definitivno ce biti neke petokrake u tom fazonu tj sa ostrim kracima,mada ako ispadne i neka ST varijanta ne bih se bunio ,ima jedna 33ka karavan ovde kod mene ove petokrake felne tamno sive boje,inace auto je u relativno losem stanju bar sto se izgleda tice i mnogo joj lose cuce te felne ,mislim da ih je relativno skoro stavio jer pre kad sam je vidjao imala je obicne serijske,gde li ih nabavi ,moram da ga startujem jednom i pitam....
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
@ Flavio
desilo se kod mene da to dugme u fioku pritisnem i cuje se tak ali od releja a gepek se ne otvara
kvar je bio u zicama koja iz kola ulaze u gepek - u onom zastitnom crevu se bila prelomila crna koja je malo deblja od ostalih
nju sam prespojio u sada gepek radi
veceras ofarbani branici i spojler i sutra sledi montiranje i poliranje istih a poliranje auta ce sacekati jos nekih nedelju do dve kad drugar zavrsi svoj auto...
namontirano sve i lepo je ispalo,spojler je extra cucnuo ,aparat trenutno nije kod mene pa nisam mogao lepo da uslikam i docaram ofarbane detalje pa tek onako skljocnuh mobilnim....
Comment