kupih i ja 155icu :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Flavio
    CBC Senator XXL
    • 13.06.2006
    • 1926
    • 012 Centar
    • KaraWagon 1.4T.Spark

Odlicna mala !
    Ja se jos mislim dal folije sve ili ovo k'o ti,zavesica/e + folija ... dok se smislim prodje leto .Super cuci kod tebe ,jos u kompletu sa colore verde .Zavesica,koliko je sirina?Univerzalna ili ?

I ja se igrao zavrsetkom cevi.Malo,dok ne bacim ovaj lonac

fi 78

Comment

• dekideki
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2005
      • 1914
      • Beograd

imao si da kupis odlicne zavrsetke da navaris na postojeci lonac, sto bi ga menjao ako nije drama. meni je samo zavrsetak brendiran, ostatak je hand made...
      .

Comment

• Flavio
        CBC Senator XXL
        • 13.06.2006
        • 1926
        • 012 Centar
        • KaraWagon 1.4T.Spark

Znam da je tvoj Made by Bata .Moj mislim da bacim jer je pri kraju.Jos radi al je varen pre mene pa sam ga i ja radio malo proslo leto.Zato nisam hteo da dajem 30-40e za neki nice zavrsetak .Ionako mi je skroz cool origigi elipsa koja inace ide uz novi Imasaf lonac .Mada,cekam da vidim/cujem Giletovo novo "lonche" pa mozda ...

p.s.
        Ova cevuljaga je na shelnu .

@OMP,sorry za spammm .

Comment

• OMP
          CBC Senator XXL
          • 15.11.2004
          • 458
          • Krusevac

Originally posted by Flavio
          Odlicna mala !
          Ja se jos mislim dal folije sve ili ovo k'o ti,zavesica/e + folija ... dok se smislim prodje leto .Super cuci kod tebe ,jos u kompletu sa colore verde .Zavesica,koliko je sirina?Univerzalna ili ?
          veoma je zeznuto da se odradi folijom zadnja soferka,doduse meni je bilo tesko ali predpostavljam i vecini amatera jer je mali prostor pozadi i zakoseno staklo itd, e sad ako ti radi neko ko se time bavi ok uradice ga sigurno dobro....sto se zavesice tice ima 3 sirine, 90,100 i 120cm, za alfu ti treba koliko se secam 120 ali provericu ,ja sam prvo uzeo 90 ali je bilo usko pa sam zamenio,pod ovom sirinom se smatra donji deo zavesice tj ona alu sipka u koju se ona rola,inace kad je izvlacis ona se suzava i prati staklo, ove zavesice ovde kod mene kostaju smesno,500din a extra su dobre.....
          Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji

Comment

• OMP
            CBC Senator XXL
            • 15.11.2004
            • 458
            • Krusevac

Originally posted by dekideki
            imao si da kupis odlicne zavrsetke da navaris na postojeci lonac, sto bi ga menjao ako nije drama. meni je samo zavrsetak brendiran, ostatak je hand made...
            ja sam nasao zavrsetak koji mi se bas svidja za 800din,videcete kad kupim....a jel znate okvirno cene nekih brendiranih lonaca za nju,naravno protocnih,ali i to je pitanje kad bih kupio neki da li bi mi se svideo zvuk ,a ja bi neki skroz tih i tup zvuk,sad mi je dosta rezak i pomalo bucan sto mi se ne svidja nikako....mada imam varijantu kod ortaka sto radi auspuhe da napravimo nesto pa cu videti verovatno kod njega ali me onako interesuje neki brendirani koliko je pa ako se bude imalo kesa sto da ne?

Comment

• Flavio
              CBC Senator XXL
              • 13.06.2006
              • 1926
              • 012 Centar
              • KaraWagon 1.4T.Spark

Originally posted by OMP
              e sad ako ti radi neko ko se time bavi ok uradice ga sigurno dobro....
              To je opcija.Licno necu ni da probam .100e za sva stakla,sa UV filterom.
              Originally posted by OMP
              za alfu ti treba koliko se secam 120 ali provericu
              Ajd plz
              Originally posted by OMP
              pod ovom sirinom se smatra donji deo zavesice tj ona alu sipka u koju se ona rola,inace kad je izvlacis ona se suzava i prati staklo, ove zavesice ovde kod mene kostaju smesno,500din a extra su dobre.....
              OK.
              N.s. da su 500 kinti ?!?Pa to je stvarno dz od dz .Kad vec pricamo,koje su marke,da vidim ima li ih ovde negde?Sve sto sam dosad gledao su obicne,pravougaone .

Comment

• OMP
                CBC Senator XXL
                • 15.11.2004
                • 458
                • Krusevac

pa one od 90cm su bile 500din a od 120 valjda 550 ili 600 u svakom slucaju dzabe,nije frka kupicu ti ih ja ovde ako hoces pa ti posaljem city expresom,nemam pojam koja su marka tj sta pise jer sam pakovanje bacio odmah, videcu sutra za duzinu pa javljam a i slikacu ti ih iznutra na autu da vidis kakve su pa ti pustam na pm.....

Comment

• Flavio
                  CBC Senator XXL
                  • 13.06.2006
                  • 1926
                  • 012 Centar
                  • KaraWagon 1.4T.Spark

!

Comment

• OMP
                    CBC Senator XXL
                    • 15.11.2004
                    • 458
                    • Krusevac

kako vam se cini???

imam varijantu da uzmem ove felnice, stilauto 7Jx15 , danas ih stavio za probu samo da vidim kako cuce, ima par stvari koje ne mogu uklopim sve zajedno pa da ih kupim, prvo sto ortak hoce da kupi moje ali je trenutno bez kesa, drugo sto sam ja tanak sa kesom ako ne prodam moje a trece sto su na ovim felnama dve gume solidne,da ne kazem bas dobre a 2 jako lose, sto znaci da 2 moraju da se kupe nove ili neke bas bas dobre polovne za sta sam opet tanak sa lovom, nove bi me kostale 100e 2 kom barum bravuris kao najjeftinija varijanta, bas sam u dilemi sta i kako, fine su felnice samo sto bi ih ja verovatno ofarbao ovako mislim da bi bilo lepse...

imaju i poklopce ali su mi ovako lepse

Comment

• dekideki
                      CBC Senator XXL
                      • 26.07.2005
                      • 1914
                      • Beograd

varijanta 2, bez poklopca (u pravu si sto se njih tice)...

*ne kupuj polovne gume uzmi nove nadji pare za njih ili nemoj uopste da ulazis u kombinaciju. ozbiljno. vozis auto koji moze da ide 200, a ako uzmes polovnjake neces smeti preko 120, nikad se ne zna s njima...
                      .

Comment

• Flavio
                        CBC Senator XXL
                        • 13.06.2006
                        • 1926
                        • 012 Centar
                        • KaraWagon 1.4T.Spark

Ako ih uzimas,i ja sam za varijantu 2) .

Juce,u radnji gde sam pazario Winteru(u SD),pitah usput,Tigar Prima 195/50R15 je 3.453 din/kom .

p.s.
                        Pretpostavljam da su ove felne 15" ?

Comment

• OMP
                          CBC Senator XXL
                          • 15.11.2004
                          • 458
                          • Krusevac

i ja sam definitivno za varijantu 2 a sto se tice guma ma da bolje su nove nema sta, stavis i ne mislis, jesu 15ice ali ja ne bih tigrice ipak je mala razlika u ceni a sava je puno bolja guma, sta znam videcu ako mogu da se nategnem za tih 100 evra za 2 gume a ove 2 sto su dobre bi isle pozadi za prvo vreme ili da preguraju zimu, ne znam,felne mi se svidjaju ali videcu da li mogu da izrealizujem kupovinu

Comment

• Milos
                            CBC Senator XXL
                            • 12.05.2005
                            • 700
                            • Beograd, carraburma

ja sam za varijantu 1.

u svakom slucaju obavezno zameni one tvoje stajlerske felne za ove petokrake!

i naravno bez poklopca, to je za zene!

Comment

• OMP
                              CBC Senator XXL
                              • 15.11.2004
                              • 458
                              • Krusevac

daleko su ove moje od stajlerskih, ne pratis danasnji staling, sad je u modi hrom look , ali hocu da ih menjam za neke brutalnije sigurno ni meni se nesto narocito ne dopadaju nego videcemo kako stoji stvar trenutno izgleda da cu tesko da se skrpim za petokrake

Comment

• Milos
                                CBC Senator XXL
                                • 12.05.2005
                                • 700
                                • Beograd, carraburma

hmm... primetio sam da volis auto trke pa mi se ne uklapa tvoja za mene stajlerska felna na 155-ici... zbog toga i kazem sve ono... sto si se odmah nasao uvredjenim?

u svakom slucaju cilj opravdava sredstva...

Comment

Working...
                                X