Ej Cvrle, video sam ti kola na promovisanju novog Bokijevog bmw-a... I moram priznati da jako interesantno deluje! I slazem se sa killaz-om, bice to prava mashina za zezanje, pa ce onda Boki da razmisli da li je bmw-pravo resenje?!
Masina je izmisljena za zezanje, lepo se auto ponasa na volanu i ima snage, samo da ga dovedem na pravu meru sto se tice amortizera i opruga i nista mi vise netreba (za domaci sampionat ). Doduse voleo bi ja jos konja ali su nesto konji poskupeli u zadnje vreme za taj auto , salu na stranu auto mi je prvenstveno za svaki dan, drugi nemam, tako da nemogu previse da se igram, ali da se ponekad izvrti, zabavi ( citaj nasmeje) publika na nekom drift takmicenju, uvek ostaje kao opcija...
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Ja glasam za to da se Skijasu ne nareze , napalice se jos vise, mislim da ce da proda saxa i da predje na zadnju vucu, jer posle voznje sa Bokijem virus ga je zarazio definitivno...
Hehehe, ma morate da mi narežete, volim ja ta ludila
Saxa ne prodajem, to je ono što mi sad treba, a razmišljao sam se da li da uzmem kockicu ili njega...
A što se tiče virusa, pogledaj onu bokijevu temu da ne pričam dvaput. Odavno sam ja tim virusom zaražen nego neće niko gume da mi plaća
Iskreno kad vidim trubice :kadr , imao sam vise puta prilike da ih vidim i cujem uzivo na AE86-icama, a vrlo dobro i znam sta se sa njima dobija a sta se gubi. Voleo bi ali ne za svaki dan. Snejk je malo poludeo i verovatno ce u njegovu toyotu i uleteti ovaj motor sto je postavio, naravno to je iz supre 3.0 bi turbo. Lud covek ali sto je najgore ja ga podrzavam i razumem totalno ili jesi ili nisi.... ,bice bice samo polako....
Bravo Cvrle lepo si poceo....ova toyota je zablistala od kad je kod tebe
Moram da priznam da mi je malo krivo sto onaj prodavac nije hteo da uzme audija da mi da toyotu, ali isto toliko mi je i drago sto je auto zavrsio u pravim rukama.... samo napred
Mare care da nije bilo tebe ne bi ni moje Toyote,a ni Kicka ne bi da izostavim, a ti sto pre gledaj da tapnes tog Audija i da uzmes neki pravi auto,recimo neki BMW 325, pa da se vozis ko covek...Hvala za sve...
Comment