Flavio pumpa se ne cuje glasno vec isto kao i kad sam je kupio znaci cuje se bas kad hoces da je cujes
tj naculjis usi da je cujes, do sad uopste nisam obracao paznju na nju tesko da moze da se cuje kao i danas, bas kad se skoncentrisem i pokusam da"izolujem" ostale zvuke, zbog buke u radu,normalno, cujem nju tako da znam da nije promenila zvuk na glasnije 100%, sto se tice gurnanja nisam ni pomisljao na to jer definitivno kao sto i ti kazes to nema logike, znaci za reset da ne radim ovo sto deki kaze nego samo da skinem kleme na ovo vreme pa ako upali dobro je
, sto se tice goriva ja ni u jednom auto nisam sipao vise od 15ak litara, jbg navika ovek toliko para imam u dzepu tj reervi pa toliko i sipam, jbg jete da tu ne mozes nikako da ustedis i logicno je da bolje da sipas vise a redje nego malo a cesto
ali jbg nikako tu naviku da izbacim
o plinu ne razmisljam, tj prestao sam, jer sam zadovoljan ovom potrosnjom
a kad se ustekaju neke pare za sekvent onda moze
sto se tice lampice, kod mene je to nesto nenormalno, kako sam citao rezerva je nekih 5,6-7 l a kod mene se na 10,11 L pali lampica sto me uzasno nervira pa sam hteo da skinem plovak da ga ocistim i probam da nastelujem na manje da mi se pali lampica jer obzirom na to koliko goriva sipam lampica ce mi pregoreti ubrzo jer se gasi samo na kratko
tj zacas potrosim onih 2-3 l razlike

sto se tice lampice, kod mene je to nesto nenormalno, kako sam citao rezerva je nekih 5,6-7 l a kod mene se na 10,11 L pali lampica sto me uzasno nervira pa sam hteo da skinem plovak da ga ocistim i probam da nastelujem na manje da mi se pali lampica jer obzirom na to koliko goriva sipam lampica ce mi pregoreti ubrzo jer se gasi samo na kratko

Comment