Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skijash
    CBC Senator XXL
    • 07.09.2007
    • 1354
    • Beograd
    • wrx

Ima tu par sofisticiranih trikova koje još moraš da naučiš da bi pobedio na dragu. Prvo, najbitnije je da ti se auto na startu ne ugasi. Drugo ne treba da ga držiš duže od dve sekunde u blokadi. I treće i najbitnije, treba da stigneš do cilja prvi.

Prema tome, uzmi vežbaj ti kako to da ostvariš i sve će leći na mesto. Pogotovo turbo.

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

Tu sam ja....samo vas posmatram
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Lobanja
        CBC Član
        • 10.06.2008
        • 52
        • Novi Beograd

Auto je bombonica znash sve sam ti rekao josh gore kada smo igrali basket..

Comment

• milanche
          CBC Veteran
          • 28.04.2006
          • 115
          • beograd, vincha city

Originally posted by zverko
          ajde mi ti reci molim te zbog cega je sporiji. iste masine jedino sto ti znas tvoju u svaki rpm pa ne dozvoljavas da startujes sa proklizavanjem a on je decko vozio zeldi i seo sad u ovo cudo pa mu ga daje po gasu.

ono za dampiranje da je napisao neki klinac, ja bih ga razumeo, ali posto si ti napisao, ja ne mogu da verujem. taj bre damping materijal nije tezak 3kg za ceo auto (imao sam ga), a shoncy-jev saxo ima damping samo na krovu...

a ovo za pocetnicku voznju si pricao i za sasu13, kad sam ja imao saxa mesec dana. i da, ne mogu da verujem da toliko ponizavash shoncy-ja i ostale da ne znaju da voze.... a pritom nisi odvozao ni jedan drag u zivotu. uzgred, mogao bi da doteras tog audia, da objasnis kako se vozi....
          Originally posted by M-power
          Па да, ти си тај пекар а ја тркач.

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

odkud znam cime i kako je dampiran , neko je pomiljao bitumen...
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• BaneBRE
              CBC Veteran
              • 21.11.2006
              • 100
              • blok 45 nbg

shonsy vidjam ti kolica cesto u 45om samo sto uvek vozi neka zena,plavusa cini mi se i ne stedi ga bash ...

al se dereeee sexo...

super je autic
              a sta sam ja, WeWeRiCa a?

Comment

• *IvanT*
                CBC Senator XXL
                • 30.01.2005
                • 3234
                • Srbija, Beograd, Kara

Nastavak diskusije je ovde, http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=29259 , pazite se šumara...
                http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• VR6
                  CBC Senator XXL
                  • 31.10.2004
                  • 512
                  • Sarajevo

Ljudi zaboravili ste napisati koju opremu imaju ti Saxoi i jesu li oba modela redizajnirani? Npr. ako jedan auto ima klimu, to je nekih 25 kg dodatne tezine, ako je redizajnirani model, on je tezi od onog prije redizajna, ima bolju zvucnu izolaciju i jos neke detalje, koji su donjeli dodatnih kg.

I najvaznija stavka su gume. Ja svog VTS-a najvise sto mogu startati i to kad je bas toplo je 3500 o/min, krecem sa laganim proklizavanjem tockova tad, ali auto super ubrzava. Vec sa 4000 vrtim tockove u prazno, sa 3000 je onaj neki "sigurni" start, uvijek dobro krenem, al npr. na 402 metra kad se mjeri, start sa 3000 o/min je sporiji za 0.3 sekunde od onoga sa 3500 o/min.

Sto dovoljno govori o tome koji je efikasniji

Meni je Saxo totalno slab prvom brzinom, gotovo svi me tu ostave, al kasnije kad navucem obrtaje, strasno je brz. Saxo bi se strasno ispucavao kad bi se mogao startati sa 4000 o/min, jer mu je max obrtni na 4400 i tad pocinje ono efikasno vuci.

Gledam ove na youtube clipove, likovi startaju Saxoe sa 5000 o/min i do stotke idu za nekih 7 sekundi. Ja mogu samo spalit gume na tim obrtajima

Kako neko predlozi, zamjenite aute pa uradite start i tad cete vidjeti ko je brzi, to jest jel vozac il auto kriv za slabiji rezultat.

Comment

• Dario
                    CBC Veteran
                    • 25.03.2007
                    • 122

Toyo R888 zavrsava posao...

Comment

• shonsy
                      CBC Senator XXL
                      • 11.05.2007
                      • 1391
                      • London/Beograd
                      • Honda CBR 125R

Uzeo sam danas u Panteru semering poluosovine i manzetnu i izaslo me sve 1300 kinti, a u vitru bi bilo 2800... Dok je sa cepom bila obrnuta situacija, u Vitru 700, a kod ovih 1200. Tako da za svaki artikal proveravajte na sto vise mesta, ako jednom nesto ispadne povoljno, ne mora da znaci da ce i drugo. Bas mi je cudno...

Nego, dogovorio sam sa limarom-farbarom (dobrim burazerovim prijateljem) da radi od ponedeljka, e sad, zapanjio sam se kad mi je rekao da ce cak tri dana raditi, a to znaci tri dana bez kola! Zar je moguce toliko da traje peglanje krila, farbanje istog i plastika...?

Comment

• chikavili
                        CBC Senator XXL
                        • 11.02.2008
                        • 732

Pa ako hoces da bude uradjeno kako valja, potrebno je najmanje 2 dana.

Comment

• stefan148
                          CBC Senator
                          • 17.09.2007
                          • 228
                          • beograd-zvezdara-lion

brate, koliko god da traje neka traje samo da se uradi kako treba, a ne kao meni

Comment

• mishio
                            CBC Senator XXL
                            • 29.05.2007
                            • 1204

da shonsy i ja sam tu manzetnu pre par meseci uzimao, i isto sam se sokirao kolike su sve razlike u cenama bile, strasno ali i ja sam u pantheru uzeo.. kod njih je i zamena ok dal 1500din,tako da znas .. ali generlno uvek na vise mesta proveriti jer su razlike uzasne, npr. kod savina manzetna bez zamene je bila nesto preko 3000din .. dok zamena antifriza im jeftinija nego kod nego majstorcica, tako negde oderu negde ne ali sve to dodje na slicno ..

nego kako ce ti platiku raditi, daj sliku da vidim koliko je plastika ostecena, to koliko god da treba da se radi budi cool da ne bi posle pizdeo, a da cujes cene plastika, to je strasno ja sam bio sokiran ..

Comment

• Manfred
                              CBC Senator XXL
                              • 04.08.2007
                              • 905
                              • Beograd

Gde si se skuco?

Comment

• reaper_HGT
                                CBC Senator XXL
                                • 05.09.2007
                                • 888