Kao sto vidis, dobijas i tecnost, a ja cu ti se ogrebati za malo, da nauljim moj filter..
Kad je stigla kutija, ja gledam i ne verujem, bre, kao da je za Patrol 4.2, a ne za 1.6 Hondu...I onda skontam da im je to univerzalna kutija..Uf dobro je...
V-Tec pozdravio te brat BgIllegal!!!Isto pitanjce je i on postavio!!!
Pa zadovoljan sam sa panelnim filterom tj. nekom replikom kn-a sto sada imam pa sam resio samo malo da ga osvezim jer je ovaj na izdisaju...inace ja zadovoljan i perfomansama i zvukom tako da nista ja tu neb diro!!!!fabrika je fabrika...
A da, usput ljudi koji su imali pecurke su posle nekog perioda skinuli... recimo timoty i force, sta vise jedino kazu da su imali zvuk bolji a perfomanse su manje vise na mestu ostale...
Vidi ga al se Sale al se opametio, kakvo poznavanje materije.
U potpunosti se slazem sa ovim sto si rekao, to je samo gubljenje vremena i para.
Takodje i nsane sto rece, kakva je usisna cev, to je katastrofa. Skinuo sam sa pola filter koji je kupljen u centru Boban i mogu da donesem da pogledata kakva je iznutra cev
Ne znam kakva je prica s tim kako i zasto je to tako, ali znam da je to poslednje sto cu na golfu uraditi.
Ljudi 90% vas je potvrdilo ono sto sam ja rekao, a naravno slazem se i sa onih 10% ali realno treba za te stvari imati parica!!!!
Isto ja tu razliku sa pecurkom i standardnim filterom mogu da uporedim i kao voznju po mraku i danu!!
jeste li primetili da vam auto ide rasterecenije po noci i da ripa i na najmanji dodir gasa, tj za nijansu bolje nego preko dana!??? Redji vazduh radi svoju stvar i to je to....
Sto kaze force pecurka samo moze da ti poboljsa potrosnju jer si onda ko dete i samo stiskaj da se cuje, i tome stvarno nikad kraja...a po dzepu udara li udara...
V-Tec covek, kada budes krenuo na more autom ja cu te castim i izduv i pecurku, pa cu te pitam ya misljenje kad se vratis, naravno ako se ne vratis lud!!!!
To je sve ok, ali posle nekog vremena stvarno pocne da udara po zivcima...
Ha, ha, ha... Anđeo i đavo! Dobra fora TRIO.
Uf, šta bi ja dao da je i u mojoj šasiji motor kao Saletov.
Ne bih izlazio iz kola, mada i ovako ne izlazim. Ne sećam se kad sam zadnji put išao negde peške.
Comment