Shonsy, gde radis presvlacenje tapacirunga i koliko te izadje para ?
Citroen Saxo VTS 1.6 16V
Collapse
X
-
Kupio sam onu heftalicu - pistolj! Presvukao sam radnu stolicu, pa cu verovatno sam presvuci i to. Materijala imas na buvljaku, kod kineza, u kralja Petra ima bas strasan izbor, a u Piramidi imas i materijala i rade to!
Comment
-
-
sad tamnim stakla sam, tako da bih pokusao prvo sam .. nego gledam i nije mi jasno, jel se ovo kao i obicna ona traka lepi spolja, ili ipak kao stakla iznutra ? nekako ako je spolja kako folija reaguje na kisu, sneg, brisace, ipak je ona "neznija" od onih folija klasicnih sto se lepe kao traka ..
Comment
-
-
@S16 - pa brate ja sam lepo naveo od opreme sta imam i to je bio odgovor na tvoje pitanje! A ovo sto sam dodao, dodao sam jer taj ima fabricke stopove, farove, kompletan enterijer, nije bitno uopste koliko sta kosta da se uradi vec je bitno je li uradjeno ili nije!Muzika isto, jeste izbacuje se ili se ubacuje ali taj nema nista tako da je moj u prednosti i to velikoj! Inace moj saxo je moj auto, a samim tim je za mene najbolji... a kad gledam realno u odnosu na druge onda mogu da kazem da jos uvek nije niti najbrzi niti najlepsi sto ne znaci da nece biti u skorije vreme... Za utvrdjivanje snage postoji pista ili dino, a za lepotu nista nije merodavno jer o ukusima ne vredi raspravljati!
Bitno je da se radi i da smo ambiciozni!
@mishio - ajde ako hoces da odemo u subotu na buvljak da kupimo folije i da uradimo to i meni i tebi?
@milosVTS - u potpunosti se slazem sa tobom!
Comment
-
Comment