Jbm li ga... valjalo bi nove gume definitivno, ali evo vidis i ove moje su nove, video si i kako drze u krivini kao po sinama, ali zato na startu proklizavaju... Nije mi jasno?! Mozda tebi malo slabije ide nego sto bi trebao zbog varijatora.. Ili lepo da odes na dyno (kao ja) i da resimo nedoumice! Da vidimo da ti nisu neki konji pocrkali?!
ajde mi ti reci molim te zbog cega je sporiji. iste masine jedino sto ti znas tvoju u svaki rpm pa ne dozvoljavas da startujes sa proklizavanjem a on je decko vozio zeldi i seo sad u ovo cudo pa mu ga daje po gasu.
Jbm li ga... valjalo bi nove gume definitivno, ali evo vidis i ove moje su nove, video si i kako drze u krivini kao po sinama, ali zato na startu proklizavaju... Nije mi jasno?! Mozda tebi malo slabije ide nego sto bi trebao zbog varijatora.. Ili lepo da odes na dyno (kao ja) i da resimo nedoumice! Da vidimo da ti nisu neki konji pocrkali?!
Druze onda nabaci slikove ako neces da ti proklizavaju gume na startu..... kreces sa 5krpm i oces da te odma ispali ko iz topa... uzmi lepo i probaj vise puta, sa kojih obrtaja najbolje krece, da se ne zagusi auto a i da ne ostanes u mestu....... pa nisu svi odmah naucili kako da krecu
Ko da sam ja neki debil i sad si ti otkrio problem i solish mi pamet! Ja sam krenuo sa 3 k rpm pa mi proklizava, u tome je problem, kakvih crnih 5?!
Da ga pustim sa 5 vrteo bi do sutra u mestu.
Zverko nisi u pravu. Kazes da on zna svoj auto u rpm i ne dozvoljava proklizavanja... isto i njemu proklizava kao meni, samo ga posle vise ispali, o tome ja pricam.
U svakom slucaju, ovo pocinje gadno da smara i mislim da bi trebalo da se batalimo filozofiranja, dobio me decko i kraj! Ako je problem u meni, zvacu ga opet na crtu kasnije kad naucim svoj auto!
Shonsy barte najstrasnije si se istripovao bre , nisi normalan , daj bre malo se opusti vidis da su svi strucnjaci i sta uopste pricas nekome ko te je pocepao i ko nije. Prema tome isao si probao si i pocepali su te ok sta to zanci, znaci ili ces da ga radis i da nemas para ni zasta, ili te dCI ceka tako da nemoj da pisete 100 strana o tome, uposte nema smisla .............. veruj mi
alo barte, ovde lisa... sta se bacas u trip, niko nista lose nije mislio a ni reko. samo nagadjamo sta moze da bude posto je fakat da su auta ista... eto, probajte da zamenite auta...
Comment