Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishio
    CBC Senator XXL
    • 29.05.2007
    • 1204

@shonsy time sam opisao kakav je milanchetov saxo, tj. po mom ukusu da nema ciganije i plastike koje ne volim, nigde nisam napisao da je tvoj saxo pun ciganije nego sam naveo koji mi je lepsi saxo ..

ako ga milanche pere za 3-4duzine, sto verujem ako tako i kaze, onda nesto opako ne valja na tom saxu jer je i milanchetov stock saxo tako da jedino ako je do vozaca ..

sto se potezanja tice, nema potrebe ja sam siguran u stanje svog saxa tako da ne treba da merim patke al eto ti milanche tu pa probaj sa njim da se uveris ako vec decko kaze da je pre dobijao taj auto.

mislim da si previse burno odreagovao i prema zverku, milanchetu i ostalima, pa i meni, jer ne radi se o pljuvanju auta nego svako daje neki svoj glas, a milanche je pisao koliko vidim iz nekog iskustva jer se vec potezao sa njim. samo iscooliraj i teraj, nema potrebe za raspavama, prepucavanjima itd ...

nego da mi zazivimo deo francuskog foruma i da krenu neka okupljanja da se druzimo, iskustva razmenjujemo itd .. mislim da je to u svakom slucaju bolje nego prepucavanje .

Comment

• milanche
      CBC Veteran
      • 28.04.2006
      • 115
      • beograd, vincha city

Originally posted by zverko
      ako je ovo tacno koliko bi ga tek janjicev dobio

ja i janic smo stali odma posle par dana, i utvrdilo se da ko bolje krene, dobija trku..... a nakon prve trke, bili smo jedan pored drugog, na brzini od 170 km/h..... a sad cenim da bi me milos dobio, jer imam shire felne, i mnogo loshije krece auto!

Originally posted by zverko
      a kolko sam do sada mogo da skapiram milanche ga poznaje i to odlicno
      i vishe nego odlicno....
      Originally posted by M-power
      Па да, ти си тај пекар а ја тркач.

Comment

• mishio
        CBC Senator XXL
        • 29.05.2007
        • 1204

a jel janicev diran sta ? posto ga je prodavao kao 130ks ?? odakle tih 10ks ?

Comment

• shonsy
          CBC Senator XXL
          • 11.05.2007
          • 1391
          • London/Beograd
          • Honda CBR 125R

Dobro mishio samo sam te pitao vezano za ciganiju, posto je i moj takav kako si opisao da ti se svidja, samo felne fale. I kakvo crno prepucavanje.... nisam u tom fazonu uopste! Znam sta sam kupio, i presrecan sam, to mi je bio mali san i uspeo sam da ga ostvarim! Ono "prepucavanje" je vise bilo pozitivno lozenje pred trku...hehehe pa do sad sam samo mogao da posmatram, valjda cete mi dati malo da se palim?! Tako sam navikao, znas u kosarci se pred tekmu svi izprozivamo, opkladimo i onda bude kidanje na parketu!

Comment

• skar
            CBC Veteran
            • 15.10.2007
            • 102
            • begrad-miljakovac

super ti je autic i neka ti je sa srecom proveri nosace motora nisu skupi a mene su zezali i culi se razni zvukovi

Comment

• skar
              CBC Veteran
              • 15.10.2007
              • 102
              • begrad-miljakovac

ne bih se slozio sa time, meni je riknuo jedan, koshtao je 55evra, sa popustom.....

e pa koliko se jaq secam kod saxa je sve kao jeftino 20 30 40 50 eur al malo po malo pa se nakupi

najpametnije je da ga malo izvoza da se izivi pa da uzme nemca i uziva

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

upravo sam ja to uradio...
                deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Manfred
                  CBC Senator XXL
                  • 04.08.2007
                  • 905
                  • Beograd

Nema shonsija.. naljutio se chovek zbog podbadanja

Comment

• skijash
                    CBC Senator XXL
                    • 07.09.2007
                    • 1354
                    • Beograd
                    • wrx

Otišao je u Englesku po turbo kit, pa da se vidi ko je brži...

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

tamo ce ga to kostati ko ceo auto sto je platio ovde
                      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• skijash
                        CBC Senator XXL
                        • 07.09.2007
                        • 1354
                        • Beograd
                        • wrx

jbg, brzina nema cenu

Comment

• Vocko
                          CBC Senator XXL
                          • 25.04.2005
                          • 4556
                          • nBGd

Speed costs money. How fast do you wanna go ?

Comment

• shonsy
                            CBC Senator XXL
                            • 11.05.2007
                            • 1391
                            • London/Beograd
                            • Honda CBR 125R

Auu ala ste se vi raspisaliiii... Sad mi treba sat vremena da prostudiram ovo, odem sa druge strane - vratim se na cetvrtoj! hehehe niste bas normalni!
                            Evo ovako:

@skar - hvala ti, nosaci motora su ok, cuo sam i ja da prave probleme i da je jako vazno uzeti originalne!

@Sone Tdi - naravno da cu ga cuvati kao ti, cak verujem i bolje jer je to moj trkac prvenac, a tebi je bio jedan od. Nema sta, sexo je u super stanju(uzmimo u obzir da je ipak to polovan auto i da ne moze bas sve da bude savrseno), nastojacu da ga odrzim u tom stanju i da ga jos unapredim i ponovim! hehehe dobro ti je ovo: "Samo polako i pun gas". Vidimo se za vikend!

@Manfred - nema brate moj sta da se ljutim, rekoh ti da cu te pokidati u cs-u i to je to! Hvala i na pozitivnim i na negativnim kritikama, svaka je dobro dosla i svako misljenje uvazavam!

@mishio - hvala ti jos jednom na lepim zeljama, a da rokam, rokam! Sto se felni tice, imam viziju kako to treba da izgleda i kako ce izgledati, tako da fabricke felne ne dolaze u obzir! Obrtaljku cemo srediti i OSTAJE 100%!

@zverko - hehehe sta si se bre uvatio za te patosnice, veruj mi slikano je dan nakon pranja, jednostavno su svetle, gumene i vec gledam letnje da kupim, tako da ce biti mnogo bolje! A to za milancheta sto lozi, nemam nista protiv, cak podrzavam pozitivno motivisanje i podbadanje, naravno znaju se granice!

@sasa13 - hvala, tek ce biti lep, tj. bice jos lepsi!

@milanche - fala na zeljama, a za potezanje smo se dogovorili!

@kale HGT - hvala i tebi na lepim zeljama. Naravno da cu ga srediti kao klija, POSLE izbeljivanja! A sto se tice avatara, to ne da diram jos neko vreme! Zao mi ga je, jos uvek je sa nama i ne bi bilo u redu!

@skijash - dobro bre rodjo sto lozis ljude kad idem tek sledece nedelje?!

Uh, stigoh do kraja, ruke mi otpale!
                            Evo da postavim i slike mojih ostvarenih snova:

Comment

• S16
                              CBC Član
                              • 07.02.2008
                              • 22
                              • K-MiR

Lep je to auto, ne ide lose...

Samo vidi da te felne pod hitno zamenis... a sve ostalo je ok po meni...

Cimaj te i mene kad se budete potezali, dobio sam ga za neke 2 duzine, mada je Shone rekao da nesto nije radilo kako treba, naravno tek posto sam ga dobio , pa bi da vidim bas kako ide sad kad je ispravan...

Pozz
                              Team 6

Comment

• SoneTdi
                                CBC Član
                                • 06.02.2008
                                • 17
                                • Zvezdara

Pozz za k-mirijevo,priznajem za njega da me je dobio,nije da se vadim nesto ali tada mi je bio crko regulator gasa,ali kasnije dobio sam i ja tebe ali i kod tebe nesto nije valjalo koliko se secam.Sada su oba auta ispravna pa mogli bi ti i sadasnji vlasnik da se probate. Neznam da li si bio tu ili si cuo pricu za Pedjinog s-16. Dobio sam ga jedno potezanje pa je posle on mene jedno,tako da je ostalo nereseno,pa smo svi cak i Milance koji je takodje njega prvo dobio pa posle izgubio,dosli do zakljucka da svaki stock saxo ide isto,sve ostalo zavisi od vozaca. =]
                                Zivi i pusti druge da zive

Comment

Working...
                                X