jos kad legnu neke 15ke bice ful,ove moje felne je drugar vec rezervisao za sebe ...
nikako da sredim ovu izlaznu ukrasnu cev na loncu tj nikako da nadjem neku lepu i siru ovalnu,mozda i ceo lonac odradim posto je ovaj neki custom i nikako mi se ne svidja zvuk,suvise je rezak,ja bih odradio neki sa dubljim i tupim zvukom a opet normalnim i nikako bucnim,videcu sa ortakom koji radi auspuhe da mi predlozi neku varijantu,inace kod mene je izbacen katalizator pa i to malo doprinosi reskom zvuku
ima li ko kakvih predloga u vezi lonca,smo da nije neka supersprint,remus i sl. varijanta za koje i ja znam ali koje i kostaju ,ipak nesto pristupacnije za dzep jer nije nuzda...
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
lepo,nego on ima i katalizator koji ja necu da vracam jer cu da ugradjujem plin uskoro,a kazu da plin i kat ne idu zajedno ...a i dzaba mi sve ovo kad ne znam kako se cuje ne bih bar experimentisao na nevidjeno tj na "necujeno" ,videcemo,moram sa ovim ortakom da popricam i nadjemo neko dobro resenje i za dzep i za zvuk
Od materijala iz katalizatora se preko prave zubi i razne proteze zato im je dobra cena otkupa ....
FLAVIO probaj malo da pretreses onu gumenu zastitu izmedju sasije i samog gepeka posto ume tu sa se upredu zice i da se prekinu pa ti se zato cuje samo caktanje releja kada pritisnes dugme u pregradi mada ponekad oce da zaglavi el magnet u gepeku imam i ja isti problem cas radi cas ne radi ali me mrzi da ga sredjujem sta ces
znam sve to vezano za kat tj za cene otkupa, namenu,cak i likove koji to otkupljuju i sl. ali nazalost ja sam je kupio bez kata tako da je neko pre mene izgleda uzeo te lepe pare ....a to za plin i kat sam cuo od par mehanicara a iskreno nisam se ni upustao u tematiku kako i zasto samo su mi rekli da ne idu zajedno,naravno ne niposto zajedno vec nije pozeljno ali u principu moze,a i sta ce mi kat za benzin na par automobila do sada sto sam vozio nikad ga nisam imao ....
videcemo,moram sa ovim ortakom da popricam i nadjemo neko dobro resenje i za dzep i za zvuk
nema te varijante... jeftina a dobra? ili kupis tablu lima i probas sa razlicitim koncepcijama, ili platis recimo mexc ili unicorse auspuh od priblizno 900e!
ili da neko ima isti motor kao tvoj i da ti se njegov zvuk dopada pa da kopiras... sto je uglavnom redak slucaj...
ma moze sve da se napravi samo da navatam ovog ortaka kad bude malo u luftu a vremenom pa da probamo,ima on gomilu auspuha tj lonaca novih i polovnih za razne automobile,skinemo moj pa krenemo redom da kacimo jedan po jedan dok ne dodjemo do zvuka koji mi se dopadne ,tako smo uradili sa ortakovim jugicem kad je nasvirao 1.5 motor pa smo trazili adekvatan izduv i ispade neki protocni ,od golfa cini mi se, extra ...sta znam nije hica kad bude i ako bude bice
danas malo iskoristih slobodno vreme da operem makinu, inace nisam je prao sigurno 10ak dana sto je za mene necuveno a i one kise bile jbg,pa reko i da bacim neku fotku....
ne znam da li se primecuje ali stavio sam onu zavesicu na zadnjem staklu,vidjao sam to na 155icama fabricki samo sto sam ja uzeo jednodelnu pa lepo pokrije celo staklo i crne je boje,extra stoji,iz nekih uglova deluje kao folija,inace malo zbog sunca,da ne gori zadnja daska, a i zbog zaslepljenja farova pozadi,sto je realno kod 155 malo teze obzirom na visinu zadnjeg kraja ali nema veze,hteo sam foliju da odradim ali nikako nisam uspeo zadnju sofreku,sto zbog nepristupacnosti sto zbog njenog oblika a uradio sam stakla na zadnjim vratima i extra je ispalo,najsvetlija onako diskretna a uz ovu boju se extra uklopilo samo sto se na ovim fotkama tesko primecuje....
nasao sam konacno jednu izlaznu ukrasnu cev zadnjeg lonca da mi odgovara i po oblku i velicini treba da je kupim neki dan i montiram da se resim one postojece i onolike rupe u plastici konacno inace je ovalnog oblika i u DTM fazonu se podize(lomi) na gore,bice extra .....
jel imao neko iskustva sa parking senzorima,hteo bih da ugradim kod mene pozadi pa sam vidjao neke varijante od 30 pa na vise eura pa reko da li neko zna nesto o tome gde ima da se kupe,cene itd.?
Comment