Iskreno mi je drago sto nije tvoj auto
Ali cisto da znas neko te kopira sa izgledom kola. Namerno ili ne kola su vam gotovo identicna, cak su i felne iste...
ma to su samo jeftine kopije
ja sam lakijevog kadeta video samo na kratko i slobodno mogu reci da je tesko iskopirati onako odradjen auto
enterijer nisam mogao da vidim posto je auto bio zakljucan, ali eksterijer (limarija, farba, felne) je perfektno uradjen i tesko da se moze pomesati sa drugim kadetom
Imam problem!
Nesto mi se desava ,a nikako ne mogu da konstatujem sta je u pitanju i nocas resim da zamenim sijalice u kontrolnoj tabli i vidim da je u pitanju neka greska.
Naime,kad krenem naglo da ubrzavam 1,2 auto puni kako treba medjutim salt u trecu i auto se ponasa kao da mu ponestaje goriva(tako sam do sad mislio) medjutim sad sa ispravnim sijalicama table vidim da u trecoj brzini od nekih 4500 obrtaja upali lampicu chek engine i svetli sve dok ne prebacim u cetvrtu! Kad nastavim da ga gazim dalje cetvrtu normalno radi kao i prve dve ali u trecoj ima neku falinku!
Da li neko od vas mozda zna ili ima makar ideju sta bi to moglo da bude!?
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Video sam te veceras, prolazis kod Maxi-ja.Kod drugog lezeceg(odozgore).Zgazio si prvu proklizava, drugu proklizava,
a u trecoj se ugusio i ako je bilo mokro i ekstra klizavo...
Resices problem....
Danas pre podne sam slucajno procitao tvoju temu od prve do poslednje strane....brate ostao sam bez reci... toliko truda, ljubavi i bez uvrede ludosti (u pozitivnom smislu) da napravis AUTO! Svaka cast!
Comment