Danas bio sa rodjom i njegovim ortakom do AP Sporta da centriramo trap.
Centrirao ga, cak sam kupio i sigurnosne matice za brezone ( inace sam vozio na tri) tako da sam ama bas sve zavrsio i reko sad da se bacim na uzivanciju i eventualno do Gumetine... kad oces. Ortak je izlazio rikvercom, a meni je auto bio parkiran ispred ulaza, bilo je mesta kolko hoces... Nabili se neki sa leve strane i tuc muc, on mislio da me je prosao, okrenuo se na drugu stranu i paf, udari me u levo krilo.
Lim ulubljen, plastika nije pukla ali je izgrebana i tako.... sraaanjee!
Nego bila je na forumu negde neka prica o ispravljanju lima sa nekim zagrevanjem pa hladjenjem sprejom ili tako nesto, znate li gde je to?
Danas dogovorio sa prijateljem, za vikend se sredjuje krilo.
Nego, bio malopre da se potegnem sa Milanchetom i dobio me lako! Jbg dva puta smo se potezali, prvi put nisam ni video ruke da su spustene od vizira, pa sam lose i sa zakasnjenjem krenuo (em mrkli mrak, em on u crnom, em meni vizir do pola soferke). Drugi put je bilo mnogo bolje ali opet isti ishod. Prvom mi iskoci jednostavno i posle smo skoro isti (druga i treca).
Smrzo sam se bio kao piiip te sam brzo otisao, pa ne stigoh da ga pitam je li cackao nesto... Stvarno dobro ide. A dobio me je i Dule sa S16-icom cipovanom... jbg moram pod hitno nesto da cackam!
Comment