U najavi da znas ceka te zestoki sex... Kada dobijes zapisnik, ako je u tvoju korist, ides u osiguranje, onda oni salju procenitelja da on pravi zapisnik. Zatim oni prave procenu stete i zovu te na razgovor na kome ti kazu ne budi smesan, ne vredi tvoj auto toliko...
Sve limene delove ti racunaju 60% od vrednosti novog (hladnjaci, krila, vezni lim...). Plastiku i staklene delove (branik i farove) pokrivaju u potpunosti.
Budi spreman da platis debelo iz svog dzepa da ti se auto opravi, nazalost
Do 220k din isplacuju uz malo natezenje, za preko se drkaju i to opasno samo da neplate.
Ja sam se ispizdeo i zajebao se, iako sam auto popravio i vratio na "staro", trebao sam da ih tuzim da im usi otpadnu...
Ako te budu ********li, a hoce, javi mi se da ti dam par telefona sa kojim, nadam se, ces resiti problem brze (ja sam se patio 3 meseca ).
I da... Teraj u ovlasceni servis, kostace, ali ako bude naknadnih zajebancija, sve ce im naplatiti...
Mrzim osiguravajuca drustva i birokratiju... I sve sto ti tamo kazu, ne veruj im nista... Lazu ko psi, samo da te zajebu...
sta da kazem, isao sam po njega. jeste velika steta, ali bitno je da su svi dobro, a plastika i lim se daju srediti. bice sex da nadje sve delove (govorim iz licnog iskustva sa mojim bivsim bednim p10), i da, sigurno ce ga cimati osiguranje (koliko sam razumeo ddor je u pitanju) ali sredice se i to nekako.
sto se tice krivice, po tragu kocenja lepo se vidi da je bruda sa jugom bio skroz u kontra traci kad je legao na kocnicu, tako da se o Duletovoj krivici ne moze pricati! Pa i da je u trenutku impact-a nissan bio malo u kontra traci, isklizao je, tj bio je u svojoj traci kad je nastala da tako kazemo kriticna situacija. pozvacu ja ujutru par drugara iz sup-a i osigravajuceg drustva, da vidimo sta se tu da srediti.
Dule, drzi se!
Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...
obojica smo osigurani kod DDOR novi sad
znaci ozbiljna i jaka kuca
ali ne samo to, nego jaka kuca u kojoj limar, koji bi mi radio, ako ne odem u nissan servis, poznaje vestaka, a moj matori licno poznaje zenu koja radi na isplati stete, tako da bi trebalo da se ok prodje
znaci, vestak moze da sve lepo popise, a i da se pogura za naplatu
kad dobijem zapisnik, za koji se nadam da ce biti na mojoj strani, razmislicu o sri-jevom predlogu, jer mi je problemcic da prenesem auto u BG, jer u CA nemam Nissan servis
mada i limar i farbar mi mogu izdati racun za odradjeni posao
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Iz mog iskustva, sto se manje petljas u popravku bolje, makar za njih.
Najpametnije je oterati auto u nissan i njima reci "popravi sve sto je lupljeno". Kad ga zavrse, odneses fakturu u osiguravajuce i odes po auto.
Sve drugo, ti juris od ovog do onog majstora i nosis fakture, ili jos gore ti sam nabavljas delove ili popravljas je u najavi tvoj trosak i cimanje.
Naravno, sve ovo ako nisi kriv i/ili si imao kasko.
Ako si kriv, onda ebay.com, juris cene, juris majstore, cimas se samo da te ispadne jeftinije, jer sve placas ti.
Woonze i tebi odbijaju do 40% od cene limenih delova, pa ti vidi koliko bi ti se isplatilo da teras u ovlasceni... Da sam imao pare oterao bih i doplatio tih 1000e, koliko osiguranje ne bi pokrilo...
Jaooo, samo lagano, vreba nesreca. Standardna prica na ovom forumu, kupis auto, predstavis ga, pa onda havarija u nekom obliku i posle otprilike krene sve kako treba. Desilo se svima!
Meni se to desilo treći dan posle kupovine, sa 75 pređenih kilometara... Nije bilo ni približno strašno kao tvoj slučaj, ali da je bilo frustrirajuće jeste. Jbg brate kapiram te kako ti je.
Bas bezveze , taman sam mislio da je ono sa turbinom reseno kad ono pafff. Sve ce se srediti i popaviti ali cimanje i vreme koje se gubi je ono sto ubija. O zivcima necu da pricam, razumem te potpuno...
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Comment