evo danas je uzeh,lik je juce stavio u oglas i ja se sinoc odmah dogovorih sa njim,elem motor je 1.8TS 8v, vise sam voleo 16 ili 2.0 ali jbg ovako ispade,auto je '93 godiste,verde mirto metalic
alu 14,195/60 ful oprema znaci dig klima,air bag,sto mi je veoma cudno,centralka,servo, podizaci, bla, bla presla po satu 186000 sto i verujem da je tako jer je enterijer veoma dobro ocuvan,volan malo izlian ali nije cudo jer je kozni a papucice samo za kvacilo i to malo, za kocnicu i gas kao nove....motor extra pali i radi,lanac se malcice cuje ali lik kaze da je on tako vozi vec godinu dana i da je tako bilo i kad je uzeo i nimalo nije promenila zvuk,inace motor je uredan i suv ko barut,vidi se da je odrzavan,inace decko je mehanicar,ulje iskljucivo selenia gold,dao mi i jednu limenku ali kaze da jos 6000 nista ne trebam da diram,i svecice zamenjene,trapovi samo tako utegnuti,nema lupkanja,krckanja i sl. upravljiva je odlicno,kocnice odlicne jedino rcna ne radi jer je pukla ili se otkacila sajla nisam ga razumeo uglavnom to mu se desilo zimus na mrazevima,inace auto je vozila neka zena pre njega takodje iz Paracina i ona je ima od '99 mislim da je uvezena od preko tada,sve u svemu kulturan auto,inace plin nema ali cu ga ja ugraditi i to onu opciju od 300 i kusur evra,jbg nema kesa za onaj skuplji ali bice i to dobro....
e sad da nabrojim mane auta i da postavim par pitanja
1.desna maglenka ne radi, verovatno sijalica
2.sajbna izgrebana na levoj strani od brisaca,onako ceo radijus ali nije bas mnogo strasno
3.levi i desni far nemaju istu sijalicu,levi je klasicna a desni kao neka xenon i sl. uglavnom daje belu svetlost
4.zadnja desna brav se ne otvara iznutra,kontam da je ona rucica njesto sjebana pa ne povlaci polugu
5.nema znak pozadi
,pod obavezno za nabaviti
6.cuje se neki lezaj tocka,videcemo koji i zameniti
7.ima alarm ali je verovatno iskljucen i ne radi,insalacija postoji,onaj sa senzorima za prozore i sl. videcemo sta je...
8.malo ima cudan zvuk lonca kao da pusta negde ali treba proveriti
9.pozadi je stavljena neka hrom izduvna cev ali lonac je izgleda pravlje i nije upasovan kako treba pa je pomeren vise ka levoj strani tako da je neki debil prorezao onu plastiku ispod branika gde je iseceno za cev jos vise tako da je sada taj prostor malo vec ali to cu verovatno resiti stavljanjem elipsaste i sl. siroke izduvne cev da popunim taj prostor
10.treba pritegnuti par plastike u enterijeru
11.treba se ispolirati jer su neki manji delovi zafarbani verovatno zbog ogrebotina i sitnih ulubljenja pa se malo primecuje razlika u laku
12.radjena je reglaza i volan je malo skrenut u levo treba se prebosti jer me strasno nervira tako
13. i jos nekoliko sitnica ali bukvalno tako koje nema svrhe ni nabrajati u mane...
to je od prilike to kad se setim jos necega reci cu....evo samo 2 slike auta posto nisam stigo da je izslikam a ove mi je on sinoc poslao...komentari pozeljni..sve u svemu prezadovoljan sam alficom,ulozicu jos nekih 150-200e na sitnice i 300 na plin i to je to...

e sad da nabrojim mane auta i da postavim par pitanja
1.desna maglenka ne radi, verovatno sijalica
2.sajbna izgrebana na levoj strani od brisaca,onako ceo radijus ali nije bas mnogo strasno
3.levi i desni far nemaju istu sijalicu,levi je klasicna a desni kao neka xenon i sl. uglavnom daje belu svetlost
4.zadnja desna brav se ne otvara iznutra,kontam da je ona rucica njesto sjebana pa ne povlaci polugu
5.nema znak pozadi

6.cuje se neki lezaj tocka,videcemo koji i zameniti
7.ima alarm ali je verovatno iskljucen i ne radi,insalacija postoji,onaj sa senzorima za prozore i sl. videcemo sta je...
8.malo ima cudan zvuk lonca kao da pusta negde ali treba proveriti
9.pozadi je stavljena neka hrom izduvna cev ali lonac je izgleda pravlje i nije upasovan kako treba pa je pomeren vise ka levoj strani tako da je neki debil prorezao onu plastiku ispod branika gde je iseceno za cev jos vise tako da je sada taj prostor malo vec ali to cu verovatno resiti stavljanjem elipsaste i sl. siroke izduvne cev da popunim taj prostor
10.treba pritegnuti par plastike u enterijeru
11.treba se ispolirati jer su neki manji delovi zafarbani verovatno zbog ogrebotina i sitnih ulubljenja pa se malo primecuje razlika u laku
12.radjena je reglaza i volan je malo skrenut u levo treba se prebosti jer me strasno nervira tako
13. i jos nekoliko sitnica ali bukvalno tako koje nema svrhe ni nabrajati u mane...
to je od prilike to kad se setim jos necega reci cu....evo samo 2 slike auta posto nisam stigo da je izslikam a ove mi je on sinoc poslao...komentari pozeljni..sve u svemu prezadovoljan sam alficom,ulozicu jos nekih 150-200e na sitnice i 300 na plin i to je to...

Comment