Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishio
    CBC Senator XXL
    • 29.05.2007
    • 1204

shonsy ovi motori prelaze 300000km, tako da ako je iole odrzavan sto ti i zverko kaze je smesna kilometraza za taj motor..

ako vec imas potrebe za snagom i razmisljas cak o turbu, onda prodaji ti saxa i dodaj te pare i uzmi nekog turbaka ovako, jer ce ti to sve biti egzotika, a te pare nikad neces videti vise .. ako ti fali snage, prodaji uzmi lepo turbaka nekog i rokaj..

ali pre bih stavio nitro i za te pare dobijas sigurno najvise

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

I ne samo to.
      Nema razlike narokao nitra 30 konja naravno ako je to uradjeno kako treba ili 30 konja pomocu bregaste cipova i kopanja glave. Opterecenje motora ce biti isto ako se plasis da ce nitro razneti motor. Niko te ne tera da gurasne znam koliko nitra ako se plasis, ali imas tu mogucnost da mozes uvek da grunes vise.
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• reaper_HGT
        CBC Senator XXL
        • 05.09.2007
        • 888
        • Beograd

koja je cena za nitro? na saxu ili hgtu?

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

Pitajte gumu na pp!
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• shonsy
            CBC Senator XXL
            • 11.05.2007
            • 1391
            • London/Beograd
            • Honda CBR 125R

Ma znam bre ljudi za izdrzljivost ovog motora, bas se to istice kao njegova dobra strana. Nego mene brine sta ce sa nitrom da se desi na tu kilometrazu... ali sto kaze eM i sa svim ovim doradama on ce imati isto opterecenje. Jedino da radim kovane klipove, klipnjace itd. ali za to sada nisam spreman i ne bih se u to upustao. Pozvacu ja lepo Janica taman da vidim kako to izgleda i da se probamo.

Comment

• reaper_HGT
              CBC Senator XXL
              • 05.09.2007
              • 888
              • Beograd

pa pametno, naravno ja cu ici sa tobom

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

n4emoj da se probas sa janjicem ibedacices se... bolje uzmi malo procitaj ovu temu NOS
                deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• shonsy
                  CBC Senator XXL
                  • 11.05.2007
                  • 1391
                  • London/Beograd
                  • Honda CBR 125R

Ma sta ti je zverino, sto bih se izbedacio?! Ako je brzi brzi je, ako sam brzi brzi sam i to je to! A sto se teme tice, vec sam je procitao detaljno!

Razmisljam o tome, ali opet, on se trosi, treba ga puniti, a turbo se stavi i posle samo shishtish! S obzirom da znamo koliko je vts-ov motor izdrzljiv, smatram da mu povecanje do 30% snage nece naskoditi! Verovatno ce samo doci do malo brzeg zamora materijala nego da je stock.
                  Dakle razmisljam se da mu stavim turbo, koji bi mu doneo do 30ks (to je i manje od 30% snage). Dansa sam potegao par veza i najbolja ponuda je nova turbina tj. kompletan sistem za 900eura! E sad, treba jos da se proveri sta ima od polovnih turbina, pa da probamo da napravimo tako neku kombinaciju... Dakle motor da ne pipam, da se stavi turbo do 30ks i sad pitanje... sta je sa kompom? Ovaj stari bih morao da zamenim ili moze da se preradi?

Comment

• reaper_HGT
                    CBC Senator XXL
                    • 05.09.2007
                    • 888
                    • Beograd

brate da li ti se realno isplati da se drndash sa turbom intercoolerom itd itd za 30ks? neznam koliki pritisak moze da izdrzi, ipak je smishljen kao atmo. . .

Comment

• Kanarinac
                      CBC Senator XXL
                      • 08.10.2004
                      • 2870
                      • BG,Weedikovac

I ja se pitam zashto stavljati turbo zarad 30 konja?Ima da se ebesh samo tako i na kraju patka.
                      A jesi razmishljao da mu upakujesh 2.0 od xsare VTS?
                      U sv sl NOS ti je najbolje shto mozhesh da dobijesh za ulozheni novac.Da stavljash turbo na stock klipove,klipnjache mislim da nije pametno.A i mislim da ce izaci malo vishe od 900 evra kad se sve skupi.

I love my

Comment

• Meda
                        CBC Senator XXL
                        • 01.09.2006
                        • 415
                        • Vračar

Ti ustvari imas milion opcija i sad se pitas koja je najbolja itd, od toga nema nista . . .

Kazi lepo sebi radim to i to ,tacka, izguraj do kraja, pa kakav god rezultat bio, barem si uradio nesto, ovako opcija 1, opcija 2, opcija n-ta, sve je to duvanje u koznu frulu.
                        What is the sound of shit happening?

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

habo teeeee... mi te krstimo a ti prdis. kakav bre turbo za 900e. dal si lood. ta igranka sa turbom bez 2000 nema da bude i sta, 30ks pih. e sad zamisli ovako da sa azotom imas instant 50ks na motor takav kakv jeste. i to za mnooogo manje para. a ako oces vise onda teraj konja i menjaj srce motora. generalno taj auto nije za vise snage. mali, lagan, razvalice se, ne motor nego auto. sta, mislis da nisu mogli da mu krknu 2.0 16v ko u xsari???

dakle, da rezimiramo, tebi treba auto za svaki dan a ne za pistu. tolko si para uleteo u njega i ocekujes da te sluzi bar jos 2 god. oces vise snage, NOS je resenje. kratko ce da traje, uzmi vecu ili vise boca.
                          ENDE
                          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• skijash
                            CBC Senator XXL
                            • 07.09.2007
                            • 1354
                            • Beograd
                            • wrx

Ma sve je to bezveze, bolje uradi ono što ja nameravam, jedan 3.0 V6 motor u gepek, na zadnje točkove i da vidiš

Comment

• VR6
                              CBC Senator XXL
                              • 31.10.2004
                              • 512
                              • Sarajevo

shonsy ti se moras nasaditi naglavu i dobro ispeglati da bi dobio 30-40 KS, a to ce i dosta kostati. Ak hoces te performanse, isplatnije ti je prodati Saxa u kupiti Clia Sport, koji to nudi vec serijski. Kupovinom VTS-a si dosao u zacarani krug brzine, sta god uzmes, nakon 2-3 mjeseca ces odmah traziti i zeljeti jos brze. Tako ti to sad ide...

Comment

• reaper_HGT
                                CBC Senator XXL
                                • 05.09.2007
                                • 888
                                • Beograd

ovo je tuzno ali istinito

Comment

Working...
                                X