne naštelovano paljenje... i auta koji sve ima suprotno može da bude 10 konja bez problema.
Slazem se sa tim da stvarno nije bitno koliko auto ima tacno konja...Sale je kupio auto da se lepo vozi u njemu, da uziva u njemu...ja licno mislim da nema 200konja (ili koliko vec pricaju da ima)... nego auto ima jednostavno fabrickih 160 konja...i to je to...samo je lepo auto odrzavan...lepo razradjen...i nema tu dalje price...
Sale tebra...samo ti uzivaj u auticu...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment