Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Verovatno je bio uzupcen ok, ali hoce oni i da prezupce ako se maltretiraju, nista neobicno...
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• SAXO
      CBC Senator
      • 16.12.2007
      • 251
      • Meljak

Makar ce sad sve to biti u redu

Ocekujemo slike

Comment

• shonsy
        CBC Senator XXL
        • 11.05.2007
        • 1391
        • London/Beograd
        • Honda CBR 125R

@Hagor - hehehe nije isti lepoptan, treba da sredim onaj plasticni rub. Al bice, bice!

@Vocko - nemoj, druze, da brines za nocnu tisinu. Mislio sam na tebe i ovih dana idem na maksimalno utisavanje. Sto se glave tice, nista nisam dodatno cackao. Bas mi bilo zao, gledam ga onako i mislim se sta sve mogu sad da uradim.... Ima vremena...

@mishio - ili je prezupcio u voznji, sto kaze 206, ili ga je neko nestrucno montirao.

@SAXO - pre ce biti video klipova!

Sad se cuh sa Ziletom, morao je da rasturi sve napred zbog releja. Bio je labav, tj. nije mogao da se utakne lepo zbog neke plastike i ispao je. A on je vezan za drugu brzinu ventilatora. Kaze da ce mi srediti i to sve i sto je jos bitnije kaze da je motor sklopljen i da radi lepo!

Comment

• mishio
          CBC Senator XXL
          • 29.05.2007
          • 1204

uh pa ako je jos pri montazi to je tuzno onda da makina kakva je vts dodje do nekog ko ne zna ni da ga namontira ..

to utisavanje, stavljas srednji lonac ili sta ?

Comment

• shonsy
            CBC Senator XXL
            • 11.05.2007
            • 1391
            • London/Beograd
            • Honda CBR 125R

Ma, na saxonijevu zalost, a moju veliku srecu (tuga je jedino sto ga ostavljam) potpisao sam za Emmanuel college i 4og januara treba da sam u Atlanti! Naravno njega NE PRODAJEM, NEMA SANSE, pogotovu ne sad kada je tooooliko ulozeno u njega, te ostaje kod mame i da me ceka kada dodjem na tri meseca preko leta! Mrsko mi je i da pomislim na to ali morao bih da ga prodam jedino ako nesto stravicno zaskripi za novac... valjda nece! E, pa sad, i ako je mama vrhunski vozac i uziva u brzoj voznji (kao mlada je zvana da vozi nacionalnu klasu) ipak joj ne odgovara toliko bucan auto. Sto retko kome odgovara i od mladje populacije, retki su idioti kao ja koji vise vole taj zvuk od muzike!
            Zelim da bude potpuno tih, da se ne cuje uopste. Ako budem mogao to da postignem ugradnjom normalnog zadnjeg lonca, super, ako ne, onda cu morati i srednji da stavim... U svakom slucaju bice tih!

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

ala tebe namuci taj auto... no dobro da je na kraju sve ispalo kako treba. elem, posto ce mama da vozi auto oterj kod vlaste da ti skine taj top i da ti stavi i srednji i zadji lonac i nemanista da se cuje a istoi ce da ide. kod njega ce sve to na gomilu da te kosta 5-6000 i imas garanciju 2godne. to ti je milim najbolja varijanta da ne petljas i experimentises. skines taj i cuvaj ga a stavis klasican izduv i ima da prede.
              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• shonsy
                CBC Senator XXL
                • 11.05.2007
                • 1391
                • London/Beograd
                • Honda CBR 125R

Stigli smo kuci!

Onaj zvuk i vibracije jesu bilo zbog hidro nosaca i njegovom zamenom je sve reseno! Kako Zile kaze bio je presrafljen unutra, sto se moze videti samo kad se skine, spolja je igledao zdrav i bez trunke ulja... Tako da znate.

Sad je uzupcen kako valja, glava ko nova, sve gumice i dihtunzi izmenjani i sigurno mu je lepo!

E,sad, sto se temperature tice, nista nije reseno, jer je problem ili u instalacijama ili u kompu. Ne pravi se vise vazdusni cep, sistem vodenog hladjenja radi savrseno, ali nece da upali ventilator, termo davac zeza tj signal. Izmenjao je i nekoliko novih termo davaca i uvek isto. jbg. Tako da je sad skinut dzek i vrti stalno, temperatura zakucana na pola i sve ok. Pored toga gubi i kontakt na relejima.
                Moram da nadjem nekog dobrog elektricara koji ce se stvarno zauzeti za taj problem. Ako imate nekoga u koga ste 100% sigurni, predlozite!

Sto se tice razlike u brzini, pojma nemam, videcu kad se onaj bucni mafijas reaper_HGT vrati iz Jagodine. U nedelju uvece...ako ne padne kisa.

Aj, pomagajte oko elektricara, da zavrsim i to. Samo, sacekajte da prodam bureg prvo, koji ce mi dva?!

Comment

• Aki
                  CBC Senator XXL
                  • 04.08.2006
                  • 1133
                  • Beograd
                  • Yugo 1603, Yugo 1301

Medi Vlasta stavio srednji pre par dana za 1800din.
                  "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                  - Lousie Smith

Comment

• shonsy
                    CBC Senator XXL
                    • 11.05.2007
                    • 1391
                    • London/Beograd
                    • Honda CBR 125R

I kako mu se cuje sad? Ne znam gde sam zaturio Medin broj...

Jel bi i meni bio dovoljan samo srednji?

I ko se dobrovoljno javlja od alfista posto Vlasta kaze da za ARCS ima popust od 5% do 20%?

Comment

• Aki
                      CBC Senator XXL
                      • 04.08.2006
                      • 1133
                      • Beograd
                      • Yugo 1603, Yugo 1301

Cuje se znatno kulturnije, pogotovo iz kabine. A Kilsonov auto bleji kod Vlaste, pa cimni njega... Cenim da nije puno ni 1800din, ali dobro, skup benzin.
                      Sto se tice vent., ja imam prekidac za njega posebno bridge-ovan i zdravo, zlu ne trebalo.
                      "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                      - Lousie Smith

Comment

• Vocko
                        CBC Senator XXL
                        • 25.04.2005
                        • 4556
                        • nBGd

To pre par dana je vec mesec
                        Saljem ti Medin kontakt na PM.

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

i ja sam za to da namestis prekidac dok ne resis prblem i da ga ukljucujes po ptrebi ali normalno pratis pokazivac. ovako kad stalno vrti ne valja, shebace se ventilator.
                          kod vlaste su lonci od 1500 do 2500 zavisi od velicine tj kolicine materijala potrebnog za izradu istog.
                          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• skijash
                            CBC Senator XXL
                            • 07.09.2007
                            • 1354
                            • Beograd
                            • wrx

Može i da bude neki banalan problem, treba to električar da pogleda. Možda bude skoro isti posao da se sredi i da se izvode kablovi za prekidač...

Comment

• Snejk
                              CBC Senator XXL
                              • 14.02.2008
                              • 704
                              • BG

Ne znam koliki je to električni problem, masu spojiš direktno na ventilator, plus dovedeš do termodavača i ako voda pređe toliko i toliko - klik. Ja sam imao sličan problem na mom starom Renou 5 GT Turbo. Menjao dihtung glave bez razloga i auto nikako da upali ventilator - da bi se na kraju ispostavilo da je hladnjak začepljen kamencom zato što je prethodni vlasnik Italijan sipao česmovaču..

Proveri da li ti je hladnjak ravnomerno topao celom svojom površinom.

Comment

• skijash
                                CBC Senator XXL
                                • 07.09.2007
                                • 1354
                                • Beograd
                                • wrx

Jedan snimak od večeras!
                                [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sEUuzxKidYo[/youtube]

Comment

Working...
                                X