kupih i ja 155icu :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • OMP
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2004
    • 458
    • Krusevac

ma de se vredjam, zezam se, ima izgleda da ipak kupim petokrake i 2 nove gume videcemo ovih dana nadam se, a auto trke ne da volim nego obozavam i sve vezano za njih, da imam kes moja 155 bi bila replika BTCC varijante i nosila bi 17", 18"
    Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji

Comment

• speedfreak968
      CBC Senator
      • 05.07.2005
      • 211
      • Beograd

varijanta 1.
      156 2.5 V6 24v

Comment

• OMP
        CBC Senator XXL
        • 15.11.2004
        • 458
        • Krusevac

ako ih kupim definitivno ide varijanta 2 ali neko vreme cu ih voziti ovakve kakve su pa se mozda predomislim , a i ako ih ofarbam u varijantu 2 pa mi se ne svidi lako cu vratiti na staro meni je to bar lako

Comment

• Tihomirce
          CBC Senator XXL
          • 06.09.2008
          • 443
          • Arandjelovac

Originally posted by Flavio
          Ako ih uzimas,i ja sam za varijantu 2) .

Juce,u radnji gde sam pazario Winteru(u SD),pitah usput,Tigar Prima 195/50R15 je 3.453 din/kom .

p.s.
          Pretpostavljam da su ove felne 15" ?
          Da se malo umesam u pricu, pogledaj cene Good Year Excellence, imali su neku prodajnu akciju tako da je 195/65-15 bila oko 3200,00din

mislim da je to razumna cena ,
          Ja inace vozim Tigar Primu 195/65-15 na 164-ci i zadovoljan sam kez .

Comment

• OMP
            CBC Senator XXL
            • 15.11.2004
            • 458
            • Krusevac

196/65 pa to je previsoka guma ja hocu 195/50 ili eventualno 195/55 mada redje su tako da jeste ova cena za goodyear jako povoljna ali ipak kroz 65 nikako ne ide hvala u svakom slucaju...

Comment

• alfaskorpion
              CBC Senator XXL
              • 24.02.2007
              • 361
              • Smederevo

ja sam primu 195/50/15 placao 3200 sa montazom i balansiranjem, za te pare

Comment

• Tihomirce
                CBC Senator XXL
                • 06.09.2008
                • 443
                • Arandjelovac

Originally posted by OMP
                196/65 pa to je previsoka guma ja hocu 195/50 ili eventualno 195/55 mada redje su tako da jeste ova cena za goodyear jako povoljna ali ipak kroz 65 nikako ne ide hvala u svakom slucaju...
                Nismo se razumeli ,nisam ti predlozio tu dimenziju gume vec samo orjetntir cene ,
                a Primu imas u obe dimenzije, u V-brzinskom indeksu (240km/h),
                indeks nosivosti za /55 je 85 (515kg) dok je za /50 indeks 82 (475kg)
                pogledaj i za Good Year dal ih ima u tvojoj dimenziji ,lepo da je obujes da je nezulja , srecna kupovina.

Comment

• Tihomirce
                  CBC Senator XXL
                  • 06.09.2008
                  • 443
                  • Arandjelovac

Originally posted by alfaskorpion
                  ja sam primu 195/50/15 placao 3200 sa montazom i balansiranjem, za te pare
                  Kako se tebi ponasaju na autu,
                  mnogi kukaju da je teska guma i da cim predju brzinu od 200km/h pocne da trese i mora ponovo na balansiranje.
                  Ja sam ih probao do 210km/h i nista se posle toga nije desilo,
                  sve cetiri sam probao na balanserki posle takve voznje i nijedna nije mrdnula iz balansa .
                  Jesu li i tebe ubedjivali da ta guma nevalja ?

Comment

• alfaskorpion
                    CBC Senator XXL
                    • 24.02.2007
                    • 361
                    • Smederevo

ja je vozio 200-215 dosta puta , nikakav problem nisam osetio . Uostalom za te pare je odlicna, cak sta vise nisam cuo nista lose o njima nego bas nasuprot.

Comment

• OMP
                      CBC Senator XXL
                      • 15.11.2004
                      • 458
                      • Krusevac

ok tihomirce nismo se razumeli
                      znaci Prima je dobra, sta znam nisam do sad razmisljao o tigricama a nisam se ni raspitivao kakve su, drugar mi rece da su ove barum odlicne, ali ako je tigrica tako jeftina i kazete da je dobra onda mogu i njih da uzmem u razmatranje, sta znam, za goodyear mi je malo nezgodno jer ih nema ovde kod mene u KS, mozda ih ima u nekim radnjama ali tu su sigurno jake cene jer ko zna koja su ruka tako da idem ili na barum preko ortaka ili sada na tigrice...
                      ne znam HITRIS kakva je ona je doduse do 210km/h ali meni to ionako nije bitno jer verovatno mi auto i ne moze razviti toliko a i ja ne teram preko 160-170 na auto putu a narocito ne od kad su uveli presretace tako da mi i Hitris zadovoljava potrebe
                      provericu za cene ovde kod mene...

Comment

• OMP
                        CBC Senator XXL
                        • 15.11.2004
                        • 458
                        • Krusevac

ipak otpadaju tigrice, sad sam zvao njihovu radnju ovde kod mene, hitris i prima dim. 195/55 (50 trenutno nema) su 4600 i 4700din , ne znam kad si ti alfaskorpion placao 3200 din ,ili je bilo davno ili je bila to neka akcija ili su cene nenormalno skocile bas je mnogo ova sad cena

Comment

• OMP
                          CBC Senator XXL
                          • 15.11.2004
                          • 458
                          • Krusevac

Juce,u radnji gde sam pazario Winteru(u SD),pitah usput,Tigar Prima 195/50R15 je 3.453 din/kom .
                          sad mi nista nije jasno, kako je kod Flavia u SD ova cena ????

Comment

• Sasha
                            CBC Senator XXL
                            • 04.10.2004
                            • 4126
                            • Novi Sad

Ja sam letos kupio GT Radial Sampiro 195/50/15 W brzinski indeks(270km/h) sve cetiri za okruglo 200e. Pre kupovine sam pogledao po netu kritike i nisam se prevario, odlicna guma u odnosu na cenu.
                            www.arcs.org.rs/forum

Comment

• dekideki
                              CBC Senator XXL
                              • 26.07.2005
                              • 1914
                              • Beograd

Prima

*daju veoma velik popust za ceo set, plus besplatna demontaza montaza novi ventili balansiranje i pakovanje starih u kese. ne bih se iznenadio da je na kraju cifra kao kod Flavija...

**veoma bitno upozorenje: gledajte datum proizvodnje, tu je kvaka 22 sto se tice ovog prodavca. mislim nisu starije od 1,5god. al' svejedno...

sa Primama imam lepo iskustvo ali nisam stigao da ih pocepam presao sam samo 5.500 dobra shara, lepo se balansiraju, drze ko slikovi. sad, koliko se trose... nemam pojma.
                              .

Comment

• alfaskorpion
                                CBC Senator XXL
                                • 24.02.2007
                                • 361
                                • Smederevo

Originally posted by OMP

sad mi nista nije jasno, kako je kod Flavia u SD ova cena ????
                                on je verovatno kupio na istom mestu kao i ja u kod mene u Smedervu Cena je ista skoro sam svracao sa ortakom .

Comment

Working...
                                X