ma de se vredjam, zezam se, ima izgleda da ipak kupim petokrake i 2 nove gume videcemo ovih dana nadam se, a auto trke ne da volim nego obozavam i sve vezano za njih, da imam kes moja 155 bi bila replika BTCC varijante i nosila bi 17", 18"
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
ako ih kupim definitivno ide varijanta 2 ali neko vreme cu ih voziti ovakve kakve su pa se mozda predomislim , a i ako ih ofarbam u varijantu 2 pa mi se ne svidi lako cu vratiti na staro meni je to bar lako
196/65 pa to je previsoka guma ja hocu 195/50 ili eventualno 195/55 mada redje su tako da jeste ova cena za goodyear jako povoljna ali ipak kroz 65 nikako ne ide hvala u svakom slucaju...
196/65 pa to je previsoka guma ja hocu 195/50 ili eventualno 195/55 mada redje su tako da jeste ova cena za goodyear jako povoljna ali ipak kroz 65 nikako ne ide hvala u svakom slucaju...
Nismo se razumeli ,nisam ti predlozio tu dimenziju gume vec samo orjetntir cene ,
a Primu imas u obe dimenzije, u V-brzinskom indeksu (240km/h),
indeks nosivosti za /55 je 85 (515kg) dok je za /50 indeks 82 (475kg)
pogledaj i za Good Year dal ih ima u tvojoj dimenziji ,lepo da je obujes da je nezulja , srecna kupovina.
ja sam primu 195/50/15 placao 3200 sa montazom i balansiranjem, za te pare
Kako se tebi ponasaju na autu,
mnogi kukaju da je teska guma i da cim predju brzinu od 200km/h pocne da trese i mora ponovo na balansiranje.
Ja sam ih probao do 210km/h i nista se posle toga nije desilo,
sve cetiri sam probao na balanserki posle takve voznje i nijedna nije mrdnula iz balansa .
Jesu li i tebe ubedjivali da ta guma nevalja ?
ja je vozio 200-215 dosta puta , nikakav problem nisam osetio . Uostalom za te pare je odlicna, cak sta vise nisam cuo nista lose o njima nego bas nasuprot.
ok tihomirce nismo se razumeli
znaci Prima je dobra, sta znam nisam do sad razmisljao o tigricama a nisam se ni raspitivao kakve su, drugar mi rece da su ove barum odlicne, ali ako je tigrica tako jeftina i kazete da je dobra onda mogu i njih da uzmem u razmatranje, sta znam, za goodyear mi je malo nezgodno jer ih nema ovde kod mene u KS, mozda ih ima u nekim radnjama ali tu su sigurno jake cene jer ko zna koja su ruka tako da idem ili na barum preko ortaka ili sada na tigrice...
ne znam HITRIS kakva je ona je doduse do 210km/h ali meni to ionako nije bitno jer verovatno mi auto i ne moze razviti toliko a i ja ne teram preko 160-170 na auto putu a narocito ne od kad su uveli presretace tako da mi i Hitris zadovoljava potrebe
provericu za cene ovde kod mene...
ipak otpadaju tigrice, sad sam zvao njihovu radnju ovde kod mene, hitris i prima dim. 195/55 (50 trenutno nema) su 4600 i 4700din , ne znam kad si ti alfaskorpion placao 3200 din ,ili je bilo davno ili je bila to neka akcija ili su cene nenormalno skocile bas je mnogo ova sad cena
Ja sam letos kupio GT Radial Sampiro 195/50/15 W brzinski indeks(270km/h) sve cetiri za okruglo 200e. Pre kupovine sam pogledao po netu kritike i nisam se prevario, odlicna guma u odnosu na cenu.
*daju veoma velik popust za ceo set, plus besplatna demontaza montaza novi ventili balansiranje i pakovanje starih u kese. ne bih se iznenadio da je na kraju cifra kao kod Flavija...
**veoma bitno upozorenje: gledajte datum proizvodnje, tu je kvaka 22 sto se tice ovog prodavca. mislim nisu starije od 1,5god. al' svejedno...
sa Primama imam lepo iskustvo ali nisam stigao da ih pocepam presao sam samo 5.500 dobra shara, lepo se balansiraju, drze ko slikovi. sad, koliko se trose... nemam pojma.
Comment