kupih i ja 155icu :)
Collapse
X
-
SKF je bas skupvidecu neku drugu manje kvalitetnu ali solidnu varijantu ne daju mi se 50e za lezaj,raspitacu se sutra sta ima u ponudi kod ovdasnjih kvalitetnijih radnji pa cu videti...
za migavce cu videti da li da ih menjam, a pogledacu u jednoj radnji ovde imaju milion tih migavaca, farova i sl. mozda naletim na bele,nisu mi prioritet da bih se cimao preko neta za njih... u svakom slucaju hvala ...
primetih jos jednu stvar a to je kazaljka za pritisak ulja,radi, radi a onda odjednom prestane ili pocne da varira i skace,kontam da je neki kontakt,koliko treba da pokazuje pritisak,sto vise to bolje ali koliko je neka granica ispod koje ne treba da bude?
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
@Flavio
hvala,nisam jos sredio taj osigurac jer nisam imao vremena bice za vikend sredjeno,nasao sam i ja u medjuvremenu na netu komplet user manual za 155 pa sam skinuo dosta stvari medju njima i semu osiguraca,u svakom slucaju hvala puno....
evo par slikica od danas na brzaka drugar navalio da je skljocne mobilnim tako da nisu neki kvalitet sto zobg sunca sto zbog mobilnog a i nije oprana pa kvari utisakali bice boljih ovih dana kad navatam digitalca
Comment
-
-
ja inace nisam ljubitelj zelene boje ni u jednoj varijanti ali ova joj nekako lezi i pocela je u zadnje vreme da mi se svidja,ima jos par automobila na kojima mi se svidja ova boja...
danas pitah AP sport za lezaj i imaju neki od tipa sa sve glavcinom 1800 dindzi, italijanski, to je veoma povoljno ne znam sta da radim,ovaj lik mi rece da je 99% to taj ali ipak da se uporedi sa mojim lezajem....
Comment
-
-
danas sam pregledao sve osigurace i ni jedan nije crkao tako da ne znam sta je u pitanju, znaci ne radi sijalica u kaseti, prekidac za gepek, i jedna brzina na brisacu za koju nisam siguran da li je radila kad sam uzeo auto???Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
Pazi ako ti neradi svetlo i prekidac moze biti da ti je u prekidu ili gubi kontakt dzek koji spaja prekidac i svetlo (posto idu preko istog ),
to ces lako ustanoviti posto se lako skida cela ta plasticna kutija na kojoj je svetlo i prekidac, samo je cimnes na doleprobaj i izmeri unimerom dali ima dovod struje ...
Comment
-
-
probano i to danas i nema struje iz dzeka,sijalica radi kad se proba diraktno ali dzek ne daje struju,pojma nemam sta moze biti,probali smo sve osigurace u kutiji i one sto su ispod plastike gde je podesavanje farova i svi rade....stvarno ne znam sta bi moglo biti,znam samo da je crklo kad je cale zamenio sijalicu u kaseti a gde je crklo i sta ko zna....za brisace nisam siguran da li su radili kad sam je kupio ali sada ne radi onaj drugi polozaj tj da brizu sa prekidom i onaj deo sto se okrece na rucki gde se podesava brzina ukljucivanja...Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
pregledano sve, pojma nemam otici cu do elektricara, svetlo kasete mi i nije toliko bitno, prekodac gepeka tu i tamo ali jos ako su brisaci otkazali zbog toga nije za zanemariti...
Comment
-
Comment