Sale koliko je presao tvoj VTI?
hondica lepotica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Citam sad i stvarno ste ludaci. Ne vidim sta saletov VTI ide toliko posebno i zasto bi imao vise konja nego sto treba da ima.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Dyno moze da se izvede samo stajanjem na crtu sa mojim crvendacem...inace ja nedam pare za to...a nedam ni da drugi placaju...glupo je...
a i volim ponekad da procitam i cujem lupetanja tako da...Mess with the best, die like the rest!!!
Comment
-
-
Originally posted by sale vtiDyno moze da se izvede samo stajanjem na crtu sa mojim crvendacem...inace ja nedam pare za to...a nedam ni da drugi placaju...glupo je...
a i volim ponekad da procitam i cujem lupetanja tako da...
@dzesika - moguce je da ima jos neka kao saletova, sumnjam da je jedina...
Comment
-
-
Eee džesi koliko lupas ponovo!!!nije vlasnik ap sporta bio vlasnik honde, nego covek koji radi u komercijali u ap sportu koji sada vozi peugeot 106 reli!!!!a posto si bas navalio, na honda skupu cu te upoznati sa prethodnim vlasnikom koji radi u AP SPORTU U KOMERCIJALI pa se ispricajte do mile volje!!!
vocko moj crvendac protiv tvog!!!Mess with the best, die like the rest!!!
Comment
-
-
nema adekvatnog auta za poredjenje, jer je 6. gen teza
Inace dva drugara mi imaju VTI-je, jedan 5.gen drugi 6.gen, za ovaj drugi znam sta moze i kako ide, a 5.gen se za sada vozi normalno....3SG(T)E EXPERT
MAN service
Comment
-
Comment