@reaper_HGT : pa to i ja kazem, sta ce mi kocnice uopste kada se iz krivine izvlacim samo jos jacim gasom! UUUUuuuu ekstra! Jedva cekam da vidim usis,a i da ga cujem. Jesi ga montirao, koliko para bese i sta si sve dobio?
170funti je, nisam montirao treba mi dizalica chudo se ubacuje sa donje strane pa cu da sachekam plochice da uradim sve kad ga vec dizem
a za fon mogu da ti dam broj extra servisa za dekodiranje ako hocesh?
Ja stvarno neznam na koju foru auto moze da trese ako je jedna kugla losija ili ako trap nije centriran .U to slucaju moze samo da lupka i da vuce u neku stranu.Inace bio je Shonsy danas kod mene,sve je ok osim gumica na balans stangli koje imaju vrlo malo malo lufta inace je sve kao novo.Lepo sam rekao da su hteli da ga odrade.POzz E da i felne su krive pa zbog toga trese
Eto ljudi moji, cuvajte se od raznih majstora-prevaranata, ocigledno ih ima i to vise nego sto mislimo. Ne mogu da verujem da je hteo da me izradi za toliko stvari, i sad bas razmisljam, sve mi je to govorio preko telefona, verovatno je mislio da cu pristati i da uzme kao da "radi" inace dok sam bio tamo cuti. Sve to sto je navodno otislo se vidi, ili se mrda ili je utegnuto. Kod mene ne radi ni mm. Jedino te dve gumice na balans stangli. PK kais smo zamenili, iako ga je Shone uradio pre 5k km izgleda da je nesto uletelo, on nije toliko los u celini, nego je na jednom mestu bas pojeden. Zamenili smo i ulje, sve filtere i to sto je zujalo, zuji kad se ukljuci ono dugmence za cirkulaciju vazduha u kabini. Ne vezno za to da li je pritisnuto dugme ili ne. Kad se izvuce dzek, nastane tisina! Tako da znate ako vam se nekad desi da cakce unutar kabine, proverite prvo to.
@zverko: ma koci fantasticno, necu nista da cackam, kad bude oslabilo, zamenicu sve i to je to! Moguce je i da je plocica uza, posto ima dve vrste, pa ne naleze na celu povrsinu... A sto se potrosnje tice trebalo bi da trosi oko9l. S' obzirom da mi se pali lampica chek engine(juce prvi put) kad ga zgazim(ne svaki put), moguce je da je otisla lambda sonda pa zato malo vise trosi. To cu proveriti kad budem otisao za te gumice...
@skijash: kako ti bre rodjo vise trosi zimi nego leti?
@mishio: potrosnja ti je fantazija. Idem veceras do ugrinovacke da pogledam gume i felne, mozda padne i neka trampa!
@SAXO: mislim da trese i kad kocim, sinoc sam spustao brzinu sa 120 nadole, bas da vidim kad ce prestati, dosao sam do 60 i nije prestajalo.
@reaper_HGT: uh znaci opasno skroz! Za mob sam se snasao, stavio 63 karticu i sad je ekstra. Dacu ti da imas taj br. Nego, trazio mi Pera onaj alat sto je kod tebe, pa ako mozes veceras da se nadjemo?
@SoneTdi: eto imenjace moj zavrsismo sve. Nadam se da se ne ljutis i evo javno sam rekao ljudima da obrate paznju na prevarante... Vidimo se za koji dan, kad dodjem za gumice i da namestimo tu ziku, samo prvo moram plocicu da nadjem!
Ne znaš ti to, kod dizela je drugačije... Kod benzinca temperatura nije povezana sa potrošnjom, nego samo broj odlazaka u Košutnjak nedeljno i procenat vremena sa gasom do daske
Ne znaš ti to, kod dizela je drugačije... Kod benzinca temperatura nije povezana sa potrošnjom, nego samo sa brojem odlazaka u Košutnjak nedeljno i procentom vremena sa gasom do daske
Ijaaaoooo pa koliko ce onda tek da mi trosi kad krene trka po avalskom do Tresnje?! I do tebe, pa do Sremcice, pa Kosutnjak, auu nahebo sam!
@SAXO: mislim da trese i kad kocim, sinoc sam spustao brzinu sa 120 nadole, bas da vidim kad ce prestati, dosao sam do 60 i nije prestajalo.
Tako je i meni bilo,na 150 sam nabo kocnicu a ceo auto se tresao ko sinska kola,proveri diskove meni su bili istroseni,nisu skupi u Panteru Valeo diskovi su oko 2500 din.
tresu mu i kad vozi ne samo kad koci .. felne vidi kad vec ti soneTDi kaze da su one eto ti resenja samo da znas da su gume skupe ko djavo u ovoj dimenziji 45, felne, gume ima da kosta
gledao sam danas ja se namerio da vadim cat, imamo 2 sonde, napred i pozadi, bice igranka ali englezi kazu da ne bi trebalo da bude problema, tako ako uspem da i ti skines cat da malo prodise auto a i kad vec imas zadnji lonac da da zvuk do brutalnosti
Pa ne znam bas za vadjenje kata, upravo zbog dve lambde sonde, a i zbog toga sto treba njemu otpor. Tu je fizika umesala prste, nije samo povadis sve i budes brzi. A sto se tice brutalnosti, veruj mi, zvuk je cak previse brutalan. Evo okacicu jedan snimak da cujete. Razmisljao sam cak da stavim prigusivac jer za auto put nije nikako, ako neces da ogluvis!
Pa kad vec toliko ulazes u njega, sto ne stavis lepo sportski - protocni katalizator i da uzivas? A performanse mogu da ti se poboljsaju, ovako nisam siguran, proveri to jos malo...
gde to postoji ? englezi imaju samo one de cat cele grane koje su papreno tamo skupe, cak i njima , i nije nista drugo do obicna cevka umesto cata, a neke verzije imaju samo kao malo protocni lonac umesto cata, i opusteno samo iskljuce drugu sondu i zapuse rupu i to bi trebalo da funkcionise, meni zvuci ludo ali pokusacu, jedino ako nemam srece pa da je cat negde samo malo propusen ako je unutra otisao onda ga skidam pa sta god ..
inace skupljam pare za zadnje lezajeve otisli su verovatno, malo su se ukrivili tockovi tako da cu to da skupim kintu da radim sve kako treba a ne deo po deo ..
Comment