zasto ti explodirala usisna? to izgleda normalno na 206-ici posto se desilo saletu i to pri prvom paljenju kad je bio da preuzme auto...
Citroen Saxo VTS 1.6 16V
Collapse
X
-
Originally posted by zverkoOriginally posted by milancheOriginally posted by shonsy@milanche - "mozda ima bolje sagorevanje od janicevog, al nije brzi sigurno!" Pa normalno da nisam brzi kad decko ima supersprint izduvnu granu, chip itd.a pritom i nema chip!
al zato sad ima neshto mnogo bolje!
ima, ali nisam siguran da je supersprint!
ono shto si mogao da vidis?!aaaaa ne vuci me za jezik! =]
@kani nisi cuo?! pa micko stavio plin da bi mogao tebe da dobije!
@shoncy odakle mu 132ks, to ces morati njega da pitas, ako bude hteo da ti kaze!Originally posted by M-powerПа да, ти си тај пекар а ја тркач.
Comment
-
-
@shoncy odakle mu 132ks, to ces morati njega da pitas, ako bude hteo da ti kaze!deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Originally posted by milanche
gde si ti video da sam ja napisao da nema pletenicu!?!ima, ali nisam siguran da je supersprint!
A opet znas bar da nema fabricku granu, sto sam i ja rakao, a da li je supersprint ili nije to nije toliko bitno! Ne znam cemu sve to...
Comment
-
-
Originally posted by S16E aj iscimaj te se, ti i ko jos hoce iz tvoje ekipe, da se dogovorimo da se potrkamo malo ovih dana... Ako meni ne bude bio gotov auto, onda samo sa nasim saxom i drugim S16 i ibizom ako bude gotova... Jel ste raspolozeni?Taman tri na tri... A koji je taj vas saxo?
Nego, sredio malopre kocnice da ne igram vise balet, mislim jeste to lepo i uzbudljivo ali zahebi!Stavio sam nove diskove i plocice i sad kocim kao p*cka dok ne nalegnu lepo!
Al bitno da nece biti vise piruetica ne svidjaju mi se!
Stavljena je i kontra matica na sajlu kvacila, a od saxomanice je dobio letnje patosnice i parfem!
Sad konacno izgleda cisto i iznutra!
Comment
-
Comment