Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SoneTdi
    CBC Član
    • 06.02.2008
    • 17
    • Zvezdara

Odakle sada to da sam ti rekao da je auto bio od pozadi udaren,kada sam ti lepo pokazao da je bio spreda udaren sto si i sam video. Lepo sam ti rekao da auto nije na prodaju kada si me startovao na Pancevackom putu ali ti si me zvao 5 dana uzastopno da vidis jesam li se predomislio. Kada sam ti predao auto reko sam ti da treba da ides da balansiras tockove i to je to,ali ti slusas vise ljudi odjednom pa nezanas vise ni sam posle sta da radis,jedan ti pricao ovako jedan onako. E sada sto ga stize polako sve po malo to ti ja nisam kriv,svestan si da je auto polovan. Gledao si ga dva dana,probao itd. Video si ti i gume,i da trese i sve sto mu hvali,nemoj sada da pricas bezveze da nisi znao sta uzimas.Dolazio si 10 puta kod mene posle kupovine i nista mi nisi pricao,a sada pises tu svasta da ispadne kao da sam ti stvarno uvalio. Svaki bivsi auto koji sam prodao svi su bili prezadovoljni i dan danas su. Da se pravdam vise deci kao sto ste vi nepada mi na pamet,zna dosta mojih drugara kakav sam ja sto se tice automobila,tako da ti zelim sve naJbolje u sredjivanju masine i nadam se da te nece vise izdati.POZDRAV
    Zivi i pusti druge da zive

Comment

• Woofer
      CBC Član
      • 23.10.2008
      • 13
      • Svuda po RS

bilo kako bilo platio si skolu... svakome se moze desiti.. prava stvar ce biti ako mi ostali izvucemo pouku iz tvoje price

Comment

• svarglic
        CBC Senator XXL
        • 30.10.2007
        • 396
        • Novi Sad
        • golf 4 TDI

Ja sam isto platio skolu kao i ti,taj iz panceva sam ja uzeo
        sve zivo sam izmenjao(a lepo mi matori govorio da ne kupujem bez njega a ja necu da slusam,napaljeni klinac)
        Ja sam puko 1500e da ga devedem u red
        al ko mi je kriv
        VTS
        Originally posted by QV lale
        Jos jedan....
        Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
        where real Saxomans live...

Comment

• shonsy
          CBC Senator XXL
          • 11.05.2007
          • 1391
          • London/Beograd
          • Honda CBR 125R

@Shone tdi - Sta ti nisam pricao kad sam dolazio i kod onih tvojih da menjam donji nosac motora, pk kais, gumice balans stangle ili sta je jos bilo tad ni ne secam se vise. Nego sam bio uveren u to da stvarno nisi znao i nisam hteo da gresim dusu. Vec sam rekao da nisam hteo da te smaram jer sam stvarno mislio da je istina ono sto pricas. Kako je vreme prolazilo on je pokazivao drugacije.
          Sad kad sam video na sta lice instalacije, koliko je na svemu gledano da se sto jeftinije prodje, da se smulja nesto pa dok drzi vodu drzi.. E onda mi se naravno misljenje promenilo i naravno da sam ispizdeo! KAzes da neces vise da se pravdas deci, dakle jos neko se na tebe zalio tj. na tvoja kola cim spominjes mnozinu?!

I ne mogu da ti odgovaram na ceo post jer mozemo tako do sutra!

Ali ajde, nema veze, svako se u zivotu snalazi kako ume, neko ovako neko onako, zao mi je samo sto sam ja natrcao! jbg!

Sad je bar stvarno u odlicnom stanju, a nastojim da bude u vrhunskom i onda ce samo izmamljivati osmehe a ne pare!

Comment

• skijash
            CBC Senator XXL
            • 07.09.2007
            • 1354
            • Beograd
            • wrx

Za nauk svima, kola se ne kupuju bez detaljne provere osim ako niste 100% sigurni u vlasnika. Posle džabe priča.
            @svarglic
            Ajoooj, sad sam se setio, pisao si da si ga uzeo... Rekao sam ti odmah onda da je lešina, gledao sam ga i vozio kod majstora

Comment

• svarglic
              CBC Senator XXL
              • 30.10.2007
              • 396
              • Novi Sad
              • golf 4 TDI

sad vise nije lesina al me je kostao me ko djavo (sad bar znam sta vozim)
              jos da stignu koni amorti,opruge sam uzeo eibach -5
              @shonsy koje si kvacilo uzeo?
              VTS
              Originally posted by QV lale
              Jos jedan....
              Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
              where real Saxomans live...

Comment

• mishio
                CBC Senator XXL
                • 29.05.2007
                • 1204

druze bas bedak kako si prosao, zaleteo si se to je definitivno i sa svojim parama ti odlucujes i jbg lakovernost i kupovina sportskog polovnjaka ne ide. Sada kada citam bas mi zao sto ja onda nisam prodavao svog vtsa kada si me pitao, kad vidim koliku si muku imao, ali opet kako ti kazu ovo ti je skola i tako je verovatno moralo da bude tako gledaj

Comment

• Vebe Bavaria
                  CBC Senator
                  • 30.08.2008
                  • 237
                  • Bg

nisam pametan..ali ovaj se bas ispekao, mnogo ulaganja odma nakon kupovine
                  Kbo

Comment

• shonsy
                    CBC Senator XXL
                    • 11.05.2007
                    • 1391
                    • London/Beograd
                    • Honda CBR 125R

Rodjo sta se pravis pametan kad ni ti nisi vodio auto kod majstora?! a

@svarglic - uzeo sam kvacilo Valeo, to mu ide fabricki.

@mishio - heheh secas se secas se! Ma da bre, bolje sad da se zeznem sa saxom tj. do 8 soma eura nego da se zeznem pri kupovini ferarija kad potpisem neki ugovor! hehehehehe

Comment

• SoneTdi
                      CBC Član
                      • 06.02.2008
                      • 17
                      • Zvezdara

Mnozina je zbog pojedinih likova sto pisu u ovoj temi a ne zbog nekih drugih.Nisam nikada imao takvo iskustvo. Taj auto kada sam kupovao,kupovao sam zbog sebe a ne da bi ga prodavao odmah,vozio sam se dosta dugo sa njim isao na duze puteve i opet napominjem nije me nikada izdao,nikada mi se nista nije pokvarilo osim samo cini mi se nekog davaca na grani koji sam naravno odmah promenio. Nisam nikada gledao te instalacije jer nije bilo potrebe kada je sve radilo kako treba. E sada dal si ti neki baksuz,ili ti auto nije dobro legao to neznam, jer ti se jednostavno neda da ga vozis kao sto sam ga ja vozio. Jer to je polovan automobil,trkalica,uvezen iz Italije
                      Zivi i pusti druge da zive

Comment

• shonsy
                        CBC Senator XXL
                        • 11.05.2007
                        • 1391
                        • London/Beograd
                        • Honda CBR 125R

tako je majstore

Comment

• Aki
                          CBC Senator XXL
                          • 04.08.2006
                          • 1133
                          • Beograd
                          • Yugo 1603, Yugo 1301

...a sta ja da kazem, i jos par meni slicnih, sto nas jugo kosta 4k+ e.
                          Posle saxo skup.
                          "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                          - Lousie Smith

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

ajde neka kaze skijash kolko je njega kostala skola kupovine saxa bez da ga tera kod majstora ali iskreno i koliko je puta iso kod majstora do sad i sta je sve radio na autu. dok je bio u mom vlasnistvu od vanrednih izdataka sam imao 16000din za lezajeve i semernige na tubi. shoneTdi rece da je shonsijev saxo bio najbolje odrzavan saxo u gradu pa mi to dade slagort da pitam skijasa ovo jer kolko znam od ga vozi i nije cest gost u servisu a shonsy se bogami dobrano nasekiro i na kraju je mozda dobio full sredjen auto ali on i da je takav sigurno ne vredi 7700e.
                            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• mishio
                              CBC Senator XXL
                              • 29.05.2007
                              • 1204

smesno da neko sme da izjavi da ima najodrzavanijeg saxa u gradu a posle da vidi koliko se kupac napatio, blam je izjaviti tako nesto.
                              Ja npr za svog saxa, decko koji je kupio saxa, dinar ulaganja nije imao od kada ga je uzeo, a vozi ga brate muski. Tako da te price mozda te uhvatilo, Italija i te fore, tesko.. Shonsy bravo sto si ti istrajao da vaskrsnes lesa koji ti je prodat !

Comment

• Snejk
                                CBC Senator XXL
                                • 14.02.2008
                                • 704
                                • BG

Može da bude i da ga shonsy baš muški vozi. Skoro uvek kad sam uzimao auto sam imao problema baš u prvih nekoliko meseci eksploatacije, dok sve što je bilo na granici ne popusti (i zatim se naravno zameni novim delovima) zbog malo agresivnije vožnje.

Poenta je da je možda prethodnom vlasniku taj auto bio dobar pošto ga on nije vozio na isti način kao shonsy, pa su stvari koje su 'bile pred riknjavanjem' nekako držale vodu.

Comment

Working...
                                X